Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
373.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • STasdemir S kullanıcısına yanıt
    Zawoli marka tüplü hocam. Bugün aldım aracı ekspere soktum çok iyi çıktı araç. Kaza, boya değişen yok 110 binde. ABS,ASR Klima mevcut. 16900 e aldım. İnşallah hayrını görürüm teşekkür ederim ilginiz için. Aracın sürüşü gerçekten çok keyifli ve iç hacmi birçok Hatchback araca göre çok iyi ilk izlenimlerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bojackhm -- 20 Mayıs 2014; 23:49:25 >
  • Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.2007 kasımdan beri kullanıyorum bu aracı.Bi sıkıntınız yada sorunuz olursa yazın cevaplayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Araçla ilgili ilk sorum kapılar seyir halindeyken otomatik kitlenmiyor bildiğim kadarı ile fakat arka kapılardaki çocuk kilidini nasıl devreye sokacağım bilginiz var mı ?
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
    ben de bu yaz aracımı satmayı düşünüyorum yıllık izinden dönünce ilanı veririm artık
    hanım da öğrendi artık araç kullanmayı ama manuel olduğu için sıkıntı olabiliyor.
    hele yanında ben varsam stres yapıyor ışıklarda stop ettiriyor
    şuanki piyasa koşullarına göre iyi almışsınız. geçen gün inceledim malum siteyi
    fiyatlar epey yükselmiş. döviz kurunun yükselmesi vergilere gelen zamlar
    önemli
  • Şoför tarafındaki cam açma butonunun önünde yer alan cam kilit düğmesi basılı iken camları kitliyor,tekrar bastığınızda kapıları kitleyip camları serbest bırakıyor.Ancak benim araçta desi alarm sistemi var belki onun özelliğidir bi deneyin.Arka kapıları açtığınızda beyaz levha üzerinde çocuk kilidi mekanızmasını göreceksiniz.(kapı içinde)

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Şoför tarafındaki cam açma butonunun önünde yer alan cam kilit düğmesi basılı iken camları kitliyor,tekrar bastığınızda kapıları kitleyip camları serbest bırakıyor.Ancak benim araçta desi alarm sistemi var belki onun özelliğidir bi deneyin.Arka kapıları açtığınızda beyaz levha üzerinde çocuk kilidi mekanızmasını göreceksiniz.(kapı içinde)

Çocuk kilidini buldum hocam teşekkür ederim fakat dediğiniz sistem sanırım sizin alarm ile alakalı ben de işe yaramadı zira :)
  • konuyu canlandıralım tekrar... Merhaba Beyler;

Bende opel vectra 2.0 var lpg li. tahmin edebileceğiniz üzere araç fazlasıyla yakıt tüketiyor.

Size sormak sorular ise şu ...

1- Sizce kalos almalımıyım?
    3- Alırken hangi modeli(1,2-1,4 hangi beygir? vs )tercih etmeliyim?
    4- Yaklaşık 14000 Limitim var. Önerilerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiraybar -- 27 Haziran 2014; 18:49:43 >
  • Hala Kalos alınır mı ?
  • OnionKnight kullanıcısına yanıt
    Neden alınmasın 1.4 16V hatcback sahibiyim aracım 158.000 de full bagaj 3 yetişkin yeni uzun yoldan geldim 60 tl lpgyle 320 km yaptı.Basıınca gitmeside cabası.Tam bi fiyat performans aracı kaloslar.

• 2005 14.sx otomaik vites alıyorum yarın inşallah. 18750'ye anlaştık ne dersiniz? Orjinal 78000km diyor. Çevremdeki herkes ikinci eli zayıftır diyerekten vazgeçirmeye çalıştı ama akşam bir ilan oluşturdum nabız yoklamak için, şuan için 4. ciddi teklifimi aldım. Bu yüzden içim rahat ikinci eli konusunda. Ama yedek parçasıydı başka masraflarıydı genel durumuydu, bunlar ile ilgili bir fikrim yok, forumu incelediğim kadarıyla genel bir memnuniyet var.
  • merhaba arkadaşlar. 15000-20000 arası araç bakıyorum . Kalos 2004 1.4 8V SE benzinli. tüp takılmamış. 46000 km de fiyat 17000 tl. sizce bu araç nasıl? başka bi öneriniz var mı?
  • Homo Economicus kullanıcısına yanıt
    Mümkünse 1.4 16V SX bakın

• bende chevrolet kalosumu satmak istiyorum. 2005 model 68 binde 1.4 sx 16v otomatik benzin lpg kazasız değişeni boyası yok.sınıfının en full modeli renk beyaz. sadece arka kapıda sürtme var park yerinden çıkarken bir doblo sürtmüştü :(( fiyat 22000 düşünüyorum..
    İlgilenen olursa iletişime geçelim derim
  • Kalos alinir mi neden hangi modeli

• losttime35 kullanıcısına yanıt
    Kalos tam bir f/p aracıdır.1.4 16V SX yani en dolusu temizse alınır 2007 kasımdan beri kullanıyorum fiyatına göre iyi bir araba.

• Arkadaşlar fikir vermesi açısından yazıyorum. Chevrolet Kalos 1.4 SX'i 7 aydan bu yana kullanıyorum ve yakıt konusunda oldukça memnunum. Öyleki İzmir-Ankara arası LPG ile 100 TL ye gittim. 200 TL ye gidiş-dönüş yaptım. hızım 110-120 arası idi ve devrinde kullandım aracı. Aracın tek sıkıntısı yol tutuşu berbat 120 nin üzerine çıktığınızda araba bağımsızlığını ilan ediyor aman dikkat :) Kesinlikle F/P arabası aaz yakan uygun fiyatlı araç arayanlara tavsiye edebilirim.
  • Merhaba arkadaşlar...
    Şuan 13000 civari kalos araç bakıyorum. Satmak isteyen varsa talibim.
    Bu arada 14000-15000 arasi temiz araclar buldum 2004 model sizce fiyat nasıldır?

• Lastikler michelin yada continental olursa (ben michelin kullanıyorum),ön takımı ve amörtisörlerde sıkıntısızsa yüksek süratlerdede gayet stabildir.Bir fiesta değil elbet ancak sınıfındaki çoğu araca göre iyidir.5 defa son kadran görmüşlüğüm var😉

• quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Lastikler michelin yada continental olursa (ben michelin kullanıyorum),ön takımı ve amörtisörlerde sıkıntısızsa yüksek süratlerdede gayet stabildir.Bir fiesta değil elbet ancak sınıfındaki çoğu araca göre iyidir.5 defa son kadran görmüşlüğüm var😉

Vallahi hocam Continental var bende de ama Sezar'ın hakkı sezara bu arabanın yol tutuş olayı sıkıntılı bence. Fazla sürat yapan birisi değilim ama ara ara otobanda zorluyorum bilerek güven vermiyor. Kendi sınıfı için iyi olabilir ama tek kusuru bu bence arabanın ve biraz parçalarının görece pahalı oluşu. Onun dışında yakıt olayı harika. Çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.