Şimdi Ara

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
315
Cevap
54
Favori
24.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zincir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebrar21 E kullanıcısına yanıt

Pandizot Köpük Üstüne Çapraz Konulabiliyor. Bi de Ufak Eşyaları Koymaya Alanı Var İşte O Kadar. Temizlik Malzemelerini Falan Koyuyorum

• rovolver kullanıcısına yanıt

İstanbul Yüzbaşıoğlu

• Takip.

• Kullananlar memnun mu?

• Bu yenı vergı olayından sonra nasıl birseyler olcak merak edıyorum.

• Merhaba, herkese kazasız sürüşler. Aracına alt muhafaza taktıran oldu mu? Alt bölüm açık sanırım bizim araçlarda...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kemal65 K kullanıcısına yanıt

7 ay ve 11.000 km oldu. Çok şükür sıfır sıkıntı. Lastiklerin ıslak performansı kötü ama kuru yollarda çok iyi. Sunrooftan bozuk yollarda tıkırtı geliyor. Ama servis hallediyor. Başka bir sıkıntı yaşamadım.

• Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları

• Yıllardır DH forumunda tanınmış bir otomobil Yarbayı olarak, 5 yıldızlı 8.000 civarı mesajıma dayanarak bu markayı ÖNERMİYORUM.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

sebep?

• onrozc kullanıcısına yanıt

Bas engeli geç hocam sebep aramak bile boş bu alman bayraklı arkadaşa

Bunu model isimlerini doğru yazamayan, sıfır en üst paketle ikinci el en alt paketin fiyatlarını karşılaştırıp "Bak, ne kadar fiyatı düşüyor!" diyen biri söylüyor. Bu engin bilgilerini Alman bayrağı logolu profil resmiyle paylaşan biri. Bunu göz önüne alarak, bu bilgilerin doğruluğunu değerlendirin derim.

1. yalıtım cok ıyı olsun dıyorsan 2,5-3 vermen lazım
    2. 8-8,5 arası yakıyorum.. o agırlıkta ve segmenttekı arac ıcın normal
    3. trim sesi hiç gelmiyor
    4. cam tavan sesı de gelmıyor bazı araclarda olabılır servıs duzeltıyor
    5. yorum yok
    6. suan cok verı yok ( bi arkadasım kaza yapmıstı 2-3 parca gerektı 1-2 haftada hallolmustu ) biraz daha zaman gecmesı lazım
    7. suan bırcok arac cınde uretılıyor. hepsıne etkı eder
    8. 2.elde hangı arac kolay satılıyor kı su an :)
    9. bunu yazman komık daha once hangı sartlarda geldıgını bılıyorsun ( dıstrubutor)
    10. sacma sapan bır yorum
  • aksoft kullanıcısına yanıt

alman markalarıyla ılgılı sıkayet var baksın ne kadar yorum var gorur :)

• onrozc kullanıcısına yanıt

1.Yalıtımın kötü olduğunu kabul etmen gerçekçi ve inandırıcı, teşekkürler.

2. 8.5 Litre yakıt tüketimi gösterebilir misin ? Rampa aşağı uzun yolda bile inandırıcı gelmiyor.

3. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar havalandırmadan, ön konsoldan gelen trim seslerinden muzdarip ? C serisinde trim sesleri varken, senin çin malı arabanda trim sesi yok demen kendi sahibi olduğun arabayı övdüğünden kaynaklanıyor olabilir mi ?

5. Yorum yok yani kabul ettiğini anlıyorum.

6. Yedek parçanın olmadığını zımni olarak kabul etmişsin, teşekkürler.

7. Çinli markaların pazardan çekilme ihtimalleri her zaman var.

8. Passat Golf A3 Octavia vs. kısa sürede satılıyor.

9. Mermerler ile Mengerler veya Chery Türkiye adı altında açılan 2 koltuk 1 sandalye ile açılan ofisler arasında büyük bir fark yok.

10. İnsana saygısı olmayan bir millet ile alışveriş yaparsan Uygur Türklerinin toplama kamplarında katledilmesinden rahatsız olmuyorsun demektir. Her şey ucuz mal aldım diye sevinmek değildir. Senin aldığın ucuz malda kanlı eller var.

• Tiggo 7 Pro aldım, gemide şu an. Şasi numarasını kontrol edebildiğiniz siteler var internette. Proforma faturada yazan şasi numarasını internette kontrol ettiğimde 1994 model Tiggo 2 çıkıyor. Araç gümrükten geçince düzelecek mi acaba? Farklı bir durum mu var?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

1.Yalıtımın kötü olduğunu kabul etmen gerçekçi ve inandırıcı, teşekkürler.

2. 8.5 Litre yakıt tüketimi gösterebilir misin ? Rampa aşağı uzun yolda bile inandırıcı gelmiyor.

3. Yukarıdaki mesajlarda arkadaşlar havalandırmadan, ön konsoldan gelen trim seslerinden muzdarip ? C serisinde trim sesleri varken, senin çin malı arabanda trim sesi yok demen kendi sahibi olduğun arabayı övdüğünden kaynaklanıyor olabilir mi ?

5. Yorum yok yani kabul ettiğini anlıyorum.

6. Yedek parçanın olmadığını zımni olarak kabul etmişsin, teşekkürler.

7. Çinli markaların pazardan çekilme ihtimalleri her zaman var.

8. Passat Golf A3 Octavia vs. kısa sürede satılıyor.

9. Mermerler ile Mengerler veya Chery Türkiye adı altında açılan 2 koltuk 1 sandalye ile açılan ofisler arasında büyük bir fark yok.

10. İnsana saygısı olmayan bir millet ile alışveriş yaparsan Uygur Türklerinin toplama kamplarında katledilmesinden rahatsız olmuyorsun demektir. Her şey ucuz mal aldım diye sevinmek değildir. Senin aldığın ucuz malda kanlı eller var.

Simdi uzayip gidebilirsin 😀😀

Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1-yalıtım cok degısken bır konu boş yazıyorsun

2-tuketımı gordun utanırsın belkı

3- bazı araclarda olabılır ben duymuyorum.. ovmeyle alakası yok bende 4-5 mılyonluk arabaya bınmek ısterım ama fp olarak bu devırde en ıyısı bu

5 - ıscılık konusuda gorecelı ben suana kadar ıscılık olarak kotu bırsey gormedım.. belkı bazı araclarında olabılır bılemem

6- sıkayet vara gır oku butun modellerde var. artık depolama malıyetı kur malıyetı yuzunden herkes her parcayı getırmıyor. arac modellerı de cogaldıgı ıcın muadıl uretımlerde kısıtlı

8- olu fıyata verırsen her araba satılıyo :)

10- cın ıle ılgılı hıcbırsey almıyorsun o zaman ? milletimizi diri diri yakan almanları ovuyorsun ılgınc

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.