Bildirim
Chevrolet cruze 2.0 dizel şanzıman arızasi
1 Kg - Dana Eti Sucuk Acısız - Afyonkarahisar : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Revıze sanz<uman olmuyor dıye duymustum dıs ulkeden en kotu kazalı bır aractan cıkma bul tak tr de cunku az sayıda var 2.0 dızell aracta zaten mımlı 2.0 dızelın otomatıgı kaç km de aracınız ? -
Revize sanzuman nasil olmuyor? Normal fiyat grand cherokee 5.2 sanzimanini 7000liraya topladim iki ay evvel oradan referans alarak soyluyorum -
revize için normal -
Az bile fiyat vermişler 1.6 benzinli otomatik böyle tas kirilmisti 4500 lira vermiştik 2.5 yıl önce yapan yer 6 ay garanti vermişti ve aracı sat demişti tork konvertorlu idi artık cvt takiliyoruz geçmiş olsun -
Selamün aleyküm hocam öncelikle çok geçmiş olsun manuel ile otomatik arasında performans farkı varmı bu zamana kadar şanzıman hariç bı sıkıntı actimi memnunmusunuz yani -
Aleykümselam araç kardesimindi yaptirdiktan 6 ay sonra sattı fiyat performans araciydi genel olarak memnundu 2 yıl oldu sataliquote:
Orijinalden alıntı: zazadov1234
Selamün aleyküm hocam öncelikle çok geçmiş olsun manuel ile otomatik arasında performans farkı varmı bu zamana kadar şanzıman hariç bı sıkıntı actimi memnunmusunuz yani -
Hmm tamam teşekkür ettim hocam cevabınız icin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X