Şimdi Ara

Chevrolet Cruze Almak İstiyorum Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
59.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Chevrolet Cruze Benzinli 1.6 Full + Full Modelini Almak İstiyorum Ancak Full + Full Modeli Hangisi Acaba ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chevrolet Cruze Almayı Düşünüyorsanız Bilmeniz Gerekenler

Chevrolet Cruze, bütçe dostu fiyatı ve ferah iç mekanı ile popüler bir kompakt otomobil. Çeşitli donanım paketleri ve motor seçenekleri mevcut. En çok tutulan modeli ve en dolu paketi hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

Chevrolet Cruze'un En Tutulan Modeli Hangisi?

Chevrolet Cruze'un en çok tutulan modeli, yakıt verimliliği ve dinamik sürüşü ile öne çıkan hatchback versiyonu. Hatchback modeli, daha fazla kargo alanı ve sportif bir görünüm sunar.

Chevrolet Cruze'un En Dolu Paketi Hangisi?

Chevrolet Cruze'un en dolu paketi "Premier" paketidir. Bu paket, aşağıdakiler gibi çeşitli özellikler sunar:

• Deri koltuklar
    • Isıtmalı ön koltuklar
    • Panoramik tavan
    • Bose ses sistemi
    • 8 inç dokunmatik ekran
    • Navigasyon sistemi

Cruze En Dolu Paket

Cruze'un en dolu paketi, Premier paketidir ve en üst düzey konfor ve teknolojiyi sunar.

Chevrolet Cruze'un Diğer Donanım Paketleri

Premier paketinin yanı sıra Chevrolet Cruze'da aşağıdakiler de dahil olmak üzere başka donanım paketleri mevcuttur:

• LS
    • LT
    • RS

Sonuç

İster yakıt verimliliği ister üst düzey konfor arıyor olun, Chevrolet Cruze ihtiyaçlarınıza uygun bir seçenek sunuyor. En çok tutulan hatchback modeli ve en dolu Premier paketi hakkında bilgi edinerek bilinçli bir seçim yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ls,lt,ltz diye gider (plus versiyonları da var)
    Çoğu guvenlik ekipmani standartidi
    Ama aralarda wtcc edition gibi donanim pk
    da geldi.
    Son yılında ltzler geldi en full.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sport plus al.

• Design Edition
    Design Edition Plus
    LS
    LS Plus
    LT
    LT Plus
    Sport
    Sport Plus
    WTCC Edition
    WTCC Edition Plus Arkadaşlar Bunlardan Hangisi En Boş Ve Hangileri En Full Modeli ?
  • Bende cruze 1.6 otomatik bakıyorum.
    2012 ye kadar eski kasa, 2013 modeller makyajlı kasaymış heralde.
    Bende araştırıyorum ama detaylı bilgi bulamadım.
    Bazı modelleri 115 hp.bazıları 124 hp miş. Hangi modeller 124 hp?
    Otomatik vitesi tork konvertör lü tam otomatik mi yoksa çift kavramalı mı?
    Son olarak lpg uyumu nasıl bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

• Bu sorunun cevabını burada bulacağınızı beklerseniz daha çok beklersiniz.

Amacınız tartışma yaratmak değilse, konu başlığı mevcut. Zahmet edip oraya girerseniz " zilyon " kere bu sorunun cevaplandığını göreceksiniz.
  • bende Aveo var ancak genel olarak Chevrolet araçları hakkında şunları rahatlıkla söyleyebilirim:

1- Güvenliği fena değildir.
    2- Motoru ve şanzımanı iyidir.
    3- Yakıt tüketimi normale göre fazladır.
    4- Malzeme kalitesi, yol tutuşu, konforu vasattır. Yani iğrenç değil ancak bariz şekilde rakiplerinden geride.

fiyatı ucuz olduğu için eksikleri göz ardı edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    9 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Bende cruze 1.6 otomatik bakıyorum.

üstat bu motorlar LPG 'ye uyumlu değil, 30- 50 bin km arası sorun çıkartmaya meyillidir. ortalama 3 bin TL masraf açar. ha şansınız varsa 100 bin km de gidebilir. Motoru indirirsiniz, çelik subab takarsınız, segmanları yenilersiniz, o gazla rektefiye yaparsınız. sonra yine bir 100 bin gide.r bu boyle devam eder...
  • Hangi ilde ikamet ediyorsunuz ? Bulundugumuz binanın görevlisinin cruze aracı var. En full olan modeli. İsterseniz kendisiyle gorusturebilirim kendisiyle sizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

üstat bu motorlar LPG 'ye uyumlu değil, 30- 50 bin km arası sorun çıkartmaya meyillidir. ortalama 3 bin TL masraf açar. ha şansınız varsa 100 bin km de gidebilir. Motoru indirirsiniz, çelik subab takarsınız, segmanları yenilersiniz, o gazla rektefiye yaparsınız. sonra yine bir 100 bin gide.r bu boyle devam eder...

O zaman yattı bu iş. Çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

quote:

Lpg takıldıktan sonra mı 30-50 bin km

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• LPG takıldıktan sonra magnezyum subaplı şekilde kullanıma devam edilirse en erken 20 bin, en geç 100 bin km içinde motor iflas eder. ortalaması 30-40 bin km.dir, o km lerde performasn düşer, yakıt artar, saçma hareketler başlar, sanayiye götürürseniz hemen işleme alırlar, devam ederseniz ilerde tam iflas eder.
  • Seçilen lpg markasına/montaja/ayara/kişinin kullanımına/şartlara vs. göre değişir. 40-50.000KM de olur, 80-90-100.000 de...

