< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
CHERY KULLANICILAR KULÜBÜ (444. sayfa)
-
-
7 pro dan çok memnunum .. bagaj daha büyük ne kendi adıma sunroof dan ses hariç bir sıkıntı yaşamadım onura servis çözdü zaten . Omada daha genç işi bagaj felan yeterli derseniz oda yakışıklı araba .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok aynı kaldı ondan sonra geçen hafta bakıma gittim
Geçmiş olsun dur işareti sana ise sıkıntı olabilir biraz polisin insafına kalmış gibisiniz
Polis yok araç çarpıştı öyle açtı farları
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dur işareti herhalde asli kusur sayılır olayı gören tek kamera şok mağazası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öncelikle denemeden kesinlikle karar vermeyin, iki araç da gerçekten çok iyiler. İhtiyaca göre seçeceksiniz muhtemelen. Biz kalabalık bir aile olduğumuz için tercihimizi tiggo7 den yana kullandık. Ancak bu demek değildir ki omoda çok küçük dar vs. tiggo'ya göre dar ancak daha sportif ve yeni bir araç.
Kronik sıkıntılar olarak Omoda daha yeni bir araç olduğu için daha az sorunu var, şimdiye kadar okuduğum yorumlar bu yönde. Tiggo 7 de 1-2 tane kronik sorun var. Ancak çözülemeyen bir sorun değil tabii ki, servisler baya ilgililer destek oluyorlar hemen.
-
kardeşim bundan önce skoda superb 2014 model aracım vardı. O araç gerek ses yalıtımı gerekse konfor olarak chery tiggo'dan daha iyiydir diyebilirim. Zira yol gürültüsünün tiggo'da daha fazla olduğunu bariz şekilde duyuyorum. Fren konusunda ise skoda'mdan daha iyi diyebilirim. henüz 100km de olan aracın balatalar biraz daha eridiğinde daha iyi frenleme sağlayacağını düşünüyorum. Freninizde sorun olduğunu düşündüren sebep belki önceki aracınızın frenlerinin çok iyi olması veya sizin de balatalarınızın henüz tam performansa gelmemiş olması olduğu kanaatindeyim .
-
kardeş link için tşk ediyorum. böyle bir arabada nasıl anlık tüketim verisi olmaz anlamam mümkün değil. bir güncelleme ile bunu halledebilirler mi acaba, emin değilim.
-
Özellikle Tiggo 7 Pro Max alan arkadaşlar cevaplayabilirse mutlu olurum: Az önce izlediğim bir videoda koltuk ısıtma ve soğutmanın sadece oturduğunuz kısımda olduğu, yaslandığınız yerde olmadığı söylendi. Bu doğru mu acaba? Eski modellerde mi böyleydi yoksa?
-
exel. modele kadar alttaydı. avan. da sırta da aldılar diye biliyorum.
Yurt dışındaki modellerde arka koltuk, direksiyon ve ön cam rezis. var. en üst ve en alt pakette opsiyon olarak sunsalar tadından yenmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X