Şimdi Ara

CHEVROLET EPICA'DA ÇÖZÜLEMEYEN SORUNLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
34.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: radik

evet "troy", ben de troy magdurlarındanım arkadaslar

Araba size zorla aldırılmadı sanırım. Ayrıca öyle uzak durulması gerektiği gibi bir sorun görmedim ben. Bu sorunları iyi bir servise giderek hallettirebilirsiniz.

peki güzel kardesım şuna ne dıyeceksın? bu arabanın bir lasitği patladıgı ve onarılmaz halde oldugu ıcın benım 1 aydır goodyear 250 -15-R 17 ebadında lastiğimi bekledıgımı bılıyor musun? madem aracı getırıyorsun neden yedek lastık bıle getırmekten acızsın. lütfen chevroleti savunma bana..
  • quote:

quote:

quote:

evet "troy", ben de troy magdurlarındanım arkadaslar

Araba size zorla aldırılmadı sanırım. Ayrıca öyle uzak durulması gerektiği gibi bir sorun görmedim ben. Bu sorunları iyi bir servise giderek hallettirebilirsiniz.

peki güzel kardesım şuna ne dıyeceksın? bu arabanın bir lasitği patladıgı ve onarılmaz halde oldugu ıcın benım 1 aydır goodyear 250 -15-R 17 ebadında lastiğimi bekledıgımı bılıyor musun? madem aracı getırıyorsun neden yedek lastık bıle getırmekten acızsın. lütfen chevroleti savunma bana..

Alıntıları Göster
    Ben niye savunayım Chevrolet'i. Bana ne. Sadece ortada ciddi bir durum olmadığını söylüyorum. Bu anlattıkların ufak ama evet can sıkıcı şeyler.

• quote:

Ben niye savunayım Chevrolet'i. Bana ne. Sadece ortada ciddi bir durum olmadığını söylüyorum. Bu anlattıkların ufak ama evet can sıkıcı şeyler.

düşünün ki titiz bir insansınız ve ikinci el araçlarda oluşacak risklerle karşılaşmamak için ciddi de bir ücret ödeyerek sıfır bir araç alıyorsunuz. ancak aldığınız araçta fiyatına ve vaadettiği kaliteye yaklaşmayacak şekilde sorunlar başgösteriyor. siz olsanız bu sorunları büyütmez misiniz? 10 yaşındaki araç almıyorsunuz ki bu sorunlara katlanasınız. insanlar sıfır aracı sıfır sorun için alıyorlar. sıfır olmasına rağmen sorun çıkaran bir araca ödemiş olduğunuz ekstra 10.000-20.000 lira sizin canınızı sıkmaz mı? bence sıkar. duruma bu perspektiften bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

quote:

düşünün ki titiz bir insansınız ve ikinci el araçlarda oluşacak risklerle karşılaşmamak için ciddi de bir ücret ödeyerek sıfır bir araç alıyorsunuz. ancak aldığınız araçta fiyatına ve vaadettiği kaliteye yaklaşmayacak şekilde sorunlar başgösteriyor. siz olsanız bu sorunları büyütmez misiniz? 10 yaşındaki araç almıyorsunuz ki bu sorunlara katlanasınız. insanlar sıfır aracı sıfır sorun için alıyorlar. sıfır olmasına rağmen sorun çıkaran bir araca ödemiş olduğunuz ekstra 10.000-20.000 lira sizin canınızı sıkmaz mı? bence sıkar. duruma bu perspektiften bakmak lazım.

Alıntıları Göster
    e ne bekliyordunuz ki gerçek chevrolet almadınız daewoo aldınız

• quote:

Sıfır aracı sıfır sorun hayal ettiği için hayal kırıklığına uğruyor insanlar zaten. Durum böyle değil ama. pek çok sıfır araçta da böyle sorunlar çıkıyor. Markası ve modeli önemli değil. Düşünün, 60.000 lira verip highline Golf aldınız ve daha 1000 kilometre olmadan şanzımanı arıza verdi ve garanti kapsamında halledildi. Ardından 5.000 kilometreye yaklaşırken şanzıman yine arıza verdi.Ben bizzat bu durumu gördüm. Bu tarz şeyler olabilir, markanın kötü olduğu anlamına gelmiyor bu. Emin ol arkadaşın yaşadığı sıkıntılar bunun yanında hiçbir şey değil. Basit problemler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Sıfır aracı sıfır sorun hayal ettiği için hayal kırıklığına uğruyor insanlar zaten. Durum böyle değil ama. pek çok sıfır araçta da böyle sorunlar çıkıyor. Markası ve modeli önemli değil. Düşünün, 60.000 lira verip highline Golf aldınız ve daha 1000 kilometre olmadan şanzımanı arıza verdi ve garanti kapsamında halledildi. Ardından 5.000 kilometreye yaklaşırken şanzıman yine arıza verdi.Ben bizzat bu durumu gördüm. Bu tarz şeyler olabilir, markanın kötü olduğu anlamına gelmiyor bu. Emin ol arkadaşın yaşadığı sıkıntılar bunun yanında hiçbir şey değil. Basit problemler.

