Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Model Chevrolet Aveo HB ( 1.2 Motor ) kullanan biri olarak şöyle bir yorumda bulunayım :

Eğer ki bahsettiğiniz aracı şehirici kullanacağım diyorsanız uzak durun.Ama şehirler arası kullanacağım diyorsanız amenna.

Ben hafta sonunda sehirler arası kullandım ve yakıt performansı gerçekten çok iyi buldum ama şehir içinde resmen benzin yetiştiremiyoruz diyebilirim.

Kısacası şehiriçi yakıt tüketimi bana göre çok yüksek.Zaten kendi sitesinde bile şehirdışı yakıt tüketimi 4.9 iken , şehiriçi yakıt tüketimi ise 7.7 lt yazıyor ki bu tüketim trafik durumuna ve dur-kalklara göre 10 lt.yi bulur.Karar sizin.

Selamlar...

Papirus
  • slm arkadaşlar.

yeni ilan verilmiş bir aveo HB özelliklerini yazıyorum. sizce fiyatı uygunmudur ? yeni modelleri 25bin civarında bu aracı 18500 gibibir rakama alabilirim diye düşünüyorum. alırken nelere dikkat etmeliyim. 15 bin e en yakın bakım nedir? neyini sorgulamalıyım yapılmışmı diye? kaskosu ve vergileri nedir bana kullanım maliyeti ne olacaktır. günlük 25-30 km şehir içi yol yapacağım.

teşekkrüler. ilgilenen herkese.

özellikleri :

19.750 TL

İstanbul / Bahçelievler / Bahçelievler Mah.
    İlan Tarihi14 Kasım 2012
    MarkaChevrolet
    SeriAveo
    Model1.2 SE
    Yıl 2011
    Km 15000
    Renk Gri
    Motor Hacmi 1200 cm3' e kadar
    Motor Gücü 76 - 100 hp
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Kasa Tipi Hatchback 5 kapı
    Çekiş Önden Çekiş
    Garanti Evet
    Plaka / Uyruk Türkiye (TR) Plakalı
    Kimden Galeriden
    TakasEvet
    Durumuİkinci el

ARACIMIZ İLK SAHİBİNDEN 1.2 MOTOR 16 VALF SE MODELİ OLUP KLİMA ÇİFT HAVA YASTIĞI ABS'Lİ ORJİNAL 15000 KM'DE İÇİ DIŞI PIRIL PIRIL MASRAFSIZ TERTEMİZDİR.......11-02-2014 TARİHİNE KADAR MUAYENESİ MEVCUTTUR.....

*** resimlerde gri renk ve temiz görünüyro fakat resimdeki ilanda park sensörü var. sarıım sahte resim ancak plakada asil galeri diye amplem yapışık.. istanbul bahçeli evlerdeki asil oto galeri , burası nası lbiryerdir hiç bileniniz varmı??

cevapları sabırsızlıkla bekliyorum. aracı almaya eskişehirden gideceğim.. kazık yememk için neyapmalı. araçta bi sorun yok denrise genede baktırmalımı. alım satım ve bu baktırma nekdar tutar acaba? kime baktırmalı ayrıca servisemi atatürk ota sanayide birilerinemi ? kime.?

• Kesinlikle yetkili seviste detaylı expertise sokun daha pahalı oluyor ama her noktdan bakılıyor bende ikinci el alırken böyle yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muritu

slm arkadaşlar.

yeni ilan verilmiş bir aveo HB özelliklerini yazıyorum. sizce fiyatı uygunmudur ? yeni modelleri 25bin civarında bu aracı 18500 gibibir rakama alabilirim diye düşünüyorum. alırken nelere dikkat etmeliyim. 15 bin e en yakın bakım nedir? neyini sorgulamalıyım yapılmışmı diye? kaskosu ve vergileri nedir bana kullanım maliyeti ne olacaktır. günlük 25-30 km şehir içi yol yapacağım.

teşekkrüler. ilgilenen herkese.

