Şimdi Ara

Chevrolet Avrupa’dan çekiliyor!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
5
Favori
49.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: G Man

quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

ismi var kalite yok

kalite anlayisiniza sasiriyorum nedir kalite ? Kapi sesi toklugu mu? Ses Yalitimi mi . İc mekanda yumusak plastik mi? Gm bu 3 seyi atarabasina uygulasa turke 1milyon arac satardi ama fiyati normal!!! tutunca insanimiza bi haller oluyor.. emsallerinden!!! 15-20,000 tl dusuk olmasi onu kalitesiz yapmaz, tam da 1,4t motoru 4 gozle beklerken olmadi..

Tasarim kotu ic tasarimda kotu zaten Turkiyede pek tutulmayan bir marka !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir üye imla hataları ile dolu bir mesajında çok önemli bir yorum yapmış

Mealen "Daha önce 2000 yılında da amerikan meşeili uluslarası firmaların doların olası değer artışı öncesi rekabet edemeyeceği pazarlardan hemen çekildiğini gördüm, şimdi de aynı şey yaşanıyor olabilir" demiş.

Cadillac gibi premimum sayılan bir marka ile girmek istemesi de bunu doğrular nitelikte.
  • Ayrıca herkes opel türkiye bakmak zorunda demiş ama demeçlerde opel'e devrediyoruz giib bir ifade göremedim ben.

Şevrole 3 sene garanti ve 10 sene parça/servis garantisi veriyor ama bunu mutlaka opel Türkiye yapacak demiyor, isterse yerleşik bir özel servis ağı ile anlaşma yapar, bu işi dış tedarik ile çözer.

GM global bir firma, Türkiyede yerleşik tüzel kişilerin aynı global marka çatısı altında olması birşey ifade etmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Sizinde bu konu hakkındaki yorumlarınızı görmek isteriz.

Açıkçası siz yazınca gördüm konuyu. Epeydir forumdan uzaktım. Hem yoğundum , hem netim arızalıydı. Türkiye açısından ve tabiki kendi açımdan üzücü bir durum. Marka olarak batsın bitsin umrumda olmaz. Ben hep dediğim gibi aslında eskiden beri hep Renaultcuyum. Ama samsungdan çakma renaultlar hariç. Ben 2011 eylülde araç alacağım zaman B sınıfında adam gibi sedan araba yoktu. Mevcut B sınıfı araçlarda birbirinden boşlardı. Ne zamanki yeni aveo geldi hah dedim aradığım araba bu ve aldım. Beraberinde yeni rio da geldi ama fiyatı çok daha yüksekti. Bu araçtan sonra boş swift birden doldu, micra doldu, clio 4 buna benzer baz donanımla geldi, polo en azından yan hava yastığını üst donanımlarda da olsa sundu vs. Bu araba bu fiyata bu donanımla gelmeseydi hala corsa polo gibi boş araçlara talim edecektik. Gerçi hala poloda en dolusu bile bomboş ama o ayrı konu hiç girmeyim. Seneye ve sonrasında çok daha pahalı ve boş araçlara bineceğiz hazırlıklı olun. Halkımız malesef 4 camın otomatik olmasına ESP ve hava yastığından daha fazla önem viriyor. Bir yakınım 1,2 i20 almak üzere 0 faiz davasına. Sedan 1.2 bitmiş sanırım fiyat listesinde yok. HB 1,2 27 küsüre inmiş o da yakında biter. swift gibi B sınıfı baz araçların 35-36'dan başladığını görmeye hazır olmak lazım. İnşallah bundan vazgeçilir. Geçen bir camaro yanımdan geçti istemsiz bir gülümseme oluştu yüzümde. Aynı şekilde aracıma her baktığımda yüzüm gülüyor. Zaten sedan mavi renk epeydir yoktu, şimdi mavi sedan bikaç araçtan biri olacak aracım. Bu da farklı bir duygu ama bu duyguları artık başkaları yaşayamayacak. Geçen hafta iş yerinin fluence'ini kullandım bildiğin takoz. Minibüs vitesi takmışlar katır kutur geçiyor, pedalların, vitesin konumu saçma sapan vs. Direksiyonda zerre his yok. Tamam samsung yapıyor ama C sınıfı sonuçta bumuymuş dedim. Klima da sanki hiç yok anca gürültü. Şimdi benim aracıma kalitesiz diyenler neye göre diyor hala çözemiyorum. Aracım en boşu ve hız sabitleyiciden ESP'ye herşeyi tam. Özellikle sedan B sınıfı öksüz kalacak. İşe yarar tek sedan rapid ve rio kalıyor maa onlar da fiyatta daha da coşacaklar. Türk halkı açısından üzücü bir durum. İnşallah bu fiyat ve donanım politikasını başka bir marka devam ettirir. Güvenlikten taviz vermeden uygun fiyatlı araçlar satarlar. Ama malesef hiç sanmıyorum. Aracımı 8 yıl binmek üzere almıştım ama şuan bu süreyi çok çok daha uzatmaya ve tam elektrikli bir araca geçene kadar devam ettirmeye karar verdim. Bundan fazla keyif verecek bir araç en kötü C sınıfında üst donanım bişey olur. Ona da bir servet vermek istemiyorum. İçimi dökmek istedim, iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Sizinde bu konu hakkındaki yorumlarınızı görmek isteriz.

