Şimdi Ara

Chevrolet Cruze Bagaj Düğmesi Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba daha önce onarımını yapmıştım. Yağışların başlamasıyla yeniden sorun çıkaraibilyorlar bununla ilgili video çekmiştim, sizlede paylaşıyorum. Yapmak isterseniz yardımcı olurum.

Muhammet ERİŞyoutube
    Chevrolet Cruze Bagaj Düğmesi Değişimi-Onarımı | Trunk Button Repair
    https://www.youtube.com/watch?v=xx6IqVSd9Ek&t=3s

• Her ne üzerine olursa olsun tamir kültürüne katkıda bulunan insanlara çok saygı duyuyorum. Bilhassa ülkemizin şu anki mevcut ekonomik koşullarında neyi tamir edip kurtarsak kârdır. Siz de buna katkıda bulunup, diğer insanlara da vesile olduğunuz için ayriyeten teşekkür ediyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cruze sahibi olarak bu çok faydalı paylaşımınız için çok teşekkür ederim.Ayrıca birşey sormak istiyorum benim aracım 2010 model, üç kere konsoldaki kapı kilitlerini açmaya yarayan tuşa basınca otomatik içeriden bagajı açabiliyordum arabadan inmeden fakat malesef trafikte bir aracın sol arkadan çarpması sonucu sol çamurluk düzeltilip boyandıktan ve bagajda işlem yapıldıktan sonra bu özellik çalışmamaya başladı.Acaba bagaj kapağı bölümünde bu özellikle alakalı bir soket vs yerine takılmamış kaportacı tarafından atlanmış gözden kaçmış olabilir mi siz böyle bir sistem farkettiniz mi sökerken?

• Bir cruze sahibi olarak bu çok faydalı paylaşımınız için çok teşekkür ederim.Ayrıca birşey sormak istiyorum benim aracım 2010 model, üç kere konsoldaki kapı kilitlerini açmaya yarayan tuşa basınca otomatik içeriden bagajı açabiliyordum arabadan inmeden fakat malesef trafikte bir aracın sol arkadan çarpması sonucu sol çamurluk düzeltilip boyandıktan ve bagajda işlem yapıldıktan sonra bu özellik çalışmamaya başladı.Acaba bagaj kapağı bölümünde bu özellikle alakalı bir soket vs yerine takılmamış kaportacı tarafından atlanmış gözden kaçmış olabilir mi siz böyle bir sistem farkettiniz mi sökerken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Her ne üzerine olursa olsun tamir kültürüne katkıda bulunan insanlara çok saygı duyuyorum. Bilhassa ülkemizin şu anki mevcut ekonomik koşullarında neyi tamir edip kurtarsak kârdır. Siz de buna katkıda bulunup, diğer insanlara da vesile olduğunuz için ayriyeten teşekkür ediyoruz.
    güzel yorumunuz için teşekkür ederim. bana düğmeye 300+kdv+işçilik dediler. beni buna onlar teşvik etti. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

Bir cruze sahibi olarak bu çok faydalı paylaşımınız için çok teşekkür ederim.Ayrıca birşey sormak istiyorum benim aracım 2010 model, üç kere konsoldaki kapı kilitlerini açmaya yarayan tuşa basınca otomatik içeriden bagajı açabiliyordum arabadan inmeden fakat malesef trafikte bir aracın sol arkadan çarpması sonucu sol çamurluk düzeltilip boyandıktan ve bagajda işlem yapıldıktan sonra bu özellik çalışmamaya başladı.Acaba bagaj kapağı bölümünde bu özellikle alakalı bir soket vs yerine takılmamış kaportacı tarafından atlanmış gözden kaçmış olabilir mi siz böyle bir sistem farkettiniz mi sökerken?
    ben teşekkür ederim.bi soket var benim geri görüş kamerasına ek almışlar bi bakın isterseniz, stop lambasının arkasındaki halıyı kaldırınca göreceksiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.