özellikleri :

19.750 TL

İstanbul / Bahçelievler / Bahçelievler Mah.
    İlan Tarihi14 Kasım 2012
    MarkaChevrolet
    SeriAveo
    Model1.2 SE
    Yıl 2011
    Km 15000
    Renk Gri
    Motor Hacmi 1200 cm3' e kadar
    Motor Gücü 76 - 100 hp
    Yakıt Benzin
    Vites Manuel
    Kasa Tipi Hatchback 5 kapı
    Çekiş Önden Çekiş
    Garanti Evet
    Plaka / Uyruk Türkiye (TR) Plakalı
    Kimden Galeriden
    TakasEvet
    Durumuİkinci el

ARACIMIZ İLK SAHİBİNDEN 1.2 MOTOR 16 VALF SE MODELİ OLUP KLİMA ÇİFT HAVA YASTIĞI ABS'Lİ ORJİNAL 15000 KM'DE İÇİ DIŞI PIRIL PIRIL MASRAFSIZ TERTEMİZDİR.......11-02-2014 TARİHİNE KADAR MUAYENESİ MEVCUTTUR.....

*** resimlerde gri renk ve temiz görünüyro fakat resimdeki ilanda park sensörü var. sarıım sahte resim ancak plakada asil galeri diye amplem yapışık.. istanbul bahçeli evlerdeki asil oto galeri , burası nası lbiryerdir hiç bileniniz varmı??

cevapları sabırsızlıkla bekliyorum. aracı almaya eskişehirden gideceğim.. kazık yememk için neyapmalı. araçta bi sorun yok denrise genede baktırmalımı. alım satım ve bu baktırma nekdar tutar acaba? kime baktırmalı ayrıca servisemi atatürk ota sanayide birilerinemi ? kime.?

kesinlikle yetkili serviste expertize sokmalısın. İstanbuldan ve galeriden 2. el araba alırken biraz daha özen istiyor. Kesinlikle ama kesinlikle yetkili servis expertizi lazım. Yer bahçelievlerdeyse opel ataköy veya cevizlibağ odak' ta yetkili servis var. En fazla 100 - 150 TL verirsin. (Ben geçen sene aralıkta opel corsamı satarken, alıcı odak opelde 90 TL ödemişti, ama sonuçları sadece sözle söylemişlerdi, eğer kağıda basılı şekilde istenirse ekstra 100 TL' mi ne daha fazla istemişlerdi)

Bunun dışında, eğer araba temiz çıkıpta alırsanız, benim düşüncem eskişehir için yeterli bir araç. Şahin tepesi, çamlık, yenikent haricinde dümdüz şehir. Araç zorlanmaz. Ancak sana kesinlikle kış lastiği gerekir diye düşünüyorum.

Kasko biraz aracın ve kullanıcının geçmişi ile alakalı, ben 790 TL ye yaptırdım. Ancak benim araç sedan ve dizel. Sana vergi, kasko konusunda 1.2 kullanan arkadaşlar özellikle "kesbi" ayrıntılı bilgi verebilir. 15000 bakımı yapılmış mı diye baktırabilirsin, eğer yapılmamışsa (servisten servise biraz fark etsede) yaklaşık 400 TL civarıdır.

Umarım yardımcı olmuştur

Saygılar

• exper yaptırmadan alma
    15000 bakımını yaptırmış mı onu sor
    15000 bakım maliyeti sana 400-500 tl civarı
    kasko minumum 1000 tl civarı
    plaka sorgula 5664 e gönder,hasar varsa onlar çıkar meğlağlara dikkat et
    benden bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

kesinlikle yetkili serviste expertize sokmalısın. İstanbuldan ve galeriden 2. el araba alırken biraz daha özen istiyor. Kesinlikle ama kesinlikle yetkili servis expertizi lazım. Yer bahçelievlerdeyse opel ataköy veya cevizlibağ odak' ta yetkili servis var. En fazla 100 - 150 TL verirsin. (Ben geçen sene aralıkta opel corsamı satarken, alıcı odak opelde 90 TL ödemişti, ama sonuçları sadece sözle söylemişlerdi, eğer kağıda basılı şekilde istenirse ekstra 100 TL' mi ne daha fazla istemişlerdi)

Bunun dışında, eğer araba temiz çıkıpta alırsanız, benim düşüncem eskişehir için yeterli bir araç. Şahin tepesi, çamlık, yenikent haricinde dümdüz şehir. Araç zorlanmaz. Ancak sana kesinlikle kış lastiği gerekir diye düşünüyorum.

