< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (29. sayfa)
-
-
Araç rodajda olduğu için 100 km hızı geçmedim ama ben yol tutuşunda bir gariplik ya da eksiklik hissetmedim. Gayet iyiydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şimdi bu yakıtlar eski motorlularda mı yeni motorlularda mı arkadaşlar.
-
Motor işini bilmiyorum ama acteco nun sayfasında gösterilen motor özellikleri klavuzdakiyle aynı gibi.
-
ilk sayfadaki yeni motordan degil. eski motordan yani. C kodlu yeni nesil 197 bg motor degil bu . az yakan cok kacan diger C kodla biten motordan niye vermiyorlar merak ettim.
-
Bilmiyorum. Kazakistana falan yeni motorla gitmiş demişler de orda da aynı motor ama 0-100 ü farklı. orda 8,9 burada 9,1sn.
Yakıt da WLPT olarak verilmediği için düşük görünüyor kazakistanda.
Bir de şu var aynı motora orda 186 beygir yazmışlar burada 183hp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sword61 -- 28 Nisan 2023; 19:15:52 > -
F4J16C kodlu motorun olduğu bilgisini nereden aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hem c kodu yok hem de beygir ve nm cinsinden eski motor verisi.
-
Bu motor işini neden hala netleştiremedik ya? Bu kadar zor mu?
Öyle bir şey yokta ondan hocam.
Bu adamlar aptal mı ki, Azerbaycan, Kazakistan gibi ülkelere güya yeni az yakan motor getirip 90 milyon nüfuslu, marka olarak tutulmanın çok zor olduğu Türkiye'ye daha kötü eski motor getirip kendini sabote etsin. Üstelik Türkiye'ye fabrika kurup üretim üssü olarak kullanacağız, Türkiye'yi avrupa'ya açılan kapı olarak görüyoruz diyen üreticiden bahsediyoruz.
Al-satçı galerici tayfanın bomboş hiçbir kaynağı olmayan yazılarını okuyup keyfinizi kaçırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 28 Nisan 2023; 22:30:15 > -
Teşekkürler hocam. Zaten ben pek takmıyorum da en azından netleşse iyi olur diye dedim.
850 km dir kullanıyorum, ben çok beğendim motoru ve şanzımanı.
Chery'nin sahibi olduğu motor üreticisi Acteco firması her şeyi açıklamış. Motorun özellikleri 190 beygir, 275 Nm tork. Türkiye'deki Chery'nin getirdiği araçların tork değeri aynı sadece beygir olarak 183 olarak verilmiş. Artık beygir gücü yazılımsal olarak düşürüldü mü yoksa Çin'in motor gücü hesaplama oranıyla bizim(avrupa) farklı mı bilemeyeceğim ancak F4J16 motorun “A” veya “C” kodlu diye bir türü yok. F4J16 var sadece.
C kodlu denilen motor E4G16C diye geçiyor onun tork ve beygir değeri düşük.
https://www.actecopowertrain.com.cn/奇瑞 Acteco 1.6 DVVT 车用汽油发动机https://www-actecopowertrain-com-cn.translate.goog/chery-acteco-1-6-dvvt-gasoline-engine-for-car-product/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=wapp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 28 Nisan 2023; 22:58:23 >
-
Merhaba arkadaşlar chery
lasman fiyatları siteden kaldırılmıştır bilginiz olsun sadece tavsiye edilen fiyatlar listesi var.
Liste fiyatinada vermiyorlar maalesef luxury omada5 920 bin arti 60 bin kadar ekstra cam filmi seramik kaplama ve adi altinda hava parasi birde 80 binlira harac istiyor bir cok bayi araba 1100 lere geliyor nerdeyse ne guzel memleket vatandasi olmasan.
Denizli bayisinde en son liste fiyatından veriyorlardı.
Denizli bayide araba yok hocam 500 kisi var listede diyor aylarca araba gelmez izmir htm 6 aydan once sira gelmez diyor bu 10 gun icinde arac alindi alindi secimden sonrasi tufan doviz ucar gider bu fiyatlardan da kimse araba falan alamaz.
500 kişimi maşallah. Ben alırken de 250 kişi kapora verdi diyolardı 10 günde aracı teslim ettiler.
Yok hocam bugun sorduk hatta soran yakinim bayi sahibini taniyor arkadasi oana ragmen hic bir kolaylik gosteremediler ya da zam falan gelecek satmak istemiyorlar paranla rezil olmak boyle birsey iste adamlara kapora veriyorsun renk secemiyorsun ne gelirse artik diyorlar resmen karpuz alir gibi araba aliyoz ne cikarsa bahta
Biz de 1 ayı geçti kapora vereli bekliyoruz. Ne arayan var ne soran. Kaporaları alıp faize yatırsalar dünya para kazanıyorlar zaten oturdukları yerden.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X