< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (443. sayfa)
-
-
Aynen hocam. En mantiklisi bu. Araci alali 1 ay oldu gayet memnunum ancak iki kere yol yardim aramak durumunda kaldim. Ilkinde avm otoparkinda aracimin sol arka yolcu kapisi kapanmadi aramamla beraber ankara tanoto dan 12 dakikada gelip tamir ettiler cok memnun kaldim. Ve dun durduk yere bagajim kendini kilitledi ve acilmadi bu sefer ankara mengerlerin teknisyeniyle gorusturduler. Yarin ogle vakti servise gelin bakalim dediler sadece. Servise gittim kimsenin ilgilendigi yok kendim ilgili teknisyeni atolye de arayip bulmaya calistim aku kutup basini sokup taktilar. Aracin surucu kapisi sert kapaniyordu ondan bahsettim kendisi de sert kapandigini farketti basinctan dolayi oluyor arka kapilardan birini acip sonra surucu kapisini kapatirsaniz daha kolay kapanir dedi ve gitti. Herseyi anliyorum ama insanlari boyle salak yerine koyarak verilen cevaplara tahammul edemiyorum. Umarim bir daha o servise gitmek zorunda kalmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sert basmama rağmen durmucak gibi hissettirio bunu 5000 km servise gittiğimde anlatıcam normal olamaz bu benim araç alındığı günde şimdi de zınk die duruo onca sene geçmiş hala aynı maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sürüş modlarını değiştirerek fren yapmayı denediniz mi? Normal, eko ve spor modda fren aralıkları değişiyor diye biliyorum.
Bir de sanıyorum frenle ilgili ayalarda da bir şey olması gerekiyordu. Yani frenin yumuşak mı sert mi olması gerektiğini ayarlayabiliyordunuz. İsterseniz onlara bir bakın.
-
Bi araştırıcam onu frenin sert yumuşak olması ekrandaki ayarlardan mı yapılıo hocam
İnsana faktörü.... Hangi servis iyiyse oraya gidicez biz tüketicilerin bir firmaya verebileceği en büyük ceza bu olur uzakta olsa düzgün iş yapana gideriz onlar kaybeder👍🏻
Kitapçığa bir bakın ama sanki öyle bir ayar yok moda göre hassasiyet direksiyonda değişiyor. Fren ile ilgili yazan birşey hatırlayamadım 🤔🤔🤔
Tiggo 7 avangarde kullanıyorum, frenlerden çok memnunum . Benim şikayetim ilk hareket anında ki kontrolsüzlük. Eski arabamda nasıl istersem o hızda hareketi ayarlayabiliyordum ama tiggo da ilk hareket bir türlü oturmadı , alışırım dedim ama beş aydır hala bir ayarsızlık var ya ilk gazı almıyor sonradan hızlanıyor yada gazı erken alıp patinaj çekiyor vs. Benim gözümde tek sorun bu şu anda.
Aracı almaya yetkili bi arkadaş götürdü giderken sohet ediyorduk orda bana demişti frene basarken sürdüğünüz araça göre daha erken davranın diye t8 e göre mi bu durum bilemiyorum sık sık denicem umarım yeni diye böyledir
el freni inikken mi ani atılma yapıyor? agır trafikte ilerlerken de aynı sorunu yapıyor mu.? arabayı ilk çalıştırmada el frenini indirmeden vitese geçip gaza basınca sorun oluyormuş. bir de eco modda mısınız? mod değiştirince vs düzeliyor demişlerdi.
-
Arkadaşlarım ben de bugün tiggo 7 pro max intellegent versiyon ile aranıza katıldım. çok düşünerek aldım , umarım beni pişman etmez.
Ancak aracın "ANLIK TÜKETİM" bilgisi vermediğini düşünüyorum, ya da ben ilgili menüye ulaşamadım. Direksiyon üzerinden TRİP A ve B arasında geçiş yapabiliyorum ancak bunların 2 si de ortalama tüketim verisi içeriyor. Anlık tüketim gerçekten yok mu yoksa ben mi bulamıyorum. Yardımınızı rica ediyorum
Bir de kullanım kılavuzuna internetten ulaşma imkanı veya adresi bulamadım. PRo var ama PRO MAX yok. elinde olan arkadaş paylaşırsa memnun olurum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karopapaz -- 20 Kasım 2024; 2:49:54 > -
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın bence iyi bir tercih yapmışsınız kullanım kılavuzu torpido gözünde kitabı olmak lzm bi bakın trip A o anki yolculuk trip B genel yolculuk verilerini toplar sıfırlarsanız sil baştan tekrar 0 dan başlar fren hakkında yorumlarınızı bekliyorum genel anlamda memnunum sadece fren beni olumsuz etkiledi memnun olan arkadaşlar var belki bende sorun vardır
Hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı. Omoda 5 de Trip A ve Trip B den sonraki menüde anlık tüketimi gösteren bir ekran daha var. Ben oradan kontrol ediyorum. Tiggolardaki durumu bilemiyorum.
Ben 20 bindir kullanıyorum, bazen benim çocuk arkada ayakta beklerken kalkarsam koltuğa yapışıyor :) Baba ne yaptın ya diyor ama benlik değil ki :)
-
Bende de T7 Avangarde var ilk kalkış normal moddayken benimde oturmadı bazen çok güzel nazik bi şekilde kalkış yapıyor bazen de yani çoğu zaman ani atılım yapıyor
ama eco modda gayet normal kalkış yapıyor ani fırlama falan yapmıyor.
-
Herkese selamlar uzun zamandır hem foruma giremedim hemde servise yolum düşmedi sormak istediğim bir konu var, en son servise gittiğimde carplay güncellemesi gelmişti bluetooth daha hızlı bağlanıyordu falan navigasyon silindi böyle bir güncelleme yüklemişlerdi. Bunun üstüne tekrar güncelleme geldimi acaba bilgisi olan varmıdır ?
Eco mod da sorun olmuyor ama eco modu sevmiyorum araba çok hissizleşiyor. O yüzden normal mod da kullanıyorum .
Hayırlı olsun, adınıza sevindim. Güle güle kullanın :)
Araçla ilgili kişisel deneyimlerinizi de kullandıkça paylaşırsanız çok sevinirim. Youtube kanallarındaki incelemelere nazaran gerçek kullanıcı yorumları çok daha etkili oluyor.
https://cherytr.com/application/files/3117/2865/9918/TIGGO7_PROMAX_KULLANIM_KILAVUZU1.pdf
Tiggo7 pro max ANLIK TÜKETİM göstergesi yok.
-
Arkadaşlar merhaba 2.el omoda 5 ve tiggo 7 pro alımı öncesi kararsız kaldım ,kıymetli tecrübelerinizden faydalanmak isterim(kronik sıkıntı,arıza,konfor,kalite,güvenlik vs)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X