< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leigh_hunt -- 16 Temmuz 2023; 22:14:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Chery Tiggo 8 pro aldım… (3. sayfa)
-
-
Merhaba dostum, bende yok o ses, ben arabanın yaltımından ve sessizliğinden gayet memnunum. İlerleyen kilometrelerde sunroof ses yaparmı bilmem, ama şimdi yok…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
youtube aleminde onun kadar boş bir eleman görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Omoda 5 de C suv Hocam
-
Hocam bir süredir takipteyim bu aracı şu anda c180 aracım var, satıp buna geçmek mantıklı olur mu diye düşünüyorum, ailemiz 3 kişilik ama tabi çocuk ya da aile büyükleri ile bir yere giderken biraz yer sorunu oluyor. Kullanıcı tecrübelerinizi aktarabilir misiniz?
-
C180 de benzinli olduğu için yakıt konusunda bir handikapınız olmayacaktır. Sürüş, konfor ve donanımda + sı olur, - si olmaz, lakin prestij ve gösteriş alanında kaybınız olacaktır, ilaveten etrafa laf anlatma derdiniz olacaktır…
c180 aile otomobili falan değil zaten.gecin hiç korkmayın
markadan endişeniz varsa c5 aircross,5008 de şahane arabalar
Marka algısını toplum olarak kıramadık zaten :) Şimdi ki aracımdan çok memnunum performansı ve yol tutuşu olarak beni tatmin ediyor. İstanbul'a döndüğümde gidip bayilere bakacağım yine stok duvarı ile karşılaşmayız umarım. Bu aracı almadan önce uzun süre stok sorunu yaşadım mecburen 2. el aldım.
-
5008 i tecrübe etme fırsatım oldu ama pejonun ne hikmetse konsol tasarımı bana cezbedici gelmiyor, direksiyon ufak konsol uzak kalıyor gibi alışamadım :) C5 e bakmak lazım uzaktan yakından incelemediğim bir araç, bu chery arkadaşın iç hacmi beni aşırı çekti kendine bir de bakıyorum f/p ürünü gibi duruyor.
-
Hocam insallah oyledir...tarihte tekerrur etmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de yillar boyu akman araci surdugum icin 5008 bana garip geldi..daha klasik, soforun dahaa rahat oldugi vw grubuna alistim cok fazla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kadar mıydı merak ettikleriniz dostlar?
Ben ilk LPG'yi kim takacak onu merak ediyorum
Candan mühendislik LPG takılır montajı kolay gibi bir video çekmiş bakalım. -
Ben olmayacağım o kişi
-
Yakıt böyle giderse ben de o kervana katılacağım sanırım 😁 ama ilk yatırım maliyeti çok fazla. 40 bin tl lerden bahsediliyor.
Şu yorumdan sonra kafam karıştı. Bende de C5A var benzinli değiştirme arefesindeyim. Hiç aklımda yokken fiyatı ile kafama girdi araba bir anda. Uzun yol yapıyorum sürekli yılda 50bin km kadar. Sessizlik yalıtım çok önemli benim için. Bir niktar daha zaman geçmiş alışınızdan. Mevcutta nasıl memnuniyet devam ediyor mu. 1 aylık süreçte kaç km yaptınız karşılaştığınız bir problem oldu mu
Benim çevremde ki kişiler çok memnunlar. İyi ki tiggo 8 pro almışsız diyorlar. Araç hem çok devasa ve yüksek duruyor hemde içi falan premium duruyor. 3008 , c5a , Tucson falan yanın da oyucak gibi kalıyor :)
Hocam gelecek ile ilgili biraz çekimcem var bir de hiç bir büyük youtube test kanalında ne 7nin ne de 8in testinin olmaması biraz bende acaba bir şey mı gizliyorlar şüphesi oluşturuyor ama fiyatıyla acayip cezbedici. İlk fırsatta bayiye gidip test edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 6 Ağustos 2023; 20:39:38 >
Son lpg zamları ile lpg maliyetini benim kullanımımda 32 bin km de amorti ediyor. Yani 3 sene. Bayağı uzun bir süre.
Yarın lpgnin ne olacağı da belli değil. Geçen senelerdeki gibi benzin ile eşitlerlerse boşa masraf etmiş olacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ağustos 2023; 20:41:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X