Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (509. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.215
Cevap
89
Favori
1.073.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben captivanın çok yaktığına katılmıyorum. insanlar elmayla muzu kıyaslayıp çok yakıyor diyor. bende 2013 ltz vardı antalya şehiriçinde 10.5 yakardı, şimdi 2020 clio 4 0.9 tce var 7.5 lt yakıyor. birisi 1800 kg, 2.0lt tam otomatik şanzımdan, diğeri deyim yerindeyse yarım porsiyon.

• Merhabalar,

2011 Captiva iç kapı kol tutamaklarında soyulmalar mevcut boyatan ya da bununla ilgili farklı bir işlem yapanınız var mı acaba

• Captiva Tutkunu kullanıcısına yanıt
     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim tavsiyeniz için bende kapladım gayet güzel oldu.  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - 

• Ayrıca aracım 2011 model Multimedia sistemi yok. Araştırma içerisindeyim malum dolar kurundan dolayı fiyatlar uçuk vaziyette NECVOX orijinal sistemi almayı düşünuyorum windows işletim sistemli kullanan arkadaşlar memnun mu acaba tavsiye edermisiniz yoksa farklı markalara mı yönelmeliyim.

http://www.demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/chevrolet/necvox-dva-9807-hd-captiva-epica-aveo-navigasyonlu-multimedya//

• serhat1971 kullanıcısına yanıt

Kurucularının kendi kafalarına göre kendi reklamlarını yaptığı bir topluluk sayfası. şöyle bir örnekle açıklayayım. bende üye oldum bir dönem. Captiva ma tiger falan ağır bakımlarını yaptıracağım. koskoca istanbul avrupa yakasında sponsor servisi yok. gruptan millete sorsan tavsiye edilen yer için ''YASAK'' mış böyle paylaşım yapmak. Başkan olan şahsa bir kaç defa mesaj gönderdim bu konuda, zahmet edip cevap bile vermedi. koskoca istanbul da arabama bakım yaptıracağım işinin ehli bir servis tamirhane falan bilgisini bile alamayacaksam ne işe yararki böyle bir grup dedim ve çıktım gruptan.

• sevgili serhat bey siz kendinizce beğendiğiniz bir grubun reklamını yaptınız bende bahsettiğiniz grupla ilgili yaşadığım tecrübeyi yazdım ve olay kapandı. forumun gayeside bu değilmi zaten bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak. ha sonra siz benim verdiğim cevabı devre dışı bırakacak şekilde mesaj değişikliği yapmışsınız tesadüfen fark ettim ve bende yine yazdığım yazı boşa düşmesin okuyanlar neye karşılık yazdığımı bilsin diye yeniledim. sizin nasıl mesajınızı yenileme hakkınız varsa benimde var. burada kardeşim falan diye hitap ederek kırıcı olmaya gerek yok. mesajımı beğenmek zorunda değilsiniz ,rahatsız olduysanız şikayet edin haklıysanız silerler zaten benim mesajlarımı. ama haklı değilsiniz. sizinle tartışmak istemiyorum uslubunuz donanimhaber üyesine yakıştıramadım malesef. iyi günler dilerim. bana cevaben yazmayın cevaplamayacağım.uslubunuzdan dolayı sizinde orta yolda buluşmamız mümkün değil çünki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airporter -- 10 Şubat 2022; 0:10:45 >
  • Airporter cevap hakkına hitaben.Sevgili kardeşim demek isterdim ama sen kardeş lafını üslupsuzluk falan nedir arkadaşım senin derdin.Ben 15 yıldır bu forumdayım ve kime nasil cvp verecegimi nasil davranacağımı cok iyi bilirim.Yaşım 51 zataliniz kaç yaşindasın bilmiyorum ama Tecrübeni paylaştın polimik olmasın diye cevap vermedim birşey yazmadım.Sen sırf usta bulmak için üye olmuşsun işine gelmeyince çıkmışsın.Tekrar neden gözüme sokar gibi aynı paylaşımı tekrar etiketleyip dayatiyorsun.Ve tartışma ortamı yaratmaya çalisiyorsun.Demekki bir düşmanlığın var diye düşünüyorum.Ben guruptan gayet memnunum.Sen kendi tavırlarına üslubuna dikkat et anlamadan insanları ve gurupları kötülemeye çalişma.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 11 Şubat 2022; 12:48:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bizde kendimize Captivalar için facebook grubu kurduk katılmak isteyen olursa adresimiz. Küfür hakaret din siyaset olmadığı müddetçe yasak diye bir şey yok.
    Captiva Club19facebook
    Captiva Club19
    https://www.facebook.com/groups/506016743326023

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundar19 -- 1 Mart 2022; 16:57:5 >

• Captiva Tutkunu kullanıcısına yanıt

arkadaşım bizde necvox var ama bunlar eskidi artık multimedia alacaksanız android sistemli alın.

