Şimdi Ara

Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
506
Cevap
4
Favori
25.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chery etkisi kendini göstermeye başladı.

Liste fiyatından 118 bin lira daha düşük sıfır km araba

Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ?

• Yani şunu anlamıyorum
    Burda chery araçlar için Çinli marka dandik olur dökülür parçası bulunmaz 2. Eli olmaz güven vermez yolda kalır su alır çocuğumu bindirmem kapıma koymam diyenler var
    Biz de kullanıcı olarak şu şu arabalardan geçtik fiyatına göre çok iyi onyargili olmayın şans verin deyince markayı ölümüne savunuyorsunuz diyorlar
    Ellerinde tuzlukla kınayla beklesinler bakalım zaman neyi gösterecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 22 Eylül 2023; 13:23:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McCandlesss kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi filtreledim. Kazasız, boyasız seçince sadece 3 tane 3008 çıktı. En düşük km 63binde. Bir tanesini açtım, görünüm bu.

Tercihinize saygı duyuyorum ama bence önyargı ile hareket etmek doğru değil. En azından test sürüşü falan yapar, detaylı inceler, diğer markalara da bakar öyle karar verirdim.

• commandx C kullanıcısına yanıt

3 ilanı tekrar inceledim. Kazasız, boyasız işaretlemişler ama hepsinde kaza var. Kaput falan değişmiş, hepsi hasar kayıtlı.

Buyrun arama linki.

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-peugeot-3008/otomatik?a277_max=2021&a277_min=2020&a107181=1209954&a107181=1209956&price_min=1100000&price_max=1200000

Yapmayın hocam lütfen,siz istediğinizi alın yine sıkıntı yok ama sadece 3008 seçip hani başka araba yok olaylarına girmeyin.2008,c-hr,qashqai,kamiq vs hala garantisi devam eden araçlar var.neyse benim amacım chery varken neden diğer araçlar satılıyora örnek vermekti ama konu tartışmaya gidiyor o yüzden yazmak istemiyorum artık.

• Yukarıda bir arkadaş çinlilerin devre kopyaladığından falan bahsetmiş. Çin'de gelinen mevcut noktadan bihaber kişilerin söylemidir, abi kopyalıyorlar.

Evet 90'lardan 2010 başlarına kadar cayır cayır kopyaladı bu adamlar. Ama o arada şunu da ihmal etmediler; 1978'de Çin'de doktoraya kayıtlı öğrenci sayısı sadece 18 (evet yazıyla da on sekiz:) ama şimdi her sene sadece Amerika'ya yolladıkları yüksek lisans ve doktora öğrenci sayısı 300.000 civarında. Üstelik bunların yarısı STEM dediğimiz mühendislik ve fen alanında çalışıyor.

Bu alanda yıllık mezun sayısının 2025'te Amerikadaki toplam mezun sayısını ikiye katlaması bekleniyor!

Trump buna uyandı ama vakti yetmedi. Şimdi huawei vs. ban'lanıyor ama nafile. Teknoloji artık Çin'de. Avrupa'lılar için daha da kötüsü hammade de Çin'de.

Amerika tekrar üretimi kendi ülkesine kaydırmaya çalışıyor, teknoloji transferini yasaklıyor. Avrupa daha ne olup bittiğinin farkında değil. Elektrikli araçlarda bir anda yüzlerce modeli piyasaya sürdüler. İşte ülkemizde bile MG, Skywell, Chery derken piyasa dağıldı. Daha onlarcası da gelecek.

Bu forumlarda son bir kaç yıldır aynı görüşü savunuyorum. Avrupa markaları zaten anakaraya hapsolmuş durumdalar. VW bir kaç sene önceye kadar liderdi. Toyota tahtı geri aldı. Zaten hile hurda yüzünden amerikan pazarından da atıldılar, Çin'de çok güçlüydü ama bir devrin sonuna gelindi, o pazardan da yakında şutlanır. Sadece Avrupa pazarındaki das auto algısı da firmayı kurtarmaya yetmez. Bu sebepledir ki Seat'ın üstünü çizdiler. Yakında gruba bağlı markaların birer birer Çin'li firmalara satılacağını düşünüyorum. VW de kore'lerin arkasından ufak bir avrupa markası olarak yoluna devam edecektir.

