benzın olayına gelınce 100km de 1 lt fazla yaksanız 10.000km 100lt fazladan benzın yakmıs olursunuz yanı 4bın tl.. 10bın km de ortalama 1 sene demek.. yanı 4bın tl fazla yakıyo dıye boyle ortalıgı ayaga kaldırmaya gerekyok |
Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (14. sayfa)
-
-
690 Km uzun yolda 7.7 Litre, ortalama hız 90-100 iken olabilir.
Şehir içi ortalama hız 20-30 kmh iken de bekleriz ekran resmi.
-
resme ıyı bak ondan sonra yaz ne 690 ı ??
-
Merhaba, Tiggo 7 için km çok değil ama düz yolda anlık durumu aşağıdaki gibidir.
370km full şehir içi ve sadece düz yol değil - kısa mesafeli kullanımlarda oldu...
Yakıt konusu hız ile doğru orantılı eğer aşırı hızlı gitmezseniz şehir içi 8,5 lt makul gibi...
-
yav ustadd 9,5 yaksa ne olcak ki 10 bın km de 2 depo benzın yakar.. bu agırlıkta bu motorda baska araclarla kıyaslamak lazım yanı birbirine yakın zaten... az benzın yada mazot harcayayım dıyen kucuk ve 1.0 motor araba alsın :)
benım araba 5bını gectı ortalama 8-8,5 arası yakıyorum bence makul
-
2024 t7 yarısı istanbul göztepe merkezli şehir içi. Yarısı şehirlerarası. 2800km 6.8lt ortalama
-
Merhaba , tiggo 7 pro ‘da , akü biterse yahut bir sebep ile vites seçici çalışmaz ise , aracı boşa almanın manuel bir yöntemini biliyor musunuz? Her markada farklı bir yöntem oluyor genelde. -
Merhaba, ekranınızdan anladığım güncelleme yapmışsınız...bunu nasıl yaptınız ( bilen başka birileri de cevap verebilir ) ?
-
Güncelleme değil o ekran comfort donanımlarda öyle. -
-
Arkadaşlar, Facebook grupları genellikle Chery bayileri ile, firmaları ile irtibatlı oluyor. Bu gruplara dikkat ederseniz arıza ve kaza paylaşımı ve ciddi sorunları göremezsiniz.Diger markalarda da durum farklı değil. Burası daha objektif. Buradan paylaşım daha iyi. -
Bu başlık terkedilmiş perili eve dönmüş..) -
Chery ana konusu aktif. -
-
Merhaba, resim yok ama geçen hafta 408km şehirler arası yolculuk ( klima açıktı ) yaptım ve 1099TL yakıt harcamışım ( lt fiyatı 42,07 ) bununla hesap yapınca...
Ortalama 6,4L /100km ve 2,69TL/km...
*zam gelecek diye depoyu fulledim ama zam salıya ötelenince 408km sonra yeniden fulledim. Bu sayede araç verisi değil gerçek yakıt tüketimi verisi ortaya çıktı :)
-
Maşallah hocam Avrupa turuna mı çıktınız :)
-
İZMİR-FATSA arası yolculuk yaptık 5 kişi ailecek. yaklasık 1200km.. koyde de dag bayır cıktık. sonra ızmıre donus..totalde 3000km yaptım bayramda.. klima genelde hep acıktı. arac hıc yormadı benı..
-
Başlık biraz canlanmış. Arkadaşlar Facebook gruplarının nerelerden yönlendirildiği belli. Gelin, burada yazın. Benim aracım 3000 km oldu, 4-5 kez uzun yol deneyimim oldu. Araba uzun yolda yormuyor, konforlu ve keyif veriyor. -
chery liste fiyatları Temmuz için güncellenmiş de bayilerde araba yok sanırım...Şuanda vergi artışından etkilenmeden satışın tek yolu 7 Temmuz öncesi ülkeye araç sokmak mı sadece?
7 Temmuz öncesi bayilerden araç alımı yapan ve bir şekilde proforma fatura vs. kesenler vergi artışından etkilenmeyecek gibi bir şey olursa bence 7 günde yine ayın en çok satan listesinde tepelere çıkar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X