< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aumahanoglu -- 20 Temmuz 2024; 23:50:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (16. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Trendyolda satıyor bu firma ama ilandaki açık gri , sizin renk gayet uyumluymuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyolda veya Hepsi Burada da var....kendi sitesi var....
www.ecarteks.com
Ecarteks Oto Aksesuarları: Araçlarınız İçin Kaliteli ve Şık Aksesuarlarhttps://www.ecarteks.comiletişim kısmında cep numarası da...koyu renk istiyorum derseniz gönderilir çünkü özel üretim değil açık - koyu renk standart olarak üretiyorlar.
-
2 MADDEYE ISTINADEN IZMIRDE YASIYORUM. ŞUAN ARACIM 10BİN KM Yİ GEÇTİ. UZUN YOLDA 6,8LT YAKIT TÜKETİMİM OLDU. SEHİRİCİNDE 8,0-8,5 ARASI YAKIYOR. İSTANBUL TRAFIGINDE SOYLEDIGI RAKAM IMKANSIZ GIBI GELDI BANA
-
Arkadaşlar Tiggo 7 pro kırmızı rengin boya kodu nedir? Acil lazım yardımcı olur musunuz?
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de sizin gibi bir arayışım var ve aynı çıkmazı yaşıyoruz. Bugün 2 aydır Tiggo 7 pro kullanan bir arkadaşımla değerlendirme yaptık. Yakıt konusun da karışık 7.5 L harcadığı bilgisini aldım (Araç Çorlu’da bunu da belirteyim. İstanbul gibi bir trafiğimiz yok doğal olarak).
C4x’de 1.2 puretech motor var ve bu motorların hikayesi kayış problemi doğrultusunda çok iç açıcı değil. Bakımı düzgün yapıldığını bir problem olmaz diyecek arkadaşlar çıkacaktır ama ben bu riski alma taraftarı olmadım ve aynı motora sahip pejo 408 almaktan vazgeçtim. Aslında hayalimdeki arabaydı.
Sanırım siz sıfır araç almayı düşünüyorsunuz. Bu nedenle bütçeniz benden daha yüksektir. O nedenle bütçem yetmediği için almaktan vazgeçtiğim C5 aircross’a bir bakmanızı öneririm.
Son olarak Honda HRV için, şunu söyleyebilirim. Bu bahsettiğimiz araçlara göre performans olarak düşük kalır. Ama genel olarak şehir içinde kullanacağınızı varsayarsak mantıklı olabilecek bir seçenek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim tavsiye ve fikirleriniz için.
Kayış problemini duymuştum evet.
C5 aircorss'a yakınım, 1.2 mild hybrid'in bayilere gelmesini bekliyorum. Eylül başında geleceğini söyledi birkaç bayi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ,geçmiş olsun .Bir citroen kullanıcısı olarak tavsiyem Citroene hiç bulaşma.Derdi bitmez.Arabalara beyin takıyorlar ama bunun ki hep beyinsiz beyin. Evet cicili bicili güzel görünüyor ama tavsiye etmem .PSA grubu Peugot ya öncelik verir .Kalite olarak ona öncelik verir .Citoen yerine ya Honda ya ya da 408 e bakın derim.
-
Merhaba hocam, Benim araçtan anladığım yakıt tüketimi 0,0 yazmak yerine 20,0 yazıyor. Basit yazılımsal bir hata olduğunu düşünüyorum ama ortalama hesaplanırken 20 mi baz alınıyor 0 mı emin değilim. 5000 bakımına götürdüğümde yazılım güncellemesi yapıldı fakat sorun değişmedi.
-
Şehir içinde kısa mesafe sebebiyle 9-10 litre bandında geziyor fakat uzun yolda 6.5 litre gibi değerler gördüm.
-
Aracın yazılımsal olarak eksiği var. İlk çalıştırmada gösterge paneli ve tabletin kendisine gelmesi çok uzun sürüyor. Tablet ara yüzünde iyileştirilmelere gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Hafıza boş olmasına rağmen içine müzik indirmeye çalıştığımda yeterli hafıza yok hatasını alıyorum. 5000 bakımında bu detaya bakıldı fakat soruna rastlanmadı dendi. Hala araca yeni müzik ekleyemiyorum.
Genel kullanımdan memnunum, yakıt düşündüğümden biraz fazla tüketiliyor. Alırken 8 bantlarında hayal ederken sürekli kısa mesafe kullanım sonucu 10 üstüne çıktığı zamanlar oluyor.
Kumandadan manuel kilitlenmesine rağmen yaklaşınca sürekli olarak açılıp kapanması sinir bozabiliyor.
-
Cihazın kendi hafızasıyla uğraşmayın. Alın bir 32 ya da 64lük flaş bellek, atın müzikleri içine takılı dursun hep.
-
Kumanda yanındayken kapıların otomatik açılıp kapanmasını ayarlardan iptal edebiliyorsun.. bagaj kapısı da dahil.. o ayarı kapatınca anahtar yanındayken ve kapılar kilitliyken şöför kapı koluna dokunman kilidin açılmasına yetiyor
-
Kumanda yanındayken kapıların otomatik açılıp kapanmasını ayarlardan iptal edebiliyorsun..
Bu ayar kısmı menüde nerde acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_gokturk -- 7 Kasım 2024; 10:36:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X