merhaba tiggo7 aracımı temmuz 3. hafta almayı planlıyorum. whatsapp grubuna katılmak isterim. bilgi paylaşımı için. |
Chery Tiggo 7 Pro Kullanıcıları (15. sayfa)
-
-
Telegram ve 1-2 WhatsApp Gönderirim Pm den
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar koltuk yakıyor beni biraz. Sıkıntı çeken varsa nasıl çözdü?
Birde ön cam a güneşlik tavsiyesi var mı? Bir şey aldım 3 5 sefer de yamuldu. Şemsiye tipi olan var arkadaş da 5 6 seferde yırtılmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koltuklara Kılıf Şart. Basit Kılıflar Bile İş Görür. Ben Keten Universal Aldım. Önemli Ölçüde Azaldı.
Şemsiye Bende Bir Kaç Aydır Kullanıyorum. Kibar Daveanılırsa Yırtılma ve Çizme Problemi Olmaz. Normal Şemsiye Gibi Abanarak Açılmaz.
-
Merhaba,
Koltuklar gerçekten çok terletiyor, kılıf şart....
Kılıf alanlar memnuniyet - şikayet durumlarını yazıp paylaşabilirse iyi olur aslında....
-
Merhabalar. Tiggo 7 Pro Avantgarde aracı satın aldım. Ay sonu teslimi planlanıyor. Whatsap ve telegram grupları var ise bilgi paylaşımı için katılmak isterim.
-
Bu Ürünün Keten Olanını İmalathanesinw Gidip Aldım. Fume Rengi Seçtim. Fena Değil. Satıcı Keteni Daha Çok Tavsiye Etti. Elden 500 e Aldım Ama Online 700 e Gönderirler.
ecarteks.comChery Tiggo ERGONOMİK TERLETMEZ 7PARÇA TAM SET S-Mhttps://www.ecarteks.com/chery-tiggo-ergonomik-terletmez-7parca-tam-set-s-m
Resmi varsa paylaşırsanız sevinirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön Koltuklar. Özelden Telegram Kanal Göndereyim. Orada Videosu da Var.
memnun kaldınız mı? kolay takılıp çıkarılıyor mu?
-
%100 Takılacak Şekilde Yapmadım. Koltukların Arasından Plastiği İçer Atıp Bıraktım. Önlerin Lastiğinini de Yanında Verilen Kancalarda 1 Defa Birbirine Taktım. Gayet Yetti. Sökmesi Kolay.
Terlemeyi Çoğunlukla Azalttı Ama Yaz Günü Bitmedi Tabi. Klima Yüksek Seviye Açılmadı. Öncamda Film Yok. Yan Filmlerde Bayide Ne Kadar Olduysa Yani. Bunlara Rağmen İyiydi Bence. Suni Deriden Sonra Hayat Kurtarıcı. Bence Oturumu da Rahat
Merhaba,
Sizin aldığınız yerden bugün bende aldım. Tesadüfen kırmızı tiggo 7 sahibi birisiyle denk geldik ve o da sizden ( öğretmen biri WhatsApp grubundan dedi ) öğrenmiş....
Resimleri ekledim....
Teşekkürler hopali08
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, hayırlı olsun güzel duruyor. Arkadaş tarif etmiş gerçi ama montajı kolay mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Montaj diye bir şey yok diyebilirim....
On tarafları lastik arka kısımları tokalı kılıfların...
On koltuklarin alt kısımları yanlardan lastik var onları koltuk altında kıskaç toka ile birbirine tuttruyorsunuz. Herhangi bir yere takma delme vs. yok...
Arka koltuk alt kısmı da kenarlarında lastik var onları koltuk kenarına taktım ( kıskaç kullanmadım)
Altlıkların tokalarini da koltuk birleşim yerine sıkıştırdım.
Hepsinin sırtlık kısımları için üst taraf koltuk başlığına geçiyor, alt kısımları koltuk arasından plastik tokalarini sokup sıkıştırıyorsunuz...
Hayırlı Olsun. Güle Güle Kullanın.
Dün 1300 Km Yol Yaptım. Rahattı Diyebilirim.
Tarif Soranlar İçinde Lastikleri Taktıktan Sonra Tokaları Koltuk Arasında Geçirin Yeter Bile. Normalde İçeri Sokup Koltuğun Arkasındaki Kısımda Dik Duruma Getirince Sabitleniyor. Uğraşmadım. Ön Koltuklarda Lastikleri Alttan Kanca ike Birleştirmek Kafi
merhaba
cherry'lerde motor ve şanzımanda kronik bir problem varmıdır? şanzıman ıslak çift kavrama getrag bildiğim kadarıyla
teşekkürler
-
merhaba
%40 lık gelen ek vergi yedek parçalara da uygulanacak mı?. Bu durumda bakım ve yedek parça maliyetleri de artabilir
teşekkürler
-
Motor ve Şanzımanda Sorun Yazan Görmedim. Aks Sorunu Yaşayanlar Vardı En Akla Gelen
gümrük tarife istatistik pozısyonlar farklı.. suan sadece 8703. tarife için vergi söz konusu. parçaların eskı tarıfesı neyse aynı suanda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X