Masrafı 1.200TL gibidir, çelik subap sonrası devam edilir.

Bu motor da diğer uyumsuz subap sorunu olan güncel motorlar ile aynıdır, uyumsuzluğu subapların yüksek ısıya dayanamaması sonucu
    bir süre sonra deforme olması. Neticede 95 oktan benzin ile yürüsün diye tasarlanmış, sorun çıkması ve bazı sıkıntılar olması normaldir.

Yapılan kar verilen masrafı hayli hayli çıkartır.
    Amaç güvenlik ve donanımı yüksek bir araca ekonomi yaparak binmek ise; "Gül-Diken" ilişkisine katlanmak gerek.
  • herkeze iyi aksamlar bi konuda yardım ısteyeceım bızım bır komsuda cruze var 28 bin tl ye 75 bin km de temiz bir aracı var lpg li satmak ıstıyor cok ısrarla bende alsammı almasammı arada kaldım bana yardım edebılırmısınız aklımda soru ısaretı olarak cok sey kaldı markanın turkıyeden cekılmesı avrupada satılmaması vsayre vesayre bana acıkca yardım edebılecek bırısı varmıdır..
  • Birazdan chevrolet türkiyeden çekildi diyen troller basar burayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralAlcoholic

herkeze iyi aksamlar bi konuda yardım ısteyeceım bızım bır komsuda cruze var 28 bin tl ye 75 bin km de temiz bir aracı var lpg li satmak ıstıyor cok ısrarla bende alsammı almasammı arada kaldım bana yardım edebılırmısınız aklımda soru ısaretı olarak cok sey kaldı markanın turkıyeden cekılmesı avrupada satılmaması vsayre vesayre bana acıkca yardım edebılecek bırısı varmıdır..

LPG li ve 75 binde ise ne zaman LPG taktığını sor. eğer yeni ise yani 3-5 bin km ise al, eski ise bulaşma.
  • Bende 1.6 ls plus var 2010 model 40 binde lpg takildi suan 93 binde coksukur bi sikinti cikarmadi, sehir ici kullanima bagli 10 12 litre lpg tuketiyor.Sunspansiyonlar sert malzeme kalitesi dusuk ama yalıtım iyi.30 bine alinabilicek en guvenli araba 8 hava yastigi abs esp tc vs herşey var euro ncapden 5 yildiz almis bi arac bence linea vs binmekten iyidir ben alın derim.

• 2 ay once babamlara aldik otomatik... direksiyonu sert ama suspansiyon super yumusak.. en azindan benim diger 2 aracima gore cok iyi..
    ses yalitimi cok iyi, yuksek hizda gittiginizi anlamiyorsunuz. otomatik vitesin gecis araliklari guzel biraz agir kaliyor ama dogru seciyor vitesleri.
    LPG takili aracta ortalama sehir ici 10-11 arasi yakiyor. hizlanmasi vs ortalama, kesinlikle sahibini uzmez. ben oneririm...
  • 18000 Km de iken aldığım sport plus aracımı yakın zamanda satarak megane sport tourer aldım.

Aracım 2013 full olan modeliydi.

Sport modeli LS LT Desing Editon gibi modellerden daha gösterişli ve dolu bir araçtır.
    Aracm 2013 son çeyreğinde piyasaya çıkan düzgün araçlardan idi. 125 HP ve 2000 km de tartarini lpg uygulaması yapılmış idi. Sport 'un farkı tamponların daha yakışıklı olması ve 17 inc güzel bir jantın bulunması. Plus donanımı ise oto. far silecek vs gibi donanımlar.

Ben aracımdan oldukça memnundum Aracım HB olan modeli idi kendi görüşünce arkadan baktığımda astradan daha yakışıklı ve hayranlıkla izlediğim bir araçtı.

Aracımı sattığımda 55 bin km de idi. Ve yağ bakımı harici hiçbir problem yaşamadım. Sadece 1 kere LPG sisteminin Kollektörünü değiştirdim ve 150 TL masraf ettim.

GM motorlarda herkesin bildiği gibi subap proglemi yaşanıyor zamanla. Bu kimisinde 50 bin de kimisinde 100 binde karşılaşılıyor. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yaşasaydımda problem olmazdı bunu bilerek aldım aracı. Araç gösteriş donanım ve keyif olarak bir çok araçtan üstün bir araç. Sattığıma pişman oluyorum bazen. Aracımı 41 bin TL ye sattım bu fiyatlara alınabilecek HB otomatik olarak en iyi araçlardan birisidir.

Yakıtıda öyle abartıldığı gibi değildir. Şehir içi 22 23 kr gibi yakıtı vardı.

Uzn yolda Antalya ve Kırşehir deneyimim oldu Ankara'dan ikisinde de 18 - 19 kr gibi rakam yaktı sakin bir kullanım ile.

Niye sattın bu kadar memnunken derseniz ben 1 araca max 1 yıl biniyorum her aracı kullanmak ve hepsinin özelliklerine vakıf olmak istiyorum Bütçem yettiğince ve kafama yattığı sürece marka model takıntısı olmadan her aracı alıyorum.

Uzun lafın kısası Cruze almaktan korkmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happyyboy -- 25 Şubat 2016; 1:43:28 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.