Kasko biraz aracın ve kullanıcının geçmişi ile alakalı, ben 790 TL ye yaptırdım. Ancak benim araç sedan ve dizel. Sana vergi, kasko konusunda 1.2 kullanan arkadaşlar özellikle "kesbi" ayrıntılı bilgi verebilir. 15000 bakımı yapılmış mı diye baktırabilirsin, eğer yapılmamışsa (servisten servise biraz fark etsede) yaklaşık 400 TL civarıdır.

Umarım yardımcı olmuştur

Saygılar

tüm cevap veren arkadaşalra teşekkür ederim.. iyi nieytinzi ve bilgilendirmeleriniz için.

aratan anlamadığım için aşşağıda linkini eriyroum. bu galeri sanırm biraz üçkağıtçı çunku galerinin önünde değil, dışarda biryerde çekimiş ve SL modelinin resmleri var (park sensörlü) SE modeli satılık diyor. ve evet bahçeli evlerde.. mutlaka 100tlye kontrol ettir diyrosunuz. gerçekten ilgilenirlermi yoksa 100tl alıp sallarlarmı acaba? 15bn bakımını soracağım.. ilanı veriyorum. tekrar bakıp bi değerlendirrseniz sevinrim. sanki fiayt biraz pahalı gibi. araç resimdeki değil sanırm..

teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-asilden-2011-aveo-hb-klima-cift-airbag-absli-15000kmde-105594406/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: muritu

quote:

Orijinalden alıntı: MICROBE

Umarım yardımcı olmuştur

Saygılar

tüm cevap veren arkadaşalra teşekkür ederim.. iyi nieytinzi ve bilgilendirmeleriniz için.

aratan anlamadığım için aşşağıda linkini eriyroum. bu galeri sanırm biraz üçkağıtçı çunku galerinin önünde değil, dışarda biryerde çekimiş ve SL modelinin resmleri var (park sensörlü) SE modeli satılık diyor. ve evet bahçeli evlerde.. mutlaka 100tlye kontrol ettir diyrosunuz. gerçekten ilgilenirlermi yoksa 100tl alıp sallarlarmı acaba? 15bn bakımını soracağım.. ilanı veriyorum. tekrar bakıp bi değerlendirrseniz sevinrim. sanki fiayt biraz pahalı gibi. araç resimdeki değil sanırm..

teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-asilden-2011-aveo-hb-klima-cift-airbag-absli-15000kmde-105594406/detay/

Sadece fotoğraftan bakıp galericinin hakkını yemeyelim derim.

Ben geçen sene aralıkta corsamı satarken, 90 TL' ye adam gibi baktı servis. Yaklaşık 2 - 2,5 saat sürmüştü. Sadece kağıda basmadı sonuçları. Kaç parça değişmiş kaç parça boyalı söylemişti. Eğer yazılı istenirse ekstra para istemişti. şimdi kaç paradır bilmiyorum. plaka yazıp hasar kaydını bildiren mesaj merkezleri var ama çakallar plakayı kapatıyorlar. Ne yazıkki bende dahil galericilere güven kalmamış memlekette, aynı sigortacılar gibi.

Bunun dışında 2. el araçta çok bilgim yok. Bu biraz bütçe meselesi. Dikkatli olun, üzülmeyin.

