Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (510. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.215
Cevap
89
Favori
1.073.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam captiva tam istediğim araç evet ama ülke koşullarında motorin 30 liraya dayanmışken ve 50 tl leri göreceği belliyken benim gibi düşük bütçeli insanlar için çok cazip değil. İki sene önce almış olsaydım iyiydi. Çok km yapan biri değilim ama yakıt ekonomisini düşünmek zorundayım maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt

Ne 50si yav 30dan sonra kiriştek gibi dönecek beyninin üzerine çakılacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hector81 kullanıcısına yanıt
    Göreceğiz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 ltz ye biniyorum cok memnunum ama yakit en fazla 50 tl olursa siler siler içinde otururuz ☺️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar captivaya dair hersey facebook sayfamızda bekleriz.

• Merhaba Captiva C100 kasanın donanım paketleri nelerdir? Farkları nelerdir?

• Arkadaşlar bende captiva bakiyorum 2013 sonrasi ltz paketlere 400 bin ile 500 bin arasinda degisiyor fiyatlar. Fiyat skalasini çözemedim. Ltz paket full olan siyah bir renk bakıyorum. Kimisinde multimedya ekrani vs var onlar sonradan diye tahmin ediyorum. Dogru mudur

• 250.bin km üzeri problem durumu nedir?

• Captiva Club19facebook
    TÜRKİYEDE CHEVROLET CAPTİVA SAHİBİ ARKADAŞLARIMIZIN BAKIM ONARIM SOHBET MUHABBET SAYFASI.
    https://www.facebook.com/groups/506016743326023
  • VethekBK V kullanıcısına yanıt

arkadaşım 250 bin km de ağır bakımları yapılmamışsa çok sıkıntı yaşarsın. Captiva alırken bakımları düzenli yapılmış olanları tercih edin km sorun degil aslında 150 bin Km de olupda dökülen çok captiva var. Captivayı almış bakım bile yapmamış 100 binde olsada bakımsız. piyasada konuşulan bir söylentide captiva parçası bulunmuyor lafı Türkiyede orginal komple sandık motor bile var. kargo ile en fazla 2-3 günde tüm parçalarını temin edersiniz

• Captivalarda orginal Multimedia yok aslında sonradan servisde NECVOX model multimedia takılmış captivalar var. Direksiyon tuşları çalışıyor. LTZ modellerde torpidonun üst kısmında yerleşmiş oluyor buda güzel görüntü yaratıyor ama son zamanlarda androidler cıktı daha şık duruyor aldıgınız Captivada multimeda yoksa siz alır taktırırsınız 9 inç modeller 3000 binde başlıyor 6-7 bine kadar var

• Captiva almaktam vazgectim sifir rifter araclara toneldim. Geri donusunuz icin tesekkur ederim

• VethekBK V kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Captiva ya binsen bir daha kolay kolay inmezdin..

• Captivasında, NECVOX Multimediası olupda Navi sd kartınız yoksa veya silindiyse sd karta navigasyon nasıl yüklenir nasıl güncellenir bu videoda anlattım isteyen olursa seyredebilir

youtube
    CAPTİVA NECVOX CİHAZLARDA GPS KARTI YOKSA NASIL YÜKLERİZ ve KULLANMA KOLAYLIKLARI..DOSYA LİNKİ VE ŞİFRE BU SAYFADAhttps://www.facebook.com/groups/50601674332...
    https://www.youtube.com/watch?v=BxBqpAx_xg4&lc=UgwWs68YUzSJdHjjY814AaABAg.9F6jtKzBskd9g7Ctu0FHYX
  • vivizum V kullanıcısına yanıt
    İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir servis var mıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GQQZHSBT6V G kullanıcısına yanıt

EA opel servis bostancı oto sanayii sitesi 0216 5737383 erdoğan usta

• Arkadaslar merhaba. Yurt disinda yasiyorum.
    Bir muddettir otomatik suv, captiva veya santa fe takip ediyordum ve bir captiva buldum bugun. 4x4 2.2 motor ve otomatik. Yakitin biraz fazla oldugunu biliyorum zaten ekranda da 13.1 gozukuyordu, muhtemelen sehir ici tuketim.

2012 diye gittik ama evraklarda 2011 aralik sonu trafige cikmis gozukuyor. Cok da muhim degil burasi….

Arac full dolu. Cok temiz ve Km 130 bin civari, (kontrol edildi)

Calismayan bir seyi yok.Yarin da ustam makineye baglayip kontrol edecek.

Bu km de yapilmasi gereken bakimlar nedir? Ozel olarak dikkat etmem gereken bir sey var mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 11 Aralık 2022; 17:56:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    415 bin TL verip aldım 129bin km de piyasası normal mi

• TAEKUT T kullanıcısına yanıt

Km az ve üstüne bakımlıysa gayet iyi fiyat hocam. Model yılı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector81 -- 5 Ocak 2023; 22:45:40 >
  • Sevgili arkadaşlar Chevrolet captivaya dair her türlü bilgiyi Facebook gurubumuzda bulabilirsiniz.
    Captiva Club | Facebookfacebook
    Captiva Club | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/136038440588430/?ref=share_group_link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 17 Şubat 2023; 1:40:15 >

• 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.