Şimdi Ara

Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
5
Favori
49.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chevrole f/p açısından en iyisidir. Reno ve fiyata 100 basar. Kimsenin zoruna gitmesin kaliteyi ucuza veren bir markadır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.chevrolet.com.tr/pdf/offers/Chevrolet_Fiyat_Listesi_2013_12_1.pdf

15 bin tlye kadar indirimler yeni araba alanlar dellenmiş haklılarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

gm opel'i satarsa parça desteği nasıl olacak?

GM, Opel,i satmayi dusunmuyor

satsa bile anlaşma gereği opel servis hizmeti vermeye devam eder chevrolet'e
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: double minded

gm opel'i satarsa parça desteği nasıl olacak?

GM, Opel,i satmayi dusunmuyor

satsa bile anlaşma gereği opel servis hizmeti vermeye devam eder chevrolet'e

Aynen

• Su anki fiyatlar bence 10 yil bu aracı kullanacaklar icin fjrsat renoya dünya kadar para vereceğine c sınıfı cruise a bin daha iyi 10yıl sonra ya kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Chevrole f/p açısından en iyisidir. Reno ve fiyata 100 basar. Kimsenin zoruna gitmesin kaliteyi ucuza veren bir markadır.

Ne açıdan ?Bunu açar mısın? Ben Amerika'da uçak mekanik sistemler dizaynı yaptım, Türkiyenin ilk dizel motorlarından birini yapan ekipte, dünyada ilk defa yeni bir tip patentli yanma odası ve ara soğutucu turbocharge tasarımı yaptım, Forda DSG türü yeni bir şanzıman geliştirmek için iş teklifi aldım, ben seninle aynı fikirde değilim. Bana anlat ben de bilmediğim birşey varsa sizden öğrenmeyim.

Ayrıca, Türkiyede olmayan Chevrolet Malibu olan araca sahip oldum aylarca kullandım, Chevrolet Aveo sahibi oldum 6 ay kullandım , yani biz Chevrolet'i de iyi biliriz. Nasıl 100 bastığını bana öğret...

Mesela, know-how mı, malzeme kalitesi mi, motor mu, üstün yol tutuş mu? Renault F1 'de en çok motor veren firmalardan, Renault motorlarıyla yarışan araçlar yıllardır en çok kazanan araçlar, artı F1 tarihinin efsane takımları, efsane pilotlarının yarıştığı marka Reanult'dan nasıl 100 kat iyi, bunu bana öğret abi, ben Megane'ı satacağım, yarın gidip Chevrolet alacam. Para sorun değil

100 kat iyiyse, ve benim araç donanımda aracı 65bine veriyorlar, 38 e full Cruze var, ben gideyim, Cruze alayım hemen. Beni aydınlat da, hemen gideyim, kalmadan bir tane kapatayım. Benim araç daha pahalıya gider, üstünü de almayacağım üstü kalsın diyeceğim, harçlık olsun 5 milyar, 100 kat iyi araca binecem ya

• fiyatlar dehşet düşmüş bugun araba alsam chevrolet alırım 0 adamlar 10 yıl servis desteği verecek! satma bin
  • Türkiyede En çok Fiat'a ve Honda'ya yarayacak..

Cruze ve Aveo müşterileri diğer markalara dağılır, Captiva müşterileri ise CR-V ve Freemont'a yönelir..

• daewoo da piyasadan cekilince opel arabalariniza bakiyoruz dedi, ama bu gercekte boyle olmadi.
    sonra özel servisler bir bir kapandı, baktim arabanin son sahibi oluyoruz. emsalllerinin yari fiyatına anca satabildim.
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Opel de chewy üvey evlat olacak hiç bi zamn chewy müşterisi servisten memnun kalmayacak . bir sorun yaşasa sorunu aranip taranip bulunup çözüleceği yere geçiştirilecek sonunda chewy sahibi soluğu ilgi alaka gördüğü sanayide alacak mecburen bu benim düşüncem .
  • Chevrolet çok uzağımıza değil, komşu ülke İran ve diğer Asya ülkelerine yerleşmeyi planlıyor... Listede yine Rusya ve Pakistan mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: alpmax

Chevrole f/p açısından en iyisidir. Reno ve fiyata 100 basar. Kimsenin zoruna gitmesin kaliteyi ucuza veren bir markadır.

