< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (15. sayfa)
-
-
Kim kontrol ediyor? Sözüm ona 6000km sınırı da var, hangi noter gidip kontrol ediyor km geçmiş mi diye?
-
Benim Mayıs Sonunda Gümrüğe Geldi. Hala Haber Yok. Sevkiyat Henüz Başlamadı. Bayrama Yetişir mi Bilmiyorum. Bayramdan Sonra Yolculuk Var.
Gelse 1000 Km Yapsam Memlekete 1300 Km Yola Çıkacağım. 1000/100 Olayını Biraz Halletsem İyiydi. En Azından Çoğunu Yapsam Kalanı Yolda İdare Ede Ede Yapardım. Eski Araçla da Gitmek İstemiyorum Uzun Yol Risk Oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstat merhaba, hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız binin inşallah
Sizin bekleme süreci de sıkıntılı geçmişti.
Yorumlarınızı bekliyorum ben.
Bana Ağustos Eylül demişlerdi. Tek duam doların daha da artmaması.
Teşekkür ederim size de çok beklemeden nasip olur inşallah. Dediğiniz gibi yaklaşık 2.5 ay bekledikten sonra alabildim ama inanın üstüne dusmesem, her hafta takip etmesem yine sallayacaklardi kuvvetle muhtemel.
Araçla 100 km yapabildik henüz uzun yol deneyimim olmadı, araç kesinlikle heyecan verici ve çok zevkli. Multimedya ekranı gayet hızlı, direksiyon inanılmaz hafif, sürüş keyfi çok üst düzeyde. Yakıt tüketimi henüz çok erken 12 litrede ama inanın gözüm hiç oraya gitmiyor bile. Şimdilik yaşadığım tek zorluk kayıtlı radyo kanallarına hızlı erişmek biraz zor bikac tuşa bastıktan sonra kanallara erisebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 22 Haziran 2023; 10:8:54 >
geçeb hafta istanbul tarabya peugeot nev'e gitmiştim 3008 veya 408 için. Bugün de istanbul kağıthane general peugeot'a gittim. Yine hüsran. İçerisi araba dolu bahçe araba dolu , kapıda tırdan arabalar iniyor. Bana söylenen 50bin TL verirseniz sıraya yazarız en az 3 4 ay beklersiniz. Parasız kaydedin dediğimde kayıt yapılmıyor ama aynı bayiler el altından 150-200 bin verilince hemen teslim araçlar piyasaya çıkıyor. Ben bayilere hak vermiyor değilim aslında. Bayiden kim alsa satıp kâr etme derdinde. Bayi de , o kâr edeceğine ben kâr edeyim diyor. Biz hak ediyoruz bence. Liste fiyatı hemen teslim 3008-408 bulan varsa almak isterim :)
-
100 bin verince araci hemen teslim ediyorlarsa bence verin doviz kurlari malum hergun artiyor 3 ay sonra araci verirlerse bugunki fiyatim ustune en iyi ihtimalle 200 bin fazlasini verirsiniz. Bu durum hic hosuma gitmiyor ama maalsef piyasa bu.
Haziran sonu/Temmuz başı teslimat bekleyen var mı? Bayi yine yokları oynuyor da..
-
Ben ayın 10. da bakiyeyi kapattım önümüzdeki ayın 15 ine doğru teslimat yapacağız aracınız geldi ama gümrük çıkışı uzun sürüyor dediler . Kur farkından etkilenmek istemiyorsanız bu şekilde yapmalıyız dedi satış temsilcisi . Bugün %5 arttı umarım aksi bir şey olmaz heyecanla bekliyoruz . Ay başı bu gidişle %10 civarı zam gelebilir bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ikinci el fiyatı sıfır fiyatını geçemez muhabbeti bir şeyler değiştirir mi sizce? en azından sarı sitede sıfırdan fazla fiyata konulması engellenirse ya ilan kalmaz ya başka çakallık bulurlar. her durumda biraz etkiler snaki gibi?
