Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
29
Favori
168.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.5m woww 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ciwanbilisim kullanıcısına yanıt

Acaba bu tip ilanları acaba bayiler kendilerimi yapıyorlar. fiyatı arttırıp değerli göstermek amaçlı felan.

• 1.5 M verip alan olur mu acaba ?

• drmert kullanıcısına yanıt

Olur hocam olur.

Şimdi biri çıkar forumdan alternatif ne var 1.5m alacak der olur biter.

Çok değişik zamanlardan geçiyoruz.

• elmatadori kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkenin denizi de kerizi de bitmez.Kesinlikle alan olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu anda TOGG nasıl bir belirsizlik ise Chery de benim için aynı belirsizliktir. Birisi EV diğeri atmosferik motorlu olabilir ancak ikisininde marka imajı , satış politikası, satış sonrası yedek parça ve servis durumları bana göre aynı soru işaretlerini gösteriyor.

1.5 Milyon TL verip bir belirsizliğin içine dalmak şu ekonomik şartlarda pek akıl işi değil , sıfır araç takıntınız yoksa 7 koltuklu olsun enişte doblosu gibi çoluk çombağı doldurup yazın ormana pikniğe giderim hevesiniz yoksa az km yapmış ikinci el yine benzinli SUV piyasasına bakabilirsiniz.

Ortalama 1.5 Milyon TL ye Sportage'ın Hybrid Benzinli araçları var ikinci el az km yapmış. Belki bunun kadar içinde oyuncağı incik boncuğu olmaz ama parçaydı servisti diye çok düşünmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BIXI MAN -- 5 Nisan 2023; 15:53:27 >
  • BIXI MAN kullanıcısına yanıt
    Chery ler turbo motorlu. Atmosferik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Chery ler turbo motorlu. Atmosferik değil.

Atmosferikten kastın fosil yakıtlı araç sonuçta EV ile aralarındaki fark anlamında dedim. 

Ne kadar saçma ve boş bir değerlendirme olmuş bu

yahu 10 altında şehir içinde yakan c sınıfı benzinli suv varmı ? allah aşkına

yazmak için yamayın ya

825.000 liraya aldım ben arabayı malzeme kalitesini kalkıp da sportage ile kıyaslyacak halim yok değil mi ?

b sınıfı araba parasına c sınıfı suv aldık ya

eksikleri tabi olacak

• cihanair kullanıcısına yanıt

10 gün önce kia sportage kullanıyordum. Kıyaslama yaparım.. Ama ilk izlenimim tiggo 7 pro nun daha iyi olduğu yönünde..

Sana göre saçma bana göre böyle herkes sizin gibi değerlendirmek zorunda değil ki ? Ben gördüğümü
    Söyledim ya yazdıklarımdan anlamadınız yada işinize öyle geliyor lütfen ne yazdığımı tekrar okuyun.aracın o kadar da kötü olduğunu söylemedim ki ?bir kaç reklamcı youtuberlerin dediğine bakarak değerlendirmedim ayrıca motor konusuna gelince şahsen ben 3’cü nesil dedikleri motor olduğunu kesinlikle düşünmüyorum bunu yakıt verilerine göre değerlendirdim ve sonunda da bekleyip göreceğiz dedim ? Umarım anlatabilmişimdir…

• badurukan B kullanıcısına yanıt
    Piyasa o kadar kötü ki Tata markası bile gelse eski nesil toroslar da üretilse durumun bu olacağını düşünüyorum. Bayiler kesinlikle galericilere araç satmayacaklarını söylüyorlar bu ne kadar doğru göreceğiz.

Yoğun ilginize teşekkürler deyip sattı arabayı 1550 ye hemde

Bu fiyata alan kerizler olduktan sonra bizi daha çooook öperler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o kadar parayı veren insanlıktan bence nasibini almamıştır.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Ne yapsın hocam insanlar şimdi almak için sıraya girseler 3-4 ay sonrasına gün veriyorlar, o vakte kadar aracın fiyatı muhtemelen 1.5 milyon olur, şimdi beklese yine aynı fiyata gelecek, 3-4 ay araçsız gezmesi de cabası.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ben de aracımı değiştirecektim (Süreci siz de biliyorsunuz az çok), en son 2 gün evvel bir tanıdık aracılığıyla çok istediğim 2 araçtan birini almak imkanı doğdu, aracımı takasa istediler üste de 80 bin nakit istediler ki aracımın ederi zaten alacağım aracı karşılıyor ve üste para kalıyor ki kalanı geçtim.

Yok işte seçim sonu kurlar artacak, bir daha mümkün değil alamayacaksın, 1,5 milyon olacak 2-3 aya dediler ama kabul etmedim ki 80 bin lirayı veremeyecek durumda değilim ama vicdanım, düşünce yapım bu tarz ticarete elvermiyor.

Bizler bunlara yol verdikçe, onlar iyice zıvanadan çıkıyorlar. Bugün 1500 verirler, yarın 2000 verirler, bu böyle gider, sonra döner niye böyle diye söverler.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

3 ay sonra 1750 olacak iyiki almış diyeceksin :)

Mesajıma dikkat ettiyseniz, 2 gün önce böyle bir fırsat geçti elime ama reddettim diye yazdım. Alan elbette 2-3 ay sonra iyi ki almışım diyecek ama bi yandan da bu sisteme sövecek. O sövmese de birileri bu düzene sövüyor ve sövmeye devam edecek, ben bu çarkın bir dişlisi olmamayı yeğledim, bu düzene su taşımayı yeğleyenin kendi tercihidir ama ben taşımak, taşıyan olmak istemedim. Bu nedenle de birkaç ay sonra keşke alsaydım o zaman demeyeceğim, tercih meselesi.

• Bayii omada için 60.000 TL aksesuar paketini zorunlu kılıyor istemiyorum deme şansınız yok ya da açıktan o fiyata yakın birşeylrt alacaklar. Böyle birşeye hakları var mı nereye şikayet etmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.