Açıkçası siz yazınca gördüm konuyu. Epeydir forumdan uzaktım. Hem yoğundum , hem netim arızalıydı. Türkiye açısından ve tabiki kendi açımdan üzücü bir durum. Marka olarak batsın bitsin umrumda olmaz. Ben hep dediğim gibi aslında eskiden beri hep Renaultcuyum. Ama samsungdan çakma renaultlar hariç. Ben 2011 eylülde araç alacağım zaman B sınıfında adam gibi sedan araba yoktu. Mevcut B sınıfı araçlarda birbirinden boşlardı. Ne zamanki yeni aveo geldi hah dedim aradığım araba bu ve aldım. Beraberinde yeni rio da geldi ama fiyatı çok daha yüksekti. Bu araçtan sonra boş swift birden doldu, micra doldu, clio 4 buna benzer baz donanımla geldi, polo en azından yan hava yastığını üst donanımlarda da olsa sundu vs. Bu araba bu fiyata bu donanımla gelmeseydi hala corsa polo gibi boş araçlara talim edecektik. Gerçi hala poloda en dolusu bile bomboş ama o ayrı konu hiç girmeyim. Seneye ve sonrasında çok daha pahalı ve boş araçlara bineceğiz hazırlıklı olun. Halkımız malesef 4 camın otomatik olmasına ESP ve hava yastığından daha fazla önem viriyor. Bir yakınım 1,2 i20 almak üzere 0 faiz davasına. Sedan 1.2 bitmiş sanırım fiyat listesinde yok. HB 1,2 27 küsüre inmiş o da yakında biter. swift gibi B sınıfı baz araçların 35-36'dan başladığını görmeye hazır olmak lazım. İnşallah bundan vazgeçilir. Geçen bir camaro yanımdan geçti istemsiz bir gülümseme oluştu yüzümde. Aynı şekilde aracıma her baktığımda yüzüm gülüyor. Zaten sedan mavi renk epeydir yoktu, şimdi mavi sedan bikaç araçtan biri olacak aracım. Bu da farklı bir duygu ama bu duyguları artık başkaları yaşayamayacak. Geçen hafta iş yerinin fluence'ini kullandım bildiğin takoz. Minibüs vitesi takmışlar katır kutur geçiyor, pedalların, vitesin konumu saçma sapan vs. Direksiyonda zerre his yok. Tamam samsung yapıyor ama C sınıfı sonuçta bumuymuş dedim. Klima da sanki hiç yok anca gürültü. Şimdi benim aracıma kalitesiz diyenler neye göre diyor hala çözemiyorum. Aracım en boşu ve hız sabitleyiciden ESP'ye herşeyi tam. Özellikle sedan B sınıfı öksüz kalacak. İşe yarar tek sedan rapid ve rio kalıyor maa onlar da fiyatta daha da coşacaklar. Türk halkı açısından üzücü bir durum. İnşallah bu fiyat ve donanım politikasını başka bir marka devam ettirir. Güvenlikten taviz vermeden uygun fiyatlı araçlar satarlar. Ama malesef hiç sanmıyorum. Aracımı 8 yıl binmek üzere almıştım ama şuan bu süreyi çok çok daha uzatmaya ve tam elektrikli bir araca geçene kadar devam ettirmeye karar verdim. Bundan fazla keyif verecek bir araç en kötü C sınıfında üst donanım bişey olur. Ona da bir servet vermek istemiyorum. İçimi dökmek istedim, iyi forumlar.