ayrıca captivasında necvox multimediası olan arkadaşlar her türlü sorununuzdayardımcı olmaya calışırım

• merhaba arkadaşlar ben captiva almak istiyorum.bu ilanın km si orjinal mi acaba https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-chevrolet-sahibinden-acil-15.000-km-hatasiz-boyasiz-1004894380/detay/

• ahmet240 A kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan motor yapıldıysa tabiki orjinal km dir. Diğer türlü imkansız hocam, hele de maraşta :)

• ahmet240 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sandık motor koysa yazardı büyük ihtimal 150000 km dir mesaj yazıp sorun

• Arkadaşlar captivaya dair hertürlü bilgi sorun için sayfamıza katılabilirsiniz
    Captiva Club | Facebookfacebook
    Captiva Club | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/136038440588430/?ref=share

• Sevgili arkadaşlar Captiva tutkunları sizleri facebook sayfamıza bekliyoruz.

Captiva Club | Facebookfacebook
    Captiva Club | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/136038440588430/?ref=share_group_link

Youtube kanalımiz
    https://www.youtube.com/c/CaptivaClubEthemBozkurt/videos?app=desktop

• Arkadaşlar captiva alma niyetim var ama bütçem fazla yok. 220 bin civarında sarı sitede ortalama diyebileceğimiz araçlar mevcut. Sizce bütçeyi arttırıp daha temizini mi bulmaya çalışayım o bütçeye göre aldığım captiva bana çok sıkıntı çıkartır mı?

Neden captiva derseniz hep yerden yüksek ve 4 çeker araba istemişimdir. Hobi olarak sürekli kırsal dağ bayır gezmeyi severim. Senede bir iki kez uzun yola çıkarım ve arabayı da öyle çok kullanmam yılda en fazla 10-15 bin km. Yakıtı fazla biliyorum ama çok kullanmadığım için sorun yok. Sunroof ve diğer özellikler heybeti filan cezbediyor beni tabi en çok da fiyatının uygun olması. 220 bine teneke duster bile alınmıyor artık.

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Kardeşim seçiminde isabetlisin, ancak bütçen çok kısıtlı maalesef ben iki yıldır severek kullanıyorum bakımlısı gerçekten çok güzel oluyor acabalar yaşamazsın genelde bizim araçlarımız güzel ustaların elinden bakımdan çıktığında yağ değişimi hariç ustaya selam vermeye uğrarsın, örneğin ben Kastamonu da ikame ediyorum, bakım için bana yakın olan Ankara’ya giderim çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım 108 binde aldım iki defa ustaya gittim (yağ değişimi için) yazı kışı zevkli bir araç, ancak bende bir Q7 merakı var denk gelirse ona geçmeye çalışıyorum ama hurdası 450 civarı o yüzden captivaya devam ediyorum şuan aracım 125 binde ama hevesim olan araca ulaşamadığım için 400 verseler vermem.

km yüksek araç bulursan o fiyata güzelce ustaya baktır (captivacılara) en çok korkulan soğutma sistemi normal su kullanılanlar oluyor geçmişinde antifrizli kullanılan bulursan bir nebze üzülmezsin, çok üzülerek belirtmem lazım 300 altı sıkıntısız zor bulursun, tabiri caizse pirinç içindeki taşı araman gibi çok zorlanırsın ama inşallah bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mur37 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 300 bin tl bütçemi çok aşıyor zaten o fiyatlara çıkabilirsem lpg li alternatif suv veya suv'umsu duster tarzı araçlar düşünmeye başlarım motorin fiyatlarına gelen zamları gördükçe captiva alma fikrinden de uzaklaşmaya başladım. Hali hazırda lpg li araç kullanıyorum yakıt tüketimi captiva'ya göre üçte bir oranında olacak tamam yakıt çok önemli değil ama üçte bir de az değil. Captiva için 10 litre tüketimi var desek mazot şuan 30 tl civarında ve km de 3 tl yakar. Benim lpg li megane ortalama 7-8 litre yakıyor lpg 11 tl hesaplayınca 1 tl bile yakmıyor. Hadi iki katı olsa eyvallah da şimdiden üç katını geçmiş ve motorin fiyatları duracak gibi de değil 40-50 olur bu gidişle. Lpg de yerinde saymaz ona da zam gelir ama çok geleceğini sanmam

• cevo_61 kullanıcısına yanıt

Haklılık payınız var evet ama yanlışınız şu,

B segment bir otomobile biniyorsunuz ve C segment bir “SUV” araçtan bahsediyoruz. Kendi sınıfında bir yakıt değerlendirmesi yapmak daha uygun olacaktır.

dacia ile hacim ve güvenlik konusunda kıyaslanmayacak bir araç

neyse ülke ekonomisi belli hakkınızda hayırlısı

•  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.