yeni aldığım chess ati radeon 8500 ün sürücüsünü yükleyemedim ne yaptıysam.ati den powered by ati sürücüsünüde çektim olmadı.kutudan çıkan cd den de olmuyor. Bu donanım için yüklediğiniz yazılım radeon 8500 xp ile uyumluluğunu doğrulamak için..... sınamasından geçemedi hatasını veriyor.yardımcı olursanız sevinirim.şu kartla keyifle oyun oynamak istiyorum bir an önce:)
icq numaram 93369589
powered by ati değil built by ati sürücülerini anlat sorun çıkarsa söyle...en son catalyst 0.22 sürücüleri var zaten...
sanırım cd nın içinde bir yükleme yeri daha var onu yükle sonra cd deki driveri yükle biz öyle yapınca oldu da
bende Leadtek geforse4 mx440ddrt var.2 aylık tertemiz herşeyi 2yıllık garantisi var takas olabilir bütün işletim sistemleri ile uyumlu
Eger eski kartın driver ını uninstall edip standart vga olarak tanıttıktan sonra kurmadıysan ATI driverlarını, muhtemelen yandın demektir... Aynı şey arkadaşa oldu format attı.XP idi onunda sistem
Ege sen bu teklifini ikinci el bölümünde belitsene. Bu konu ile ne alaksı var allah aşkına?