Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
29
Favori
167.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araçların yedek parçası var mı diyelim yolda giderken taş geldi camın çatladı değiştirecek servisi var mı ve servisinde parçası var mı acep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lido kullanıcısına yanıt
    Şimdilik Allah'a emanet 🤦

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Servisleri kuruluyor, parçaları gelmeye başladı diye biliyorum.

• Tiggo 7 Pro baya iyi bir model gibi duruyor. Belki ufak detaylar ama bu paraya kaputta amortisör var, hatta birçok araçta olmayan motor üzeri (sadece motor bloğu değil) kaputun altında kalan motor-akü-hortumlar vs. herşey komple plastik koruma ile kaplı. İç malzeme kalitesi tatminkar ve dokunmatik ekran baya güzel ve hızlı çalışıyor. Omoda 5 modelindeki gibi üst pakette iç döşemeler taba rengi de olsaydı tadından yenmezdi bu fiyata. Tek şüphe duyduğum konu DCT çift kavrama şanzımanın ne zaman arıza verebileceği hususu. Tork konvertörlü değil.

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Nisan 2023; 21:21:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Şu anda 20 den fazla servisi var. Bu servisler sıfırdan kurulmadı. Çoğu zaten başka markaya hizmet vermeye devam ediyordu. Yanına chery de eklendi.
    Yedek parçalar tedarik edildikten sonra servis sorunu olmaz.
    Benim bulunduğum ildeki chery bayisi aynı zamanda subaru ve mitsubishi bayisi. Tecrübeleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Nisan 2023; 21:34:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Şanzıman dan korkmaya gerek yok bence, ıslak kavrama Getrag kolay kolay yolda bırakacak bir şanzıman değil.

• erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Getrag çift kavrama denildiğinde Ford ve Volvo D2 modellerde kullanılan acayip sorunlu ve yeri geldiğinde millete kök söktüren malum Powershift çift kavramalı şanzıman geliyor aklıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Nisan 2023; 21:45:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chery’de nasıl 197 bg var ya, chery bu 197 olduğuna eminmiyiz, reelde 97 filan çıkmasın.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Onlar bildiğim kadarıyla kuru kavrama. Kuru çift kavrama şanzıman genel olarak her marka modelde potansiyel sorun riski barindirir. Islak çift kavramalarda bu risk çok daha düşüktür. Bize yeni gelen Tiggo lar 4-5 yıldır üretimde, yurtdışı forumlarda hiç denk gelmedim şanzıman problemlerine.

• arabayı alanlar eski motor mu yeni motor mu bi aydınlatır mısınız? her model için yazarsanız sevinirim. tşkler.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Alan nasıl bilecek eski mi yeni mi?

• hardcrss kullanıcısına yanıt

verilen listede yazar zaten motor kodu. arabayı verirken sadece arabayı verdim diye mi veriliyor. eger öyleyse vay halimize.. mercedes bile kodlarla veriyor şu bu diye. her paketin bir kodu var.

dyno testten motorun altında üstünde yazan koddan anlaşılır zaten.

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Motor kodu yazıyor da o kodu aratınca 190 yazanda var 183 diyen de var 197 diyen de var 200 diyen de var. Herkesin ölçümü farklı sanırım bende birşey anlamadım.
    Kısacası bu motor tam kaç beygir netleşmese de 185 ile 200 arasında olduğu kesin. Zaten kullanırken de bunu hissediyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Nisan 2023; 23:28:0 >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt

Merhaba ic mekanin plastik kalitesini begenmedim her taraf sert plastik ve orta konsoldaki plastik cizilmeye cok musait bence tiggo 7 deki ic mekandaki malzeme kalitesi olsa kesinlikle tasarim olarak tiggo 7 den daha guzel bir arac benim icin onun disinda yalitimdi motordu konfordu bisey diyemem test etmedim beni yakit disinda her turlu tatmin eder megane4 1.3 tce den sonra o ayri ama piyasada araba yok ne desek bos suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt
    C5 ac kullandim...1.4 tsi 150 kadar gitmiyordu.ciddi bastim denedim benim ozamanki ateca kadar seri atik degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 23 Nisan 2023; 1:15:40 >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

7.2 sanıyede hızlanıyor 1500kg araç omoda 5 185 beygirlik bmwleri tokatlıyor bu veri ile.. sence kaç beygir

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

nasil gitsin 150 hp gibi, 110 beygirlik araba? dizel araç bu ekonomi tarafında 150TSI dan %40 daha az yakar

• trexin T kullanıcısına yanıt

ıkısı arasında donanım farkı var. tigo 7 luxry exxellent bile alsan omoda ya gore cok boş.. heleki orta paket alırsan bomboş bir araba tiggo 7

• Chery motoru hyundaiden daha gelişmiş bir motor dunyada kullanılan bircok aracı var. yakıt olarak hyundailerin benzer agırlıktakı motorlarindan daha guclu kesinlikle.0-100 hızlanmalarına bakabilirsiniz hyundai tucsondan daha ıyı 0-100 verileri var. şanzımanda benzer yapıda oldguna gore motor daha guncel bahsettikleri gibi.197 beygir bence yakıt olarakta hyundaiden az yakar daha hafif oldugu daha verimli motor oldugu icin.

• daswagen kullanıcısına yanıt
    Çok boş yapmışsın binbaşı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.