Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (445. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
9.562
Cevap
368
Favori
707.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkede halen flash doğan toros falan satılıyorsa bu arabalarda satılır ucuza aldık ucuza veririz. Her topalın bir kör alıcısı vardır derler. Satılmayacak ürün yoktur. Binin gitsin ekonomimiz bir Norveç olduğunda hepimiz en kalitelisini tercih ederiz. Bu günün şartları bunlar dert etmeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tiggo 7 pro 2024 gri renk boya kodu nerede yazar bilgisi olan var mı

• kelebek05 K kullanıcısına yanıt
    Ben tiggo 7 diye yola çıkıp Omoda 5 aldım. Ben aldığımda makyajlı modeller yoktu bu sebeple Omoda almıştım . Tiggo tavan mesafesi ve bagaj olarak daha geniş , Omoda daha sportif . 2 çocukla sığıyorum , memnunum işimi görüyor . Kredi borcum bitti ama yakın zamanda satıp tiggo 8’e geçeceğim muhtemelen .

• mustafahasan23 M kullanıcısına yanıt

kaput ya da kaputu acinca far sag sol tarafı olabilir. genelde arabalarda oralarda yazar.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt

O zaman muhtemelen max modellerinde de sırra almışlardır, diğer türlü çok saçma ya sadece oturduğun yerde ısıtma olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal omodasi olanlara duyurulur CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ 

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099519375994&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e23315a44%2F715db2a3-2be9-4c29-9115-1592b1be8679_800x809.png.a.png&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2F1e23315a44%2F715db2a3-2be9-4c29-9115-1592b1be8679_800x809.png.a.png&pic_w=375&pic_h=375&refer_share_id=999f209f-2b54-4908-91f1-f71a3faf&refer_share_channel=whatsapp_chat&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBBMJRRMZU727JQJQGA323VXBJKVKQ3UO2GXOCQBW7TZ4YI4S5TQSKBLIAJ5H3F5JDIGSIFA&locale_override=203~tr~TRY

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601099514240337&from_share=1&share_img=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F422b8c25dcb80db7839b546c341da2f2.jpg&thumb_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2FFancyalgo%2FVirtualModelMatting%2F422b8c25dcb80db7839b546c341da2f2.jpg&pic_w=800&pic_h=800&refer_share_id=d0219aee-6787-4379-a2b1-48598bf0&refer_share_channel=whatsapp_chat&_oak_page_source=417&_oak_region=203&refer_share_suin=RSSBA6NX6IRQQ5TWTZQGA323VXBJKVKQ3UO2GXOCQBW7TZ4ZSDTXZMPKEHZUJ4QQP62HNC6NSQ&locale_override=203~tr~TRY

• karopapaz K kullanıcısına yanıt
    Tam komedi. Eski modellerde de anlık tüketim var, ortalama hız yoktu.

Ama hangisi daha önemli dersen ortalama hız daha önemli. Çünkü anlık yakıtın bir artısı yok görsende olur görmesende. Anlık değişen birşey zaten bir anlam ifade etmez.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Anormal bir başka Omoda 5 'ren selamlar🤣🤣🤣

• Arkadaş USB led önermiş ama acaba bunları hangi usb lere taktın. Tiggo 7 pro max'de sogutucu dolapta ve torpido gözünde USB olduğuna emin miyiz yoksa kablo mu çektirmiş acaba. aydınlatmalar hoş gözüküyor.

Ayrıca müzik sisteminin sesinin az olmasından şikayetçi tek ben miyim? Sizlerin de böyle bir şikayeti var mı?

• karopapaz K kullanıcısına yanıt
    Şarj edilebilir sensörlü ışık onlar usb sadece kolçak altındaki boşlukta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • br251 kullanıcısına yanıt
    Dokunmatik dimi bunlar

Dokunmatik. 😀 Sizin taktığınızdan evde kullanıyorum onlardan elimde de vardı hatta biraz büyük diye tercih etmedim bunlar çok küçük ama çok iyi aydınlatıyor. 6 ayı geçti takalı daha hiç şarj etmedim. 😬😬😬

• br251 kullanıcısına yanıt

konfor setide yakıyor haa CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ bu arada kolcak içinde cuk oturuyor ev tipi olan torpidoyada büyük dursada engellemiyor hiç bir şeyi sağ tarafta en azından açar açmaz yanıyor ikiside.

Konfor setinide aracı ilk alınca yaptım. Gerçekten çok işlevsel eşya gözlerine koyduğumuz şeylerden tıkırtı gelmesini engelliyor güzel görünüyor. Önce evde var diye bende sizin ledler den denedim sonra gözüme büyük geldi bunları küçük diye taktım iş görüyor ya memnunum ben😀

• Omoda 5 aracım var. 5000 bakıma gidince bayi orijinal plakayı sökmüş ve kendi plakasını takmış. sonradan farkettim, iş işten geçti.

Sorunum, alttaki plaka delikleri iyice görünmeye başladı ve açık durumda. Bu delikleri kapatmam lazım. Bagaj içine su girecek yoksa. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Lütfen yardımcı olun

• echonia kullanıcısına yanıt
    O deliklerden su girme ihtimali yok

görünen plaka delikleri fabrikasyon delikler ise eğer, onlar orijinal vida yuvalarıdır. içi kapalı. arabaya su kaçmaz. ama plaka için orijinal olmayan delik açılmışsa, oraya vida takılı olsa bile içine su alır ve içeri de kaçar

Aracın ön ve arka plakalıkları kare plakaya uygun şekilde olduğundan uzun plaka takınca tüm Chery lerde problem oluyor. Uzun plakalık 4 vida ile tutturulamıyor ebatı yetmiyor. Servislerde sağolsun plakalık yaptırırken oraya denk gelecek şekilde plastik plakalık (biraz daha enli) yaptırma zahmetine gitmiyorlar. Facebook gruplarında millet sabah akşam yakıt muhabbeti döndürüyor bir tane faydalı birşey yazan yok.

Kendi adıma şöyle birşey yaptım hırdavatçıya gittim boşta kalan plakalık delikleri için aynı tip vidalardan aldım ve yuvasına taktım. Sonra plakalığın olabilecek en üst yerine (plakalıktaki normal deliklerden bir tık üstü) matkapla delik açtım ve plakalığın taktım plakalığın alt kısmı araçtaki alt plakalık deliklerini tam karşılamıyor tabi... Orayada 2 vida artık plakalık üstüne denk geliyor... Plakalığın vidalara gelen kısımlarını falçata ile yuva şeklinde oydum böylelikle havada durma olayı kalmadı ve plakalığın alt kısmına çift taraflı silikon bant atarak aracın sacına yapıştırdım. Uzaktan bakınca hiçbir sıkıntı yok. Aracın yok yanına gelirsen alttaki iki vicdanın 1/3 kısmı görünüyor. 😬🫡

• T8 pro Max bagaj havuzu kullanan öneri yapacak arkadaşlar varmıdır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.