Kesbi bey ozeti cok iyi yapmışsınız bende yaklasık bir aydır bakmadıgıım marka bayı kalmadı diyebilirim trax da kaldım suan bu fiyata boyle bi arac yok gel gelelim bizim sansımızda yok anasını satayım adamlar turkiyeyi terk ediyor boyle heybetli ekonomik donanımlı 4x4 lpg ye uyumlu otomatik vites seceneginin bile oldugu arac gelde alma diyorum fakat 2. El kaygımdam oturu gelgitler yasıyorum sizin bi yorumunuz olabilirmi acaba alırmı bu araba yoksa yine normal bir otomobilemi yonlenmeli..

• sonuç olarak artık chevrolet bu saatten sonra alınmaz mı .?
  • benim merak ettiğim parça fiyatları zaten pahalıydı, şimdi ne olacak?
  • fiyatlarını 15 bin indirsede,sonuçta şu anda chevrolet almak bence bir risk.Para çok zor kazanılıyor,5 yıl sonra ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.
  • LPG uyumu yok diye biliyorum. Yani takılıyor sorunsuz çalışıyor ama valf erimesi (16 tane) yapıyor kesin. Yani ilerde dizellerin enektör masrafı gibi masraf açar size. Onun dışında alınabilir belki ama ilerde değiştirmek isteyip istemediğinize iyi karar verin. Yani B sınıfı crossover işinizi uzun süre görecekse alın. Bundan sonra binici arabasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Aralık 2013; 8:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Bu son kasa Cruze felan iyi araçlardı aslında. Birde Daewoo ile ilgisi yok diye biliyorum bunların, Astra ile ortak şase kullanıyordu Cruze. Ama adı çıkmış 9'a inmez 8'e.

safkan daewoo dur kendisi bunlara amerikan diye biniyorum diyenlere diyeceğim tek şey

Safkan Amerikandır. Farklı pazarlarda farklı logolarla satılır. Bu GM'in marka bilinirliği olan ülkelerde tercih ettiği bir yöntemdir. Daewoo tamamen GM'e aittir zaten. Daewoo sadece logodur bu araçta. İstediği gibi markayı ve logoyu kullanır. Sizinle bu konuda her türlü tartışabilirim. Aracın nerede üretildiği veya hangi logoyu taşıdığı önemli değildir. Sizce Opel Combo Türk müdür, İtalyan mıdır, Alman mıdır, Amerikan mıdır? Üzerinde opel logosu var, fiat Türkiyede üretiyor, Marka GM'in yani Amerikan.

Bu da Avustralya versiyonu:

Bişey biliyorsanız, kanıtınız varsa buyrun. GM platformunda astranın orjinalidir kendisi. Amerikada satılır. Amerikada C sınıfı temsilcisidir. Aracı beğenmeyebilirsiniz ama Chevroletin dünya çapındaki C sınıfı modeli bu araçtır. Astra neyse bu da odur.
    http://www.chevrolet.com/cruze-compact-car.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 9 Aralık 2013; 8:54:32 >

• pro-black kullanıcısına yanıt
    Sport plus 1,6 AT MY13,5 modeli 1 ay önce sipariş vermiştim aralık ayının başında teslim alacaktım, bayiiden haber bekliyordum arayıp sormuyor, dün bayiiye gittim ve benim aracımı başkasına sattıklarını söylediler orada ufak bir atışma geçti, ayrcı artık 1,6 motorun gelmeyeceği bilgisini aldım. aynı fiyata bana sport paketini verecek birde navigasyonlu radyo takacağını söyleyerek beni kandırmaya çalıştı, bende oradan çıkıp başka bayiye gittim ve Chevrolte Trax 1,4 turbo lt at siparişini verdim 51.800 tl'ye geldi engelli adına aldığım içim 36.000 tl oldu, Cruzu 34.000 tl'ye bağlamıştım 2.000 lira gibi bir fark olduğunu duyunca trax'a yöneldim
  • optimusprime35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Cruze siparişi vermiştim ama aracım gelmeyince (ya da aracımı başka birine sattıkları için) ve fiyatlarda düştüğünden dolayı Cruzeden vazgeçip, Dün Trax 1,4 lt at beyaz renk siparişini verdim 51,800 tl açıkçası benim çok hoşuma gitti araba gerek dış görünümü gerek konfor olarak yeterli görünüyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanson -- 9 Aralık 2013; 10:21:02 >
  • trax fiyatı iimiş yeni duster ile kıyaslamak lazım
  • Beyler digee konularada yazdim bu iste cakallik varr.. herkez trax aliyor ve cruze da 15 bin indirim varken trax da sadece 4 bin :) .. o indirimde yil sonu indirimi zatwn modeli 2013 oldugundan sanirim.. ve trax i ben hic sokakta gormedm su ana kadar istanbulda :)

• Ne ikinci el kaygisi varmis millette. Resmen kendine degil de elaleme araba aliyorlarmis.
    Hep derim hergun kahrolup sattigim gun mutlu olacagima her gun begendigim arabaya binip mutlu olurim gerekirse 1 gun uzulurum.
    Elaleme pahali satacam diye begenmedigim arabayi alip birde elaleme bu arabayi kazasiz boyasiz teslim etme kaygisi yok mu? Bunlar yer bitirir adami bindiginiz her gun endise yasarsiniz. Yasanirmi boyle yahu

• Batan geminin malları misali mi oldu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ne ikinci el kaygisi varmis millette. Resmen kendine degil de elaleme araba aliyorlarmis.
    Hep derim hergun kahrolup sattigim gun mutlu olacagima her gun begendigim arabaya binip mutlu olurim gerekirse 1 gun uzulurum.
    Elaleme pahali satacam diye begenmedigim arabayi alip birde elaleme bu arabayi kazasiz boyasiz teslim etme kaygisi yok mu? Bunlar yer bitirir adami bindiginiz her gun endise yasarsiniz. Yasanirmi boyle yahu

+1

Bu duruma 2-3 bin lira için senelerce katlanmak banada çok anlamsız geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Ne ikinci el kaygisi varmis millette. Resmen kendine degil de elaleme araba aliyorlarmis.

+1

Bu duruma 2-3 bin lira için senelerce katlanmak banada çok anlamsız geliyor.

aynen hacı alcaksın beğendiğin arabayı bütçenin yettiğini, gezeceksin tozacaksın. km yapmıyım değeri düşmesin, ya çarparlarsa arabama değeri düşmesin, kendi beğendiğimi değil de elalemin beğendiğini alayım ki değeri düşmesin, onu yapayım değeri düşmesin, içinde sigara içmiyim değeri düşmesin vs. vs. anlamıyorum araba mı alıyorsunuz parayla dert mi alıyor bu insanlar. sanki satın aldıkları herşeyin 2. el değerini düşünüyorlar. kanser olacaksınız bu gidişle benden demesi.

• Her konuya yazıyorum buraya da yazayım ;

CHEVROLET YER YÜZÜNDEN SİLİNMİYOR SADECE AVRUPA'DAN ÇEKİLİYOR. KORKULACAK BİR ŞEY YOK. EN AZ 10 SENE YEDEK PARÇA TEDARİKİ OLACAK. OLMASA BİLE OPEL, CHEVROLET İLE AYNI PARÇALARI KULLANIYOR, SIKINTI YAŞAMAZSINIZ. İSTEYEN, GÖNLÜ RAHAT BİR ŞEKİLDE ALIP-BİNEBİLİR.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.