Şimdi Ara

****CHEVROLET KALOS?????? (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
23
Favori
372.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam verdigin bilgiler icin tesekkur ederim 1 kac sorum daha olucak uygunsa yanitlarsan sevinirim

Yedek parca ve servis fiyatlari nasil?
    Ben bu arabayi hafta sonu izmir manisa arasi kullanicam bolca rampa var motor gucu nasil?
    Max kac km tercih etmeliyim ve 1.4 sx 16 v modeline ne kadar para odenir max.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende14-15 bin civarinda kalos ariyorum istanbulda olup satmayi dusunen var mi aracaini

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Hocam verdigin bilgiler icin tesekkur ederim 1 kac sorum daha olucak uygunsa yanitlarsan sevinirim

Ben bu arabayi hafta sonu izmir manisa arasi kullanicam bolca rampa var motor gucu nasil?

parçaları cok pahalı degıl. opelle aynı cogu parçası bu yuzden parça sıkıntısı cekmedım hıc kucuck bır sehırde yaşamama rağmen. bence 150bınden fazla araç almak bıraz rısklı mersedes falan harıcınde. bu araç f/p aracıdır. oyle yuksek hızlara cıkınca sapıtır ama 0-120 arası canavar gıbı gıder. 150den sonra bağımsızlığını ılan edebılır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWindow -- 9 Ekim 2014; 6:24:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWindow

quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Hocam verdigin bilgiler icin tesekkur ederim 1 kac sorum daha olucak uygunsa yanitlarsan sevinirim

parçaları cok pahalı degıl. opelle aynı cogu parçası bu yuzden parça sıkıntısı cekmedım hıc kucuck bır sehırde yaşamama rağmen. bence 150bınden fazla araç almak bıraz rısklı mersedes falan harıcınde. bu araç f/p aracıdır. oyle yuksek hızlara cıkınca sapıtır ama 0-120 arası canavar gıbı gıder. 150den sonra bağımsızlığını ılan edebılır :)

Hocam 15.000 civari bi butce ayirmayi dusunuyorum umarim sorunsuz bi araç bulurum

• İnşallah Hocam ey gidi bu konuyu ben başlatmıştım bundan 8 sene önce 13 yaşındayken :) kalosu satalı tam 6 sene oldu babam
  • hero_19 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar,

2005 1.2 SE Kalos LPG li 92000 orijinal km de değişensiz aracımı bagajı büyütmek için satıyorum. Ortalama 0,19 TL/KM yakıt tüketimi vardır. Çok temiz ve sorunsuz bir araçtır. İlan bilgilerini aşağıdaki linkte veriyorum. İlgilenenler benimle irtibata geçebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2005-lpg-li-chevrolet-kalos-klimali-1,2-se-hb-91000-km-181828006/detay/
  • Merhabalar
    sadece kapıda ufak boyası olan tek kapı kalosu 13500 tl ye buldum Aracın kaportası ve motoru gayet güzel. Kliması faal durumda sizce alınır mı ilk arabam olacak lütfen yardım

Araç 1.2 sport diye geçiyor
    ABS, klima, 2 airbag mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf.Hitler -- 21 Ekim 2014; 0:38:58 >
  • Selam,
    2006 model Kalos 1.4SX için silecek alacağım. Ön çiftinin ölçüleri 40 ve 55cm diye bulabildim nette, muz tipi linktekini almayı düşünüyorum.

Arkadakinin ölçülerini bilen var mı? Ön ve arka için marka önerip, link de atarsanız sevinirim.

HB'de 3-5TL'ye de muz tipi olanlar da var, ama hangisi uyar bilemiyorum, ayrıca sadece silecek süpürgelerini alsam işimi görmez mi?
  • Arkadaşlar merhaba,

2006 model Chevrolet Aveo 1.4 SX 16V 19500e alınır mı? bildiğim kadarıyla en fullü.. yoksa chevroletten uzakmı durmalıyım?
  • Merhaba Arkadaşlar ben dün 2005 model 1.4 sx 16 v lpg li 15.250 ye pazarlıkla aldım.Araç 110 bin km de.Daha önce 3 defa kazaya karışmış küçük çaplı.5 parça küçük boyası mevcut.Expertize soktum usta araç çok iyi sağlam durumda dedi.

Yalnız dün bir hata yaptım.Lpg yi sonuna kadar benzin istasyonunda doldurdum.Lpg göstergesi bozulmuş olabilir.Sadece tek kırmızı ışık yanıyor.Birde sarı motor işaret ikaz lambası yandı.Forumlara baktığımda iki sorunda lpg doldurumdan kaynaklanıyor heralde.

Araba fiyat/performans olarak çok hoşuma gitti ondan aldım.Yeni ehliyet aldığım için geliştirme amacıyla aldım.Aslında 0 araba araştırıyordum.En kötü klimasız 0 araba 35 milyar civarlarından başladığı için 2. el alma kararı verdim.

Arabayı dün 45 dakika kadar sürdüm.İnanın çok keyifli.Arabada merkezi kilit sistemi,tüm camlar otomatik açılır,yan aynalar otomatik ayarlanabilir,içi geniş ve ferah arka koltuklar diz mesafesi geniş,ABS li ve hava yastıklı,klimalı,direksiyondan ayarlı radyo mp3 çalar.Beğenmediğim yanları bagajı küçük,korna sesi rezalet (kesinlikle değiştirilmeli).Arac sıralı lpg li olmasına karşın atak 93 beygir.

Yalnız direksiyon ayarlanabiliyormu onu beceremedim.Sıralı lpg hangi marka ve kaç litre bakmadım.Araç şehir arabası bende o niyetle aldım.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katakulle -- 14 Kasım 2014; 10:55:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katakulle

Merhaba Arkadaşlar ben dün 2005 model 1.4 sx 16 v lpg li 15.250 ye pazarlıkla aldım.Araç 110 bin km de.Daha önce 3 defa kazaya karışmış küçük çaplı.5 parça küçük boyası mevcut.Expertize soktum usta araç çok iyi sağlam durumda dedi.

Yalnız dün bir hata yaptım.Lpg yi sonuna kadar benzin istasyonunda doldurdum.Lpg göstergesi bozulmuş olabilir.Sadece tek kırmızı ışık yanıyor.Birde sarı motor işaret ikaz lambası yandı.Forumlara baktığımda iki sorunda lpg doldurumdan kaynaklanıyor heralde.

Araba fiyat/performans olarak çok hoşuma gitti ondan aldım.Yeni ehliyet aldığım için geliştirme amacıyla aldım.Aslında 0 araba araştırıyordum.En kötü klimasız 0 araba 35 milyar civarlarından başladığı için 2. el alma kararı verdim.

Arabayı dün 45 dakika kadar sürdüm.İnanın çok keyifli.Arabada merkezi kilit sistemi,tüm camlar otomatik açılır,yan aynalar otomatik ayarlanabilir,içi geniş ve ferah arka koltuklar diz mesafesi geniş,ABS li ve hava yastıklı,klimalı,direksiyondