< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (23. sayfa)
-
-
Benim anlamadığım diğer bir konu bu motor chery nin ilk 1.6 litre TURBOLU motoru ikinci nesil dedikleri motorda turbo yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl yok hocam kadın hiç acabaya bile düşmeden eski nesil motor var dedi bunlarda. Direk sordum forumlar da internette bir motor kargaşası var araçlarda ki motor eski nesil mi ? yeni nesil mi ? dedim. Maalesef gelen araçlar hep eski nesil dedi. 183 beygirlik motorlar mevcut hepsinde dedi. Kem küm bile etmeden cevapladı direk.
-
Eski nesil motorda TURBO YOK!
Direkt eski demesi konuya vakıf olduğu anlamına gelmez ki. O da herkes gibi ilk duyduğuna inanmıştır. Sonuçta chery tarafından tatmin edici bir cevap gelmediğinden konu muallakta kaldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsmini hatırlamıyorum zaten inşaat halinde idi showroom daha. Hiç düşünmeden eski nesil olduğunu belirtti.
-
Ben bu kadar net cevapladığı için inandım açıkcası. Bilgisi olmasa neden bu kadar net konuşsun ki
-
Çok net cevap istiyorsanız eğer 2. Nesil motora bakın DVVT MOTOR VE TURBO YOK, nasıl olurda insanlar bu motora eski nesil diyebiliyor aklım almıyor.
Ben aynı motor olduğunu düşünüyorum. Farklı motor olsa arkada 290t yazmazdı diye düşünüyorum. Sonuçta motoru komple farklı takıp türkiyeye gönderecek kadar meşakkatli iş yapılacaksa arkadaki 290t yazısı da kaldırılabilirdi.
-
Bu akşam sıkışık trafikte bir yerlere gittim. Araç toplamda 170km oldu ortalamam 12.5 litre görünüyor. Bu biraz yıpratacak gibi
İstanbul trafiğinde 10,5-11 litreyi bekliyordum ama 12,5 olacaksa biraz can sıkar.
Aracı aldıktan sonra 100km yi aynı gün yaptım. Sakin yolda trafiğe girmeden şehiriçi değeri 9 civarıydı. Sonra sıfırladım ortalamayı son 60-70km hep trafikli yolda kullandım o yüzden 12.5 görünüyor sanırım. 2-3 bin km olunca netleşir her şey
Dediğiniz gibi biraz yol yaptıktan sonra anlayacağız durumu. Bol bol araç gelse de ihtiyaç sahipleri faydalanabilse. Chery almak için sırada bekleyen ciddi bir sayı var.
Aracıniz hayırlı olsun
Yeni motor degil sanırım turbo yok
Yakıt değerleri de normal geldi bana şehir içi zaten herkeste 10 lt ama umarım daha da düşer
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir milyon altında bu araçlar suv olduğu içinde kesinlikle fırsat 1/2 lt fazlada yaksada yine fırsat bence alan yine kazancanak bence
Tiggo 8 pro için mayıs ayı ilk araca yazıldım. Bugün için fiyatı 1.260.000tl olarak verdiler. Mayısta %3 daha zam göreceklerini düşünüyorlarmış. Sanırım 1.300.000e alacağım geldiğinde.
Araç turbolu.
Fiyat neden bu kadar arttiki lasman fiyati aciklanali bir ay olmadı Henüz
Lansman fiyatına pek satan yok maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X