Alıntıları Göster
    birazdan troy basar konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Alıntıları Göster
    Bizim Epica'da da oldukca fazla sayida sorun cikti.

Epicalarin ve Captivalarin direksiyon sistemi sorunlu. Sorun direk direksiyon kutusunda, kisa sürede bazi parcalar asinip bosluk olustuyorlar ve ses yapiyorlar. Ama sizin araciniz daha cok yeni sizinkinde daha olmamis olabilir. Ama kesin (KESIN) cikacak bu sorun, bizde ikinci yilin sonunda cikti. Eger duran aracta direksiyonu cevirirken bu ses cikiyorsa servise bu problemden bahsedin. Cok fazla olmadigindan bazi servisler bu araclarda tecrubesiz. Ama garanti kapsaminda tamirini yapiyorlar bi sekilde.

Ayrica söz acilmisken 100k-150k arasi kam milinde hasar olacak o da garanti. Sikayet.com da bu araclardan (Epica, Captiva) bikmis sürüyle insan var.

Bir de kisa sürede fren disklerinin yüzeyleri bozuluyor. Fren yaparken titresim hissediliyor tum aracta. Biz garanti kapsaminda iki kere disk degistirdik.

• Arkadasım cok gecmıs olsun ama Allah nazardan saklasın benım epıca tam 75.500,de ve ınan sadece rutın bakıma gıttım servıse. 2007 model aracım. Bıraz sanssızlık galıba senınkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersegun_beg

Arkadasım cok gecmıs olsun ama Allah nazardan saklasın benım epıca tam 75.500,de ve ınan sadece rutın bakıma gıttım servıse. 2007 model aracım. Bıraz sanssızlık galıba senınkı
    ÇAKMA CHEVROLET 2004 MODEL LACETTİ kullanıyorum,16sx OV. DAEWOO olarak da yazsa bu modeli yine alırdım,hatta keşke DAEWOO olarak kalsaydı belki daha ucuza alırdım,markaya her fırsatta b.k atan ama bir daewoo muadili aracı yerli olarak üretemeyen güzel ülkemin aklı bir karış havada vatandaşlarına duyurulur... Aracımdan fazlasıyla memnunum ama servis ve yedek parça şikayetlerine katılmamak mümkün değil.Malum,elektironik ve araba şans işi,arkadaşa denk gelen araba belli ki imalat aşamasında bir dizi şansızlık yaşamış,tüm bunlara rağmen chevrolet türkiye markanın arkasında durmalı,müşteri memnuniyetini ilk sırada görmelidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

ÇAKMA CHEVROLET 2004 MODEL LACETTİ kullanıyorum,16sx OV. DAEWOO olarak da yazsa bu modeli yine alırdım,hatta keşke DAEWOO olarak kalsaydı belki daha ucuza alırdım,markaya her fırsatta b.k atan ama bir daewoo muadili aracı yerli olarak üretemeyen güzel ülkemin aklı bir karış havada vatandaşlarına duyurulur... Aracımdan fazlasıyla memnunum ama servis ve yedek parça şikayetlerine katılmamak mümkün değil.Malum,elektironik ve araba şans işi,arkadaşa denk gelen araba belli ki imalat aşamasında bir dizi şansızlık yaşamış,tüm bunlara rağmen chevrolet türkiye markanın arkasında durmalı,müşteri memnuniyetini ilk sırada görmelidir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar chevrolet dandiktir demeye getirmiş ama sonuçta bu araç daha 6 aylık ve sıfır olarak alınmış bir araç.eğer ki servis size yardım edemezse başka bir servise o da etmezse o zaman başka servisten yardım almalısınız..

bu araç veya başka bir araç markaya bakılmaksızın rüzgar veya başka bir ses olmamalıdır.ve normal değildir.garanti kapsamında sorunun çözümü gereklidir.hiçbir servis çözemezse Türkiye genel mdlüğünden yardım alın.yetmedi global mdlüğe yazın.. bahsettiğiniz sorunlar mutlaka çözülür..

