Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
315
Cevap
54
Favori
24.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun. Bende excellent siyah renk sipariş verdim 1.410 a ve 275.000 TL sıfır faiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teomank T kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

• Hangi bayilerden aldınız? Araçlarınız hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Tiggo 7 Pro bagajını kendimde bulunan Seat Leon bagajı ile ölçerek karşılaştırdım. Genişlik aynı. Derinlik Tiggo 7 Pro 8 cm derin. Yükseklik pandizota kadar Leon 9 cm yüksek. Bu ölçümlere göre Leon ile bagaj kapasitesi neredeyse aynı çıktı. Leon bagajı 380 lt iken Tiggo 7 Pro nasıl 475 lt oluyor anlayamadım. Tavana kadar hesaplıyorlar herhalde ama arka camı kapatacak şekilde bagaj doldurmak tehlikeli bir durum sonuçta ve uygun değil. Başka bir ölçüm metodu mu oluyor firmaların ya da standart değiller herhalde.

• Önceki aracımız corolla sedan 2020 idi. Bagajı ölçü olarak t7 ile aynı gibi, 471lt yazıyor ama kullanış açısından corollayı arayacağız gibi duruyor. İleriye doğru çok derindi uzun eşyaları yerleştirmesi çok daha kolaydı. T7 de bagaj altındaki köpük parçayı rusyadaki araç videolarında göremedim. kapağı kaldırınca direk stepne görünüyor. Bagajı daha verimli kullanmak adına o köpük çıksa aslında yerine ne olabilir acaba, ya da direk stepne üstü kapak kullanmakta sakınca var mı? bayağı alan var çünkü orada, köpüğün de bölmeleri çok biçimsiz. Oraya da katlanır sandalye, ilk yardım çantası, yangın tüpü gibi şeyler sığdırmaya çalıştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt
    Chery forumlarına baktım bu konu ile ilgili. 7 ay önce konuşulmuş bu konu. Piyasada stepne üstünü kapatacak daha ince bir şey yapılır,satılır diye düşünüyorum. Yada araç sahibi ince bir malzeme kestirecek ölçüsüne göre.
    Dediğiniz gibi derinlik artarsa bagaj hacmi artar, iyide olur gibi.

• Herkese kazasız sürüşler, aracı teslim aldım ön camda buğu sorunu ile karşılaşan oldu mu?

• Hocam buğudan kastın yağ gibi bir tabaka mı? Bende öyleydi. Cam sille 1 2 kere sildim geçti bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • anexi A kullanıcısına yanıt
    Merhaba sanırım öyle sileceğim bende teşekkür ederim.

• sbasoz S kullanıcısına yanıt
    Ben 1 senedir o yağlı buğu sorununu çözemedim. Neyle silsem m de düzelmiyor.

• Valla dün arkadaşa geçti dedim ama bugün sabah yeniden oluşmaya başladığını gördüm.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    İpa ile silinince gider mi acaba çok can sıkıcı teşekkürler.

İpa da aldım 1 litre yine gitmiyor. Defalarca mı silmem gerek çözemedim. 2 defa sildim olmadı. Güneş vurunca yağlı bir tabaka olarak yansıyor.

çok ilginç o zaman bu bir arıza.

Çeşitli çözümler deniyorum bakalım. Kışın olmuyor ama.

Ben ön cam filmi düşünüyordum bu durumda yapılmaz diye düşünüyorum.

• Dün aracı alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Öğrenmek isteyip herhangi bir bilgi bulamadığım bir durum var bizim araçların trigeri kayış mı zincir mi acaba bilen varsa cevaplarsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilerde tiggo 7 pro avangarte var mı şu anda? Bayramdan önce teslim olacak şekilde. Soran oldu mu acaba?

• hopali08 kullanıcısına yanıt

Hangi bayi hocam acaba?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.