Çin malı algısı bir kaç sene daha devam eder, 2025 sonrası da eğer sürpriz bir ilave vergi vs. çıkmazsa bizim pazarın da %50'sinden fazlasını ele geçirirler diye düşünüyorum.

Bir tane ford kuga buldum. 2-3 değişen boyası var, km 201binde. 1 tane tucson buldum ama onda da boya falan var.

Toyota c-hr ve qashqai buldum. Km 60-70binlerde. Bunların kasası küçük. Tiggo 7 pro'ya göre ne artıları var diye kendime soruyorum, tüketim dışında cevap bulamıyorum.

Kadjar var. Üretimi bitmiş, ismi değişmiş. Km 80-90binlerde.

Ben alınacak alternatif araba bulamadım gerçekten. 1300-1400lere mi çıksak?

yüzde 99 patlak-ağır hasarlı vs..vs..

bunlarda benim 1.2 milyonluk araçlarım; seç beğen al.

Chery hanenize hayırlı olsun 😎

b segmentlere bakmadım hocam. Chery'lerin hiç birisi b segment değil. 2008, kamiq vs kafadan eliyorum. 1.180bine kredi avantajlı mg zs var mesela. Elektrikli deri koltuğundan koltuk ısıtmasına, kör noktasına kadar birçok donanımı olan.

C-hr, qashqai lere de baktım. onlarla ilgili de yorum yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 22 Eylül 2023; 14:11:32 >

Chery'm yok ama ön yargım da yok.

Link atar mısınız?

Ben arabadan anlamayan cahil bir birey olduğum için bulamadım.

Söyle temizinden 150.000 km çöplerden filan.

• Bu chery cilerin son kurbanı ben olayım bunlara bulaşmayın arkadaşlar 😁 kaçıyorum cheri cheri lady

Hocam Chery'ci değilim. Aracımı satınca muhtemelen Opel grubu bir araç alacağım ama gidip Chery de gördüm içine de oturdum.

Adamlar araç yapmış. Eğer servis yedek parça işini de hallederlerse halkımızdaki alım gücü düşüşünü de göz önüne alırsak çok iş yaparlar ülkemizde.

• Ben de 20 gün önce aracımi sattım. 1075 TL ye 1 günde satıldi. C3 aircross. Cherry ye gittim test sürüşü yaptım. Gayet beğendim. Her yerini inceledim didik didik ettim. Gayet güzel. Ama almaya gelince 1350 ye golf life aldım. Cherry eğlenilecek araba, golf evlenilecek araba diye düşündüm. Zaman gösterecek 2 3 sene sonra zararım az olsun isterim.

• sevozgur kullanıcısına yanıt

Golf Chery nin yanında Dacia gibi duruyor. Bunu aşağılamak için söylemiyorum özellikle arabalardan çok anlamayan insanlar Cheryleri lüks marka zannediyor daha ilgilerini çekiyor. Golf'e bakan yok tabi ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt

Hocam kendi aracım üzerinden sordum yapay zekaya söyle bir şey söyledi. Taralı alan üzerine konuşuyorum.

Bu arada hafta sonu tiggo8 bakmaya gideceğim yanlış olmasın :)

• Merdomable kullanıcısına yanıt

Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ?  onun da kafası karışmış; ne şiş yansın ne kebap demiş; ama tabi ki para kaynağım sınırsız olsa bende premiumdan vazgeçmem. beni FİYAT PERFORMANSA göre chery 'i savunuyorum; yoksa gidipte kalite, dayanıklık vs..vs.. de audi den ,bmw den , hatta kia dan çok daha iyidir falan diyemem.

Ama Fiyat perfomans anlamında bu markalardan çok daha önde ve iyidir. geri kalanını da zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 22 Eylül 2023; 15:0:5 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.