Şimdi Ara

&& CHEVROLET AVEO FAN CLUB && (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.124
Cevap
23
Favori
224.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR KAFAM KARIŞIK 2009 MODEL 1.4 SE HB AVEO ALDIM.AMA SAĞDAN SOLDAN OKUDUKLARIM AKLIMI BULANDIRIYOR YOK DANDİK ARABA GÜVENLİ DEĞİL ÇOK YAKAR LPG UYUMLU DEĞİL GİBİ SÖYLENTİLER VAR GERCİ BURA FANCLUB OBJEKTİF TAKLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM GERCİ EN İYİ BİLEN SİZSİNİZ ARACLARINI KULANDIGINIZ İÇİNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyundelisi

ARKADAŞLAR KAFAM KARIŞIK 2009 MODEL 1.4 SE HB AVEO ALDIM.AMA SAĞDAN SOLDAN OKUDUKLARIM AKLIMI BULANDIRIYOR YOK DANDİK ARABA GÜVENLİ DEĞİL ÇOK YAKAR LPG UYUMLU DEĞİL GİBİ SÖYLENTİLER VAR GERCİ BURA FANCLUB OBJEKTİF TAKLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM GERCİ EN İYİ BİLEN SİZSİNİZ ARACLARINI KULANDIGINIZ İÇİNN

bu saatten sonra sağdan soldan alınan bilgilerle canınızı sıkmayın neticede aldığını araç f/p açısından kesenize uygun bir araç anladığım kadarıyla.. kullanın beğenmezseniz satarsınız yeni bir araç alırsınız. canınızı sıkmaya gerek yok. Son olarak mümkünse küçük harf kullanalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serguzest25 -- 5 Şubat 2013; 21:46:51 >
  • 2009 model 1.4 se 19000 tl aldım satmak istersem satab,l,rm,y,m?
  • quote:

2009 model 1.4 se 19000 tl aldım satmak istersem satab,l,rm,y,m?

satarsın tabi niye satamayacaksınki.. şöyle söyleyeyim sana eğer bütçen bu kadarsa yani 19000 ise 2009 model bu fiyata araç bulamazsın. satarsan alabileceğin en fazla 2004 polo felan olur. dedidiğim gibi f/p açısından kötü bir karar değil seninkisi.. Dediğim gibi beğenmezsen açarsın bir ilan satarsın olur biter
  • zararım olmaz mı?
  • euroncap verdiği 1.5 yıldız 2009 öncesi aveolar için miydi arkadaşlar ?
  • quote:

euroncap verdiği 1.5 yıldız 2009 öncesi aveolar için miydi arkadaşlar ?

evet şimdi 5yıldızlıyız
  • aracım 2009 aveo hb 1.4 se lpg li şehir içi 27 kuruş yakıyor çok mu?
  • Kalos sx 1.4 16V ist iş trafiğinde 25-26 kuruş yakıyorum tüketiminiz çok sayılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka bagaj çok mu küçük arkadaşlar? resimlerden gördüğüm kadarıyla küçük gibi geldi de
  • Evet küçük ama sınıfındaki diğer markalarda aşağı yukarı aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar, anlayışınıza sığınarak AVEO HB ile ilgili 1-2 sorum olacak. Vakit ayırıpta cevaplayabilirseniz çok memnun olurum..

Öncelikle 1-2 zamandır sıfır araç almak niyetindeyim. İstediğim araç şehirli, az yakan ve yine görece olarak beni yarıyolda bırakmayacak bir model.
    İlk alternatifim Suzuki Splash. 1.2 motor, 94 beygir. Son derece başarılı donanımı var. Ve bence tip olarakta tam bir şehirli. Lakin Suzuki'nin türkiyedeki servis konusu beni düşündürüyor. Bu yüzden farklı opsiyonlara da bakmaya başladı. Ve kendimi Chevrolet'nin internet sitesinde buldum! AVEO'nun tasarımı (özellikle önden duruşu) aklımı aldı!

- Sitede "Yokuş Kalkış Desteği" standart diyor. Bu yalnızca AT şanzumanlar için geçerli bir özellik midir? Açıkçası manuel viteste böyle bir sistem hiç duymadım ama Chevrolet tüm Aveo'larda standart demiş; kafam karıştı.

- Bu güzelliğin 1.2 litre olan modeli yaklaşık ne kadar yakıyor? Prensip olarak dizel araba sevmiyorum. Zaten yılda 10.000km anca yapıyorum. (Motorcuyuz dostlar!) Dolayısıyla dizele gerekte yok. Ama benzinli alıp eğer çok yakıyorsa LPG taktırma durumum olabilir. Böyle bir alternatifimiz var mıdır?

- Biraz iri bir adamım. (1.93m) Kabin genişliği yeterli olur mu sizce?

- Birde Avcılar tarafında oturduğumu varsayarak, en uygun fiyata hangi bayiiden alabilirim..?

Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler dostlar.
    Kazasız belasız sürüşler..

• quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Dostlar, anlayışınıza sığınarak AVEO HB ile ilgili 1-2 sorum olacak. Vakit ayırıpta cevaplayabilirseniz çok memnun olurum..