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

arkadaşlar chevrolet dandiktir demeye getirmiş ama sonuçta bu araç daha 6 aylık ve sıfır olarak alınmış bir araç.eğer ki servis size yardım edemezse başka bir servise o da etmezse o zaman başka servisten yardım almalısınız..

bu araç veya başka bir araç markaya bakılmaksızın rüzgar veya başka bir ses olmamalıdır.ve normal değildir.garanti kapsamında sorunun çözümü gereklidir.hiçbir servis çözemezse Türkiye genel mdlüğünden yardım alın.yetmedi global mdlüğe yazın.. bahsettiğiniz sorunlar mutlaka çözülür..

dostum yaşadığım şehir hatay ve tek servis var, daha makul bir tavsiyen olabilir mi? en yakın adanadaki servis için 250+250=500 km yol yapmamı mı onerıyorsun bana?

• quote:

quote:

dostum yaşadığım şehir hatay ve tek servis var, daha makul bir tavsiyen olabilir mi? en yakın adanadaki servis için 250+250=500 km yol yapmamı mı onerıyorsun bana?

Arabayı almışsın artık. Başka ne önerilebilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 1 Nisan 2011; 0:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

bir arkadaş vardı ama hatırlayamadım. her seferinde epica al diyordu. bu yazı ona ithaf olunur ve duyurulur

denizkubi!

hee yok o hep röno alın diyodu doğru.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    20 lira yada daha fazla verdikleri arabalara toz kondurmayan üyelerimiz var.

Üniversite mezunu bir arkadaşıma şahin model tofaş marka bir aracın otomobil olarak bir çok eksiği olduğundan söz etmeye çalıştım daha önce aramız hiç bu kadar çok bozulmamıştı

Bahsi geçen epica, örneğini verdiğim tavrı sergileyen arkadaşlarda olsaydı eminim öve öve bitiremeyeceklerdi bu arkadaşımız ise dürüstçe açıklıyor bunu bile yapamayan insanlar var.

umarım en kısa zamanda sorununuzdan kurtulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent van Gogh

20 lira yada daha fazla verdikleri arabalara toz kondurmayan üyelerimiz var.

Üniversite mezunu bir arkadaşıma şahin model tofaş marka bir aracın otomobil olarak bir çok eksiği olduğundan söz etmeye çalıştım daha önce aramız hiç bu kadar çok bozulmamıştı

Bahsi geçen epica, örneğini verdiğim tavrı sergileyen arkadaşlarda olsaydı eminim öve öve bitiremeyeceklerdi bu arkadaşımız ise dürüstçe açıklıyor bunu bile yapamayan insanlar var.

umarım en kısa zamanda sorununuzdan kurtulursunuz

Alıntıları Göster
    Kuzenimde 2007 grand scenic vardı, araç 115.000 e gelene kadar 40 dan fazla servis girişi oldu. En sonunda araç turbosu bitti yağlama kesildi ve motor yandı, 13.500 tl masraf. Ben sorun diye buna diyorum. O yüzden canınızı sıkmayın. Adana onatça fena değil birde orayla görüşün derim.

• Bence epicaypı satılığa çıkarıp jetta tdi dsg kuyruğuna girin, jetta gelene kadar epicada anca satılır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Bence epicaypı satılığa çıkarıp jetta tdi dsg kuyruğuna girin, jetta gelene kadar epicada anca satılır :)

İşte bizim piyasanın özeti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Bence epicaypı satılığa çıkarıp jetta tdi dsg kuyruğuna girin, jetta gelene kadar epicada anca satılır :)

İşte bizim piyasanın özeti...

Alıntıları Göster
    epicam satılıktır. ilgilenen olursa p.m atsın
  • quote:

epicam satılıktır. ilgilenen olursa p.m atsın

bu yazdıklarından sonra kesin ilgilenen olurdu zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: daturkishulan

quote:

Orijinalden alıntı: csurgeon

bir arkadaş vardı ama hatırlayamadım. her seferinde epica al diyordu. bu yazı ona ithaf olunur ve duyurulur

denizkubi!

hee yok o hep röno alın diyodu doğru.

denizkubi kadar taş düşsün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.