Saygılar

• Arkadaşlar sıfı aveo lt hb alcağım sizce hangi fiyat uygundur kazıklanmak istemiyorum 38000 fiyat verdiler metalik renk. Sizce bu fiyat iyimidir yoksa biraz daha inmelimiyim 37 000 fiyat istesem normalmidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYNO

Arkadaşlar sıfı aveo lt hb alcağım sizce hangi fiyat uygundur kazıklanmak istemiyorum 38000 fiyat verdiler metalik renk. Sizce bu fiyat iyimidir yoksa biraz daha inmelimiyim 37 000 fiyat istesem normalmidir.

hocam şu 2012,5 modeller geliyor muhabbetini de sor , aklında olsun.
  • Bugün tekrar gittim chevrolet bayiye ve hb dizel aveo lt + 16 jant +karter koruma+metalik renk 38.500 dedi ve 1 kuruş inmedi sizce fiyat nasıl
  • Herkese merhaba, Geçen hafta chevrolet bayisine gittim ve aveo hatcback 1.3 lt modelini inceledim. Gerçekten almayı çok istediğim bir araç, yalnız aklıma takılan tek soru aracın ön kısmının alçak olması, plastik koruma dahil yerden sadece 4-5 parmak yükseklik bulunuyor. Bu araca sahip olan arkadaşlara soruyorum kasis,çukur (kaldırım üzerine çıkma veya park) vs.. gibi yollarda ön tarafın sürtmesi gibi problem yaşadınız mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magmar

Herkese merhaba, Geçen hafta chevrolet bayisine gittim ve aveo hatcback 1.3 lt modelini inceledim. Gerçekten almayı çok istediğim bir araç, yalnız aklıma takılan tek soru aracın ön kısmının alçak olması, plastik koruma dahil yerden sadece 4-5 parmak yükseklik bulunuyor. Bu araca sahip olan arkadaşlara soruyorum kasis,çukur (kaldırım üzerine çıkma veya park) vs.. gibi yollarda ön tarafın sürtmesi gibi problem yaşadınız mı.

İstanbul' da yaşıyorum. Ben sürtme problemi yaşıyorum. Ama tamponu değil plastik korumayı hergün en az 2 kere (otoparka giriş ve çıkışta) Bunun dışında kaldırımlarada önden bodoslama giremiyorsun. Böyle yavaş yavaş, milim milim, ürkütmeden yanaşman gerekiyor. Ayrıca bilmediğim yolda (biraz hızlı) giderken şu şimdi meşhur olan geniş kasistlere denk gelirsem orada da siyah plastik sürtüyor.

Herşeye rağmen sorun olduğunu düşünmüyorum. Çok agresif bir şoför değilsen araca alıştıktan sonra hiç sıkıntı değil. (Şu titreme probleminide kazasız belasız masrafasız atlatırsam) Alınası bir araç

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Saygılar

• Selamlar,

2011 model Aveo 1.4 otomatik vites(sis farı/çelik jant/park sensörü dahil) 23.000 km'de kazasız araç için 23.000 TL fiyat aldım sizce uygun mudur ?
    Araç eski kasa euroncap güvenlik testi yeni kasa için 5 yıldız fakat 2009 öncesi için 1,5 yıldız göstermiş. Bu aracın güvenlik test sonucu hangisi oluyor ? yeni kasa olmadığına göre 1,5 yıldız mıdır ?
    Ehliyetim var fakat direksiyon tecrübem çok az bu araçt kendimi geliştirmeyi düşünüyorum o nedenle güvenlik durumu önemli :)

Teşekkürler.
  • 1,5 yıldız olan kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıldız yeni kasanın derecesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz, Opel Corsa otomatik bakıyorum onlarda çok pahalı yine kaldık başka bahara :) Chevrolet Aveo da direksiyon ağır ve güvenlik zayıf diye yazılmış hep çevremdede kime sorsam başka markaya yönlendiriyor pek tavsiye eden çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sideeffect

Honda Jazz, Opel Corsa otomatik bakıyorum onlarda çok pahalı yine kaldık başka bahara :) Chevrolet Aveo da direksiyon ağır ve güvenlik zayıf diye yazılmış hep çevremdede kime sorsam başka markaya yönlendiriyor pek tavsiye eden çıkmadı.

2011 aveo yenikasa sahibi biri olarak diyebilirimki sizi her konuda hiç üzmez.kendim cok memnunum ve tavsiye de ederim.iyi forumlar
  • Yeni kasa ile eski kasa tamamen farklı araçlar ve aslında farklı markanın ürünleri bile diyebiliriz. Yeni Aveo kullanıcısı olarak eski Aveo'yu önermiyorum. Önceki Aveo tamamen daewooya aittir. Herhangi bir GM platformuna ait değildir. GM kriz zamanları küçük sınıf araç üretmek istedi ve Daewoo'yu satın aldı. Ama gerekli geliştirmeyi yapmadan daewoo araçları chevrolet olarak ürettiler. Yaptığı en büyük hata da bu oldu. Hala o izleri temizlemeye çalışıyorlar. Bu yüzden her çıkardıkları model en yüksek puanlarla çıkıyor ve tüm güvenlik donanımlarını standart sunuyorlar. Yeni Aveo 5 yılda sıfırdan GM mühendisleri tarafından tasarlandı ve büyük kısmını corveti tasarlayan ekip yaptı. Bu yüzden bi sürü yerinde motorsiklet tasarımı var. Yeni aveo gamma 2 platformunda üretildi ve bu platformdaki ilk araç oldu. Şuan opel mokka ve chevrolet trax da bu altyapıda üretiliyorlar. Seneye corsa kasa değiştirecek ve Aveo ile aynı platformu kullanacaklar onda da. Şuan malzemeden kısabilirler, konfordan çalabilirler ama güvenlikten kısma şansları yok. O yüzden siz diğer kısımlarını inceleyin, güvenlik kısmı tescilli merak etmeyin. Euroncap tarafından sınıfında 2011 yılının en güvenli aracı seçilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 22 Ocak 2013; 13:43:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yeb2734

quote:

Orijinalden alıntı: sideeffect

Honda Jazz, Opel Corsa otomatik bakıyorum onlarda çok pahalı yine kaldık başka bahara :) Chevrolet Aveo da direksiyon ağır ve güvenlik zayıf diye yazılmış hep çevremdede kime sorsam başka markaya yönlendiriyor pek tavsiye eden çıkmadı.

2011 aveo yenikasa sahibi biri olarak diyebilirimki sizi her konuda hiç üzmez.kendim cok memnunum ve tavsiye de ederim.iyi forumlar

Yeni Aveo'nun fiyatı beni üzer :) Teklif aldığım araç 2011 model Aveo eski kasa.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Yeni kasa ile eski kasa tamamen farklı araçlar ve aslında farklı markanın ürünleri bile diyebiliriz. Yeni Aveo kullanıcısı olarak eski Aveo'yu önermiyorum. Önceki Aveo tamamen daewooya aittir. Herhangi bir GM platformuna ait değildir. GM kriz zamanları küçük sınıf araç üretmek istedi ve Daewoo'yu satın aldı. Ama gerekli geliştirmeyi yapmadan daewoo araçları chevrolet olarak ürettiler. Yaptığı en büyük hata da bu oldu. Hala o izleri temizlemeye çalışıyorlar. Bu yüzden her çıkardıkları model en yüksek puanlarla çıkıyor ve tüm güvenlik donanımlarını standart sunuyorlar. Yeni Aveo 5 yılda sıfırdan GM mühendisleri tarafından tasarlandı ve büyük kısmını corveti tasarlayan ekip yaptı. Bu yüzden bi sürü yerinde motorsiklet tasarımı var. Yeni aveo gamma 2 platformunda üretildi ve bu platformdaki ilk araç oldu. Şuan opel mokka ve chevrolet trax da bu altyapıda üretiliyorlar. Seneye corsa kasa değiştirecek ve Aveo ile aynı platformu kullanacaklar onda da. Şuan malzemeden kısabilirler, konfordan çalabilirler ama güvenlikten kısma şansları yok. O yüzden siz diğer kısımlarını inceleyin, güvenlik kısmı tescilli merak etmeyin. Euroncap tarafından sınıfında 2011 yılının en güvenli aracı seçilmişti.

Detaylı açıklamanız ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Benim fiyat aldığım araç eski kasa olduğundan 20-23 bin TL fiyat aralığında başka araçlara bakıcam. Açıklamanız çok aydınlatıcı oldu teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.