Ne açıdan ?Bunu açar mısın? Ben Amerika'da uçak mekanik sistemler dizaynı yaptım, Türkiyenin ilk dizel motorlarından birini yapan ekipte, dünyada ilk defa yeni bir tip patentli yanma odası ve ara soğutucu turbocharge tasarımı yaptım, Forda DSG türü yeni bir şanzıman geliştirmek için iş teklifi aldım, ben seninle aynı fikirde değilim. Bana anlat ben de bilmediğim birşey varsa sizden öğrenmeyim.

Ayrıca, Türkiyede olmayan Chevrolet Malibu olan araca sahip oldum aylarca kullandım, Chevrolet Aveo sahibi oldum 6 ay kullandım , yani biz Chevrolet'i de iyi biliriz. Nasıl 100 bastığını bana öğret...

Mesela, know-how mı, malzeme kalitesi mi, motor mu, üstün yol tutuş mu? Renault F1 'de en çok motor veren firmalardan, Renault motorlarıyla yarışan araçlar yıllardır en çok kazanan araçlar, artı F1 tarihinin efsane takımları, efsane pilotlarının yarıştığı marka Reanult'dan nasıl 100 kat iyi, bunu bana öğret abi, ben Megane'ı satacağım, yarın gidip Chevrolet alacam. Para sorun değil

100 kat iyiyse, ve benim araç donanımda aracı 65bine veriyorlar, 38 e full Cruze var, ben gideyim, Cruze alayım hemen. Beni aydınlat da, hemen gideyim, kalmadan bir tane kapatayım. Benim araç daha pahalıya gider, üstünü de almayacağım üstü kalsın diyeceğim, harçlık olsun 5 milyar, 100 kat iyi araca binecem ya

Aynı donanıma sahip Reno ile cruze I'n fiyatları nasıl? Fiyat/p açısından bir kıyasla bakalım. Opel ile aynı özelliklerde bence chevrole. Mesajımda f/p yazmıştım. Kıyaslama bu açıdan. Chevrole kullanıcılarına sor bakalım renoya binerlermi? Ayrıca sizin gibi değerlerimiz oldukça inşallah yerli otolara bineriz.

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84896922 Burada renocu bir arkadas cruze yada trax almak istiyor? Megandan kurtulmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmax -- 8 Aralık 2013; 0:06:15 >
  • Şimdi chevrolet almak için daha mantıklı değilmi sizce adamlar minimum 10 yıl servis yapıcak arabayı şimdi alsan 11 yıl o araba yeterde artar fiyatlarda çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanson

Ekstra olarak sadece sunroff var açıkçası pekte geri vermek istemiyorum zaten 5 yıl kullanıcam 10 yıl boyuncada ellerinde parça bulunduracaklarını
    söylüyorlar. bu donanımda bu fiyata başka bir araç almam zor görünüyor

Hocam kaca aldiniz hangi versiyon aldiniz bilmiyorum ama 45 civarina LANCER bulabilirsiniz.

Ama 1.4T ise kesinlkle iptal etmeyin. Sedan Astra da kullandim cok harika bir ünite...

• Ciddi ciddi trax alacagım yorumlarınız nedir bu fiyata bes yıl binilir gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

ismi var kalite yok

kalite anlayisiniza sasiriyorum nedir kalite ? Kapi sesi toklugu mu? Ses Yalitimi mi . İc mekanda yumusak plastik mi? Gm bu 3 seyi atarabasina uygulasa turke 1milyon arac satardi ama fiyati normal!!! tutunca insanimiza bi haller oluyor.. emsallerinden!!! 15-20,000 tl dusuk olmasi onu kalitesiz yapmaz, tam da 1,4t motoru 4 gozle beklerken olmadi..

• Bu kararın mantıklı bir izahı yok bana kalırsa. Adamlar İsrail, Ermenistan, Azerbaycan, Gürcistan, Belarus ve Moldova gibi ülkelerde satışa devam edeceklermiş. Bu ülkelerin tamamındaki toplam satış Türkiye kadar etmez. Türkiye'den çekilmeleri oldukça saçma. İlginç bir şekilde GM, Chevrolet'i Avrupa'dan çekip Cadillac'ı Avrupa pazarına sokmayı planlıyormuş () GM bu kafayla yönetilmeye devam ederse 2008 krizinden daha büyük bir risk ile karşı karşıya.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.