Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
29
Favori
167.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ortaya yalan yanlış bilgi atan sensin, varmı yazdığınla ile bir yazı. Önce sen araştır sonra kaynağınla birlikte yaz. Fabrika nın adresini atıpta iletişim kur nedemek. Sen iletişim kurmuşsan eğer bu bilgileri nerden aldığını paylaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu resmen alev almış. Hatta bazıları bu konuyu namus meselesi haline getirmiş adeta. Konuya çok vakıf olmamakla birlikte Chery'nin neden 183 hp motoru getirdiğine dair şu Youtuber video içerisinde kısa bir açıklama yapmış. Bilgiyi bayiden almış. Bu sebeple bana pek ikna edici gelmedi.

Omoda modelinin incelemesinde iken yaptığı açıklama:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 14 Nisan 2023; 18:4:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tiggo 7 olanını kullanıyorum 3 gündür. Motor süper. Şehir içi ortalaması genelde akıcı trafik 8.5-9 arası. Bayağı performanslı kocaman bir suv için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamlar özellikle arkasında 290t yazan kasadaki motoru söküp içine eski motor koyalım demişler 😂

ya Allah aşkına şu konu başlığını değiştirin artık komik oluyor

çindeki ölçüm normları ile diğer ülkelerdeki ölçüm normu farkından bu durum

haala şizofrenik düşüncelere kapılıyorsunuz

başka işiniz yok sanırım bu kadar dert ettiniz kendinize ,

• dr_gorunmez kullanıcısına yanıt
    Yani diyorsunuz ki ölçüm normundan dolayı aracın 0-100 hızlanması daha uzun sürüyor 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Motor eski, çok yakıyor. Bir ay önce yazdım motorla alakalı. Chery yanlız bırakmış mermerler zamanında. Hiç bulaşılmaz. Tamam mı? Siz böyle konuşun da elensin sıradakiler bize sıra gelsin.

• erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Site verilerine takılmayın hocam çoğu hatalı yanlış.
    Cvt şanzıman türkiyede olmadığı halde bilgileri yazıyordu.
    Teknik dökümanda maksimum torku 5500 devirde verdiği yazıyor ki 5500 devirde maksimum gücünü veriyor.
    Benim aldığım aracın donanım tablosunda otomatik klima yazıyordu, klima otomatik değil, alınca bu epey moralimi bozdu.
    4 hoparlör diyor araçta 2 hoparlör var. Arka kapılarda hoparlör yok.
    Hal böyle olunca 0-100 hızlanma verisine ne kadar güvenilir?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ciddi misiniz? Bu kadar farklı bir donanım mı geldi? Kabul edilebilir değil ki bu dedikleriniz, hele otomatik klima yerine manuel klima olması büyük sıkıntı. Dava bile edilebilir sanki.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef,donanım tablosunda giriş paketinde otomatik klima, diğer iki pakette çift bölgeli otomatik klima yazmasına rağmen giriş paketinde analogun ekrana yansıtılmış dijital olanı mevcut.

benim araç tiggo 7 pro comfort paket. Klima dokunmatik ekrandan yönetiliyor. Tek tuşla ayarlanabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 14 Nisan 2023; 22:17:38 >
  • Şair-i Maderzat Ş kullanıcısına yanıt
    Otomatik değil hocam. Analog klimanın ekrana yansıtılmış hali. Dijital denilebilir.
    Otomatik klimada sıcaklık derece ile ayarlanır, 21, 22, 23 gibi. Bir de auto modü bulunur. Bunların hiçbirisi biz de yok.
    Kitapta 3 çeşit klima sisteminin tanıtımını yapıyor hiçbiri bizim aracımızdaki değil. Kitapçık bile baştan savma.

Üstat az buz fark değil bunlar. Misal otomatik klima bence olmazsa olmaz bir araçta. Kesinlikle hakkınızı aramalısınız.

Araç nedir hocam?

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Tiggo 7

• Leon kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende tiggo 7 excellent icin bekliyorum size teslimat tarihi icin bilgi verildi mi?

• hmzkrs H kullanıcısına yanıt
    Ne zaman kapora verdiniz? Ben mart sonu kapora verdim en geç mayıs sonu teslim dediler öncesinde çözmeye çalışın dedim.

• Denizlideki bayide fazladan para istemiyor sadece ötv muafiyetlide ekstradan para alıyolar. Ama kaporayı 50 bin yapmışlar

• pandel P kullanıcısına yanıt
    Ben de martta lansmanda hemen kapora verdim nisanda teslim bekliyorum oyle dediler arac renk belli sase belli dediler

• hmzkrs H kullanıcısına yanıt

lansman sonrası ilk iki günde kapora verenler avantajlı. mart sonuna doğru onlarca kişilik sıra oluşmuştu bile. hayırlı olsun, umarım fazla beklemeden alırsınız aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandel -- 18 Nisan 2023; 16:13:35 >
  • Aracım neredeyse 500 km oldu. Hep şehiriçi kullandım. Sıkışık trafiğe de girdim şehiriçi akan trafikte de kullandım.. benim düşünceme göre bu araç şehiriçi 10 litre altı yakmaz. Hatta 11-12 bile olabilir üstünün olacağını sanmıyorum. Max 12 diyebiliriz. Uzun yolda da 8 litre civarı düşünebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.