Şimdi Ara

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: hardcrss , Maviyıldızınoğlu
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.539
Cevap
367
Favori
705.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ön sol kaputta eğilme var

• CHERY KULLANICILAR KULÜBÜkaput

• arkadaşlar 8 pro max için kullanan arkadaşların yorumunu alabilirmiyim. iyi kötü yanları. 1840 intelligent için verilen fiyat. daha uyguna bırakabilen bayiler varmıdır

• mustafahasan23 M kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun Türkiye'deki ustaların elinden herşey geliyor merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt
    Sağllun hocam chery elazığ serviste şuan bir ayı geçebilir dediler parça ve çok fazla sıra olduğundan dediler. Peki sizce kazanın büyüklüüğü hakkında düşünceniz nedir? Şaşe gibi önemli parçalarda sorun olmuş mudur?

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Bagaj havuzları hep plastik oluyor ve hemen hemen herkesin sattığı aynı (Benim tahminim plastik bagaj havuzunu fason üreten bir yer var herkes ona yaptırıyor.) Ben omoda için omsadan almıştım adamlar zaten bizim üretimimiz değil alıp satıyoruz demişlerdi. Rizline marka alabilirsiniz sitesine bakın isterseniz.

Kaza nasıl oldu bilmeden ve kaputu açıp şase durumunu görmeden şase hakkında yorum yapmak güç ama çamurluk değişir kaputa düzeltme ve macun boya yaparlar servis demiştir zaten size. 1 ay uzun zaman bu parçalar stokta vardır Türkiyede sıra çok usta az herhalde Elâzığ da.. Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

• br251 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.

Koku yapma olayı varmıdır ? Siz omsadan almışsınız memnunsanız koku yapmıyosa bende oradan alayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spartacuss34 S kullanıcısına yanıt

Burda çoğunlukla pro kullananlar vardır. Max olanlar daha yeni olduğundan fazla kullanıcı yok. Fiyat olarak iyi bence bu civar duyuyorum full pakete peşin 1920 yazan görmüştüm mesela.

9 aydır Omoda 5 kullanıyorum ben memnunum biri sorsa alayım mı diye aldırırım.

Sitede koku yapmaz diyordu sonra WhatsApptan yazdım kokusuz diye teyit ettiler öyle aldım. Paspas olarak Sahler aldım misal onlar çok kaliteli. Bagaj havuzu onlarda yoktu ondan omsadan aldım kokusu yok dedikleri gibi biraz ince sadece ama görevini yapıyor birebirde uydu. 9 aydır Omodam var alalı 7 ayı geçti herhalde. WhatsApp numarası bu.

CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br251 -- 24 Kasım 2024; 22:1:47 >
    Çok tşkler hocam yarın ararım rizline demişsin daha mı kaliteli ondan mı önerdin

Bir önceki aracımda rizline kullandım bagaj havuzu. O bir tık daha kalındı gerçi onu 2018 de almıştım şimdi malzemeden çalıyorlar mı bilmem.. Belki oda şimdi incedir. Kullanımda hiçbir farkı yok oda ayrı mesele... Dediğim gibi bu bagaj havuzlarını bence bir iki yer üretiyor fason millet ordan alıyor. Kaliteleri çok benzer.

Kauçuk paspas mesela rizline da yelpaze çok geniş piyasaya bir araç girdi mi ilk onlarda bulunuyor 3d paspas.

Rizline paspaslar biraz daha parlak ve plastiğe yakın malzemeden oluşuyor.

Sahler yeni araçlara paspası biraz geç üretir ama paspasları plastiğimsi değil kauçuk mat ve daha kaliteli hissettirir.

Sonuç olarak iş kiside aynı işi yapar parlak malzeme seven rizline alır daha mat malzeme seven Sahler... Tercih meselesi.

Benim T7 de aşağıdaki havuzdan var. Aşırı memnunum. Keçeli olduğu için çantalar güzel yapışıyor. Ve su geçirmez. Altı komple kaplama. Öz İş markası. Birebir uyumlu.

Yok ya ne şasesi çamurluk far başka bişey göremedim ben

• Emekkk kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam dediğiniz gibidir.

• 2024 tiggo7 excellent hatasız 1.425 e sattım. Bilgi olrak burada dursun.

• Paslar için önerisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.