Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
29
Favori
167.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satış temsilcilerinin motor detayından haberi yok.

Ama bir markanın motorunda bu kadar kargaşa çıkması da ayrı enteresan. Neden hala netleşmiyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Benim anlamadığım diğer bir konu bu motor chery nin ilk 1.6 litre TURBOLU motoru ikinci nesil dedikleri motorda turbo yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

nasıl yok hocam kadın hiç acabaya bile düşmeden eski nesil motor var dedi bunlarda. Direk sordum forumlar da internette bir motor kargaşası var araçlarda ki motor eski nesil mi ? yeni nesil mi ? dedim. Maalesef gelen araçlar hep eski nesil dedi. 183 beygirlik motorlar mevcut hepsinde dedi. Kem küm bile etmeden cevapladı direk.

• Willian kullanıcısına yanıt

Eski nesil motorda TURBO YOK!

Direkt eski demesi konuya vakıf olduğu anlamına gelmez ki. O da herkes gibi ilk duyduğuna inanmıştır. Sonuçta chery tarafından tatmin edici bir cevap gelmediğinden konu muallakta kaldı.

• ned_36 N kullanıcısına yanıt

İsmini hatırlamıyorum zaten inşaat halinde idi showroom daha. Hiç düşünmeden eski nesil olduğunu belirtti.

Ben bu kadar net cevapladığı için inandım açıkcası. Bilgisi olmasa neden bu kadar net konuşsun ki

Çok net cevap istiyorsanız eğer 2. Nesil motora bakın DVVT MOTOR VE TURBO YOK, nasıl olurda insanlar bu motora eski nesil diyebiliyor aklım almıyor.

Ben aynı motor olduğunu düşünüyorum. Farklı motor olsa arkada 290t yazmazdı diye düşünüyorum. Sonuçta motoru komple farklı takıp türkiyeye gönderecek kadar meşakkatli iş yapılacaksa arkadaki 290t yazısı da kaldırılabilirdi.

• Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!

Nihahahah

• Bu akşam sıkışık trafikte bir yerlere gittim. Araç toplamda 170km oldu ortalamam 12.5 litre görünüyor. Bu biraz yıpratacak gibi

• Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    İstanbul trafiğinde 10,5-11 litreyi bekliyordum ama 12,5 olacaksa biraz can sıkar.

• pandel P kullanıcısına yanıt

Aracı aldıktan sonra 100km yi aynı gün yaptım. Sakin yolda trafiğe girmeden şehiriçi değeri 9 civarıydı. Sonra sıfırladım ortalamayı son 60-70km hep trafikli yolda kullandım o yüzden 12.5 görünüyor sanırım. 2-3 bin km olunca netleşir her şey

Dediğiniz gibi biraz yol yaptıktan sonra anlayacağız durumu. Bol bol araç gelse de ihtiyaç sahipleri faydalanabilse. Chery almak için sırada bekleyen ciddi bir sayı var.

Aracıniz hayırlı olsun
    Yeni motor degil sanırım turbo yok
    Yakıt değerleri de normal geldi bana şehir içi zaten herkeste 10 lt ama umarım daha da düşer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pandel P kullanıcısına yanıt
    Bir milyon altında bu araçlar suv olduğu içinde kesinlikle fırsat 1/2 lt fazlada yaksada yine fırsat bence alan yine kazancanak bence

• Tiggo 8 pro için mayıs ayı ilk araca yazıldım. Bugün için fiyatı 1.260.000tl olarak verdiler. Mayısta %3 daha zam göreceklerini düşünüyorlarmış. Sanırım 1.300.000e alacağım geldiğinde.

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Araç turbolu.

• mrduran321 kullanıcısına yanıt
    Fiyat neden bu kadar arttiki lasman fiyati aciklanali bir ay olmadı Henüz

• alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Lansman fiyatına pek satan yok maalesef.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.