-
31 Mayısta Bakiye Kapadığımda Aracım Gelmiş. Çarşamba Bana Ulaşamamışlar. Perşembe Akşam Üstü Ulaştılar. Çok Yoğunluk Var. Bazı Aksesuar İşlemlerini Bayramdan Sonra Yapalım Rahat Rahat Dediler. Yarın Teslim Alacağım. Tiggo 7 Pro Excellent
Forumu ve Limandaki Durumları Okuyunca Umudu Kesmiştim Temmuza Kaldı Diyordum. İyi Oldu. Temmuz Başı Uzun Yolda Testini Yaparız. Bekleyen Herkese Kolaylıklar Dilerim.
Temmuz ortası dediler bana...
-
ilan açıklamalarında fiyatına aksesuarlar dahil değildir yazılır olur biter.
-
onla yırtmaları zor gibi duruyor ama tabii haklı da çıkabilirsiniz.. güzel kurallar çıkarırlarsa bence bu saçmalık biter. şu al sat için alıp fırsatçılık yapanların elinde patlamasını çok isterdim. umarım ya bir ötv indirimi veya yurtdışından araç getirme şartı vs gibi kurallar getirirler de şu alıp stoklayanların elinde bir güzel patlar. ilk arabasını alana veya x paraya kadar araç alacak olana yurtdışından araç getirme fırsatı vs verilse arz talep dengelenir. bak sen o zaman o stokculara. 1200 e arabayı alıp 1600 e sarı sitede ilana koyanlara..
-
Aracı Teslim Aldım Çok Şükür. Darısı Bekleyenlerin Başına.
Tiggo 7 Kocaman Geldi Valla. Kaputun Görünmesi Amerikan Kamyonet Kullanıyor Hissiyatı Veriyor. Elektronik Ivır Zıvır Çok Fazla. Daha Önce Bu Tarz Şeylerle Haşır Neşir Olmayan Biri Olarak Ne Kadarını Kullanırım Ne Kadar Zamanda Alışılır Bakalım.
Hayırlı olsun. Ben ilk koltuğa oturunca kamyon kullanıyormuş gibi hissetmiştim. Aracı yola sığdıramıyormuşum gibi gelmişti. Kaputu görmek farklı bir his. Önceki aracımda en yukarı da bile görünmüyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 Yıl Önceye Kadar Duster Kullanmıştım. Onda da O Yükseklik Algısı Olmuştu Ama Bu Başka Tabi. Üstünden Yıllar Geçti Araçlar Farklı ve Daha Büyük.
Gece Caddede Park Ederken Kapıları Açınca Yolda TIGGO Yazıları Beni Utandırdı. Gözlerin Üstüöe Gelmesi Garip Oluyor.
Trafikte İyi de Böyle Garip.
Arkadaşlar arabadaki orta konsoldaki navigasyon ekranını ana ekrana yansıtmayı bilen varmıdır ?
menüler arası geçiş yağtığımda lastik basınç ekranından sonra gelen ekranda navigasyon bilgisi yok diyor.
acaba bu gibi şeyler içindemi güncelleme gerekli ?
-
Merhaba..forumu yeni gördüm..ben de kendi maceramı anlatayım..
Lansman gerçekleşir gerçekleşmez gittim.ama ne fayda..lansman fiyatından bahseden bile olmadı..ne lansman fiyatı var ne araç..martın 27 di için konuşuyorum..
500 bin kapora istediler..ben önce vermedim ama Mayıs ayında verdim..500 binin çok olduğunu biliyorum ama bu meblağı aldıklarına göre en azından sallayamazlar diye düşündüm..
Haziran listesi..temmuz teslim.. excellent yazılmıştım..bayiye bu ay hiç excellent ayrılmadığını sadece luxury ve beyaz ayrıldığını söylediler..tabii ki inandırıcı değil ama çaresizlikten kabul ediyorsun..
Dün ödemeyi kapatıp proforma faturayı aldım..zamdan etkilenmeyeceğim..zaten olan oldu gerçi..
Gümrük olayı ne kadar sürüyor diye sorduğumda bazen (1 kere) 20 gün sürdüğünü ama bazen de 1 günde de çıkış yapılabildiğini söylediler.. sanırım zam gelme ihtimali olunca devlet de ağırdan alıyor ki araçların daha pahalı satılması demek daha fazla ÖTV demek..
Neyse bekliyoruz bakalım heyecanla..Allah herkese nasip etsin.. alabilenler kazasız belasız sürsün..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
500 bin kapora neymiş maşallah ben 25 bin kapora vermiştim martın 27 sinde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X