Bildirim
Chevrolet aveo anahtarım kayboldu.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu işi bilmiyorum ama marka farketmeksizin ucuza kapatılamadığını biliyorum. -
Arkadaşlar yarın kasko yaptıracağım. -
Chevrolet Aveo yazıyorsun anahtarın nasıl bişey olduğunu yazmıyorsun ne alakası var Aveo ile.
Sustalı mı? Kumandalı mı? Yoksa Düz Anahtar mı?
Servis en fazla 100 lira alır.100 lira içinde kasko deldirilmez.Servise gidip fiyatını sorabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: arjen553
Chevrolet Aveo yazıyorsun anahtarın nasıl bişey olduğunu yazmıyorsun ne alakası var Aveo ile.
Servis en fazla 100 lira alır.100 lira içinde kasko deldirilmez.Servise gidip fiyatını sorabilirsin
Arkadaşım arabadan arabaya fiyat fark ettiği için yazdım aveo diye. Düz yedek anahtar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan46e
quote:
Servis en fazla 100 lira alır.100 lira içinde kasko deldirilmez.Servise gidip fiyatını sorabilirsin
Arkadaşım arabadan arabaya fiyat fark ettiği için yazdım aveo diye. Düz yedek anahtar.
Kaybolduğundan eminsen yani çalınmadıysa dışardada yaptırabilirsin -
quote:
quote:
quote:
Kaybolduğundan eminsen yani çalınmadıysa dışardada yaptırabilirsin
Kaybolduğuna eminim ancak, araçta immo. olduğu için serviste yapılmadığı zaman sorun çıkardığını duydum. Bir bilginiz var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Kaybolduğundan eminsen yani çalınmadıysa dışardada yaptırabilirsin
Kaybolduğuna eminim ancak, araçta immo. olduğu için serviste yapılmadığı zaman sorun çıkardığını duydum. Bir bilginiz var mi ?
Yüzde yüz konuşmayayım işin erbabı değilim ama
sanayilerde oto anahtarcilar oluyor.Kodlama falan yapıyorlarmış.Bi sorarsın bakalım oluyor mu
-
Peki ilginize teşekkürler, kaskodan önce sanayiye gitmek en iyisi sanırım.
quote:
Peki ilginize teşekkürler, kaskodan önce sanayiye gitmek en iyisi sanırım.
rica ederim.Yarın servise telefon açıp fiyat alabilirsiniz -
2004 focus kumandasız sadece anahtara servis 200tl fiyat verdi.yuhhhh dedim -
Arkadaşlar kaskoya bu seçeneği eklerken + ücret ödüyor muyuz ?
quote:
Arkadaşlar kaskoya bu seçeneği eklerken + ücret ödüyor muyuz ?
ben ödemedim. ziraat sigorta 1000 liraya kadar karşılıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X