Şimdi Ara

Chery Omoda 5 Atmo Otomotiv Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• redwhiteca R kullanıcısına yanıt
    Bende 3 kere sıfır araç aldım en son aldığım 8 km idi tabiki sizin kadar incelemedim ama şüphe edecek birşeyde yoktu, araçta çizik yoktu çamur hatta toz bile yoktu olmamasi gerekiyor zaten, bu saydıklarım vitrindeki teşhir ürünlerinde olur onlarda 50/100 uygun olurlar
    Durum budur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dr.omer D kullanıcısına yanıt

Insafsizca bir yorum olmus sizinki biraz. Ben de Omoda 5 sahibiyim. Yaklaşık 4 ay önce Chery Plaza Park-Yenibosna'dan aldim aracimi. Aldigimda jilet gibiydi araç ve bayi sag olsun cok cok ilgilendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt

Teşhir ürününün bu kadar çamurlu omasına imkan yok. Hiçbir satıcı müşteriye böyle çamur, yağ içinde, etiket izleri duran ve çizik araç göstermez. Temizliği anlıyorum, müşteriyi umursamadıkları için göstermelik yaptılar. Ama tek anlamadığım bluetootha kim, neden, ne ara bağlandı, ve tavandaki siyah yağ izleri ne idi? Aynı bayiyinin teşhir ürünleri gıcır gıcır idi.

• Aracı görmeden almam.

Hiç bir zaman vekalet vermem, notere çağırın imza atarım derim.

Başka şehirden araç alsam yine vermem, sabah gider aracı görürüm akşama kadar bekler plakayı çıkartır alır geçerim.

Evraklar hazır ise tescil işi zor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 12 Şubat 2024; 0:31:39 >
  • araç bana test aracı gibi geldi yani kullanılmış kendimde sıfır araç aldım hiç böyle bişiy görmedim

• Geçmiş olsun araç kaç km deydi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben tiggo 7 aldatmaz otodan aldim Eylül ayında çizik değil toz bile yoktu olması gereken budur
    Sizin arac bence teşhir ürünü Bluetooth bağlantısı ve o çizikler teşhir ürünü olduğuna işaret bana göre keşke almasaydıniz yada baştan soyleselerdi ona göre fiyat düşerlerdi gerçi kaça aldınız şu an fiyatlar ne durumda bilmiyorum
    Aynı ilde otursaydiniz belki bakim indirimi falan alırdınız o da yok üzücü bir durum geçmiş olsun
    Çin malı diyenler olay bayi çalışanları ve ahlak ile ilgili
    Keşke ulkede hersey böyle fiyat performans odakli Çin malı olsa ...

• Bayinin iş bilmezliği işte, ben de aldım yıkanmıştı, poşetleri üstünde, toz bile yoktu.

• dr.omer D kullanıcısına yanıt

Duster mı   Duster bunun yanında çöp kalır.

• Hocam öncelikle hayırlı olsun güle güle kazasız binin insaAllah. Bende hassas biriyim bu şekilde muammeleyle ne olursa olsun almazdim. Dava açmak lazim

• ysnsln kullanıcısına yanıt

Tam olarak dava sebebine ne yazalım? Tüketici kanunun hangi maddesini kullanalım? Talebimiz ne olsun?

• redwhiteca R kullanıcısına yanıt
    Google'da "Ayıplı İfa" olarak araştırma yapmanızı tavsiye ederim hocam.

• Kusura bakma cherry alıyorsan 2. Sınıf olarak devam ediyorsun.

• bennett.antony B kullanıcısına yanıt

Al işte, bir adet daha kendini bilmez.

Yahu sanane adamın aldığı arabanın markasından birader, sen kimsin de insanları arabasının markasına göre yargılıyorsun? İster chery alır ister bmw ister Fiat. Sana ne oluyor , vasfın ne kimsin sen?

Kaldı ki 1.4 milyon verilmiş bir araçtan bahsediliyor. Az ötede zırla haydi.

• Ben sana Antalyada'da 5 yıldızlı otel sahibinin omada 5 e bindiğini söylesem.

• Arac teshir olamaz. Dedikleri gibi tarlada camurun icinde bekletiyorlar. Tarladan alip tirlara yukle vs gibi durumlarda calisanlar hor kullanabiliyor.

Onun disinda test araci vermisler diyenler sacmalamis. Test araci bayinin kendi araci ve satisi 2.el olarak yapilir. Burada OTV vs gibi birsuru vergi odeme isi var. Verilen evrakta yaziyordur vergi odemeleri zaten.

Sorun bayinin is bilmezligi. Araba muhtemelen tarlada gazlanarak tirlara alindi. Bunlar da yikamaya usendi. Uzerindeki posetleri cikaran servis elemani da yagli elleri ile bu isi yapti vs.

Tamamen amatorluk. Chery genel mudurlugunde olsam okkali firca atardim.

Arkadas Chery genel mudurlugune elindeki resimleri vs gondersin.

Burada babasinin parasiyla, hayatinda 5 kurus kazanmadan mal sahibi olan birsuru velet var. Onlarin sozlerine aldanmayin. Para kolay kazanilmiyor. Elbet guzel bir an yasanmak istenir yeni arabada.

Marketten domates alip curuk ciktiginda kosa kosa marketin kapisinda solugu alanlara bakmayin.

Yine de sikmayin caninizi derim.

• Bu bayi evime yakın olan bayi.En sorumsuz Chery bayilerinden biri kimsenin övdüğünü duymadım. Tepretoğulları vs. daha iyi.

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Evet. Ben 4-5 kez sıfır araç almışımdır. Hayatımda gördüğüm en rezil çalışana sahip olan en sorumsuz en rezil firmalardan birisi oldu. Düşünün ki 1000 liralık boyner kartı bile satış sorumlusu izinde ve kendisiyle götürmüş. Heralde kendisi kullanacak 😀 paranızla rezil olmak istiyorsanız Atmo Chery’den araba alabilirsiniz.

• Yaylafy kullanıcısına yanıt

Eskiden Ford bayisiydi ama adı farklıydı sanırım komple el değiştirdi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.