< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (445. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tiggo 7 pro 2024 gri renk boya kodu nerede yazar bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben tiggo 7 diye yola çıkıp Omoda 5 aldım. Ben aldığımda makyajlı modeller yoktu bu sebeple Omoda almıştım . Tiggo tavan mesafesi ve bagaj olarak daha geniş , Omoda daha sportif . 2 çocukla sığıyorum , memnunum işimi görüyor . Kredi borcum bitti ama yakın zamanda satıp tiggo 8’e geçeceğim muhtemelen .
kaput ya da kaputu acinca far sag sol tarafı olabilir. genelde arabalarda oralarda yazar.
-
O zaman muhtemelen max modellerinde de sırra almışlardır, diğer türlü çok saçma ya sadece oturduğun yerde ısıtma olması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tam komedi. Eski modellerde de anlık tüketim var, ortalama hız yoktu.
Ama hangisi daha önemli dersen ortalama hız daha önemli. Çünkü anlık yakıtın bir artısı yok görsende olur görmesende. Anlık değişen birşey zaten bir anlam ifade etmez.
-
Arkadaş USB led önermiş ama acaba bunları hangi usb lere taktın. Tiggo 7 pro max'de sogutucu dolapta ve torpido gözünde USB olduğuna emin miyiz yoksa kablo mu çektirmiş acaba. aydınlatmalar hoş gözüküyor.
Ayrıca müzik sisteminin sesinin az olmasından şikayetçi tek ben miyim? Sizlerin de böyle bir şikayeti var mı?
-
Şarj edilebilir sensörlü ışık onlar usb sadece kolçak altındaki boşlukta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dokunmatik dimi bunlar
Dokunmatik. 😀 Sizin taktığınızdan evde kullanıyorum onlardan elimde de vardı hatta biraz büyük diye tercih etmedim bunlar çok küçük ama çok iyi aydınlatıyor. 6 ayı geçti takalı daha hiç şarj etmedim. 😬😬😬
konfor setide yakıyor haa
bu arada kolcak içinde cuk oturuyor ev tipi olan torpidoyada büyük dursada engellemiyor hiç bir şeyi sağ tarafta en azından açar açmaz yanıyor ikiside.
-
Konfor setinide aracı ilk alınca yaptım. Gerçekten çok işlevsel eşya gözlerine koyduğumuz şeylerden tıkırtı gelmesini engelliyor güzel görünüyor. Önce evde var diye bende sizin ledler den denedim sonra gözüme büyük geldi bunları küçük diye taktım iş görüyor ya memnunum ben😀
Omoda 5 aracım var. 5000 bakıma gidince bayi orijinal plakayı sökmüş ve kendi plakasını takmış. sonradan farkettim, iş işten geçti.
Sorunum, alttaki plaka delikleri iyice görünmeye başladı ve açık durumda. Bu delikleri kapatmam lazım. Bagaj içine su girecek yoksa. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Lütfen yardımcı olun
-
O deliklerden su girme ihtimali yok
görünen plaka delikleri fabrikasyon delikler ise eğer, onlar orijinal vida yuvalarıdır. içi kapalı. arabaya su kaçmaz. ama plaka için orijinal olmayan delik açılmışsa, oraya vida takılı olsa bile içine su alır ve içeri de kaçar
-
-
T8 pro Max bagaj havuzu kullanan öneri yapacak arkadaşlar varmıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X