Öncelikle 1-2 zamandır sıfır araç almak niyetindeyim. İstediğim araç şehirli, az yakan ve yine görece olarak beni yarıyolda bırakmayacak bir model.
    İlk alternatifim Suzuki Splash. 1.2 motor, 94 beygir. Son derece başarılı donanımı var. Ve bence tip olarakta tam bir şehirli. Lakin Suzuki'nin türkiyedeki servis konusu beni düşündürüyor. Bu yüzden farklı opsiyonlara da bakmaya başladı. Ve kendimi Chevrolet'nin internet sitesinde buldum! AVEO'nun tasarımı (özellikle önden duruşu) aklımı aldı!

- Sitede "Yokuş Kalkış Desteği" standart diyor. Bu yalnızca AT şanzumanlar için geçerli bir özellik midir? Açıkçası manuel viteste böyle bir sistem hiç duymadım ama Chevrolet tüm Aveo'larda standart demiş; kafam karıştı.

- Bu güzelliğin 1.2 litre olan modeli yaklaşık ne kadar yakıyor? Prensip olarak dizel araba sevmiyorum. Zaten yılda 10.000km anca yapıyorum. (Motorcuyuz dostlar!) Dolayısıyla dizele gerekte yok. Ama benzinli alıp eğer çok yakıyorsa LPG taktırma durumum olabilir. Böyle bir alternatifimiz var mıdır?

- Biraz iri bir adamım. (1.93m) Kabin genişliği yeterli olur mu sizce?

- Birde Avcılar tarafında oturduğumu varsayarak, en uygun fiyata hangi bayiiden alabilirim..?

Verdiğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler dostlar.
    Kazasız belasız sürüşler..

yokuş kalkış desteği var ve çok güzel çalışıyor manuel vitesdede.
    ben 1.3 dizel aldım daha 300km 5.5 yakıyor istanbul içinde ileride dahada düşer.
    erdemirde satış muduru kemal beyi bul onla konuş tabi imkanın varsa farklı yerlerdende fiyat al.

• Arkadaşlar gördüğüm Aveoların bazıları 5 bijon bazıları 4 bijon bu fark neyden kaynaklanıyor donanımdan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Arkadaşlar gördüğüm Aveoların bazıları 5 bijon bazıları 4 bijon bu fark neyden kaynaklanıyor donanımdan mı ?

Dizel-Benzinli farkından dolayı.Dizeller 5,benzinliler 4 bijon imiş
  • Doğru öyleymiş. Teşekkürler.
  • beyler 2007 aveo sedan oto vites aldım BRC tüplü 90bin km de
    bide 2005 kalos Hb manuel , Atiker tüplü aracım var oda 90bin km de

kalos maşallahı var tamamen problemsiz nazı tuzu derdi yok

aveo tofaş gibi gaza basmadan direk kontagı çevirince marş almıyor illa marşı cevirirken gaza basmak gerekiyor bunu nasıl çözebilirim ne yapabiliriz fikri olan var mı ?

bide bu klimayı kontrol eden tuşlardan auto ve altındaki cam ısıtma tuşu basılı kalıyo geri çıkmıyo bu yüzden OFF tusuna basınca klima da kapanmıyor acık kalıyor maket bıcagı gibi bişeyle köşesinden kastırınca düzeliyo bunu başka yaşayan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_ERCAN -- 7 Haziran 2013; 9:43:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_ERCAN

beyler 2007 aveo sedan oto vites aldım BRC tüplü 90bin km de
    bide 2005 kalos Hb manuel , Atiker tüplü aracım var oda 90bin km de

kalos maşallahı var tamamen problemsiz nazı tuzu derdi yok

aveo tofaş gibi gaza basmadan direk kontagı çevirince marş almıyor illa marşı cevirirken gaza basmak gerekiyor bunu nasıl çözebilirim ne yapabiliriz fikri olan var mı ?

bide bu klimayı kontrol eden tuşlardan auto ve altındaki cam ısıtma tuşu basılı kalıyo geri çıkmıyo bu yüzden OFF tusuna basınca klima da kapanmıyor acık kalıyor maket bıcagı gibi bişeyle köşesinden kastırınca düzeliyo bunu başka yaşayan var mı ?

2007 otomatik vites aveo sedan brc tüplü var
    çalışma esnasında şu ana kadar hiç gaza basma ihtiyacı duymadım (107.000'de) her seferinde sorunsuz aldı bence bir bakıma soktur
    klimada seninki gibi otomatik ama öyle bir durum hiç başıma gelmedi çevremden de duymadım büyük ihtimal tuşlar arasına bir şey girmiştir yada bir sıvı (kola gibi) içinde kurumuşta olabilir

• arkadaşlar lastikleri değiştireceğim bayağı eskidiler 185 55 r15 farklı lastik ebatı kullanan var mı yoksa orjinalle devam edelim mi birde önerdiğiniz yada kesinlikle önermediğiniz lastikler nelerdir araç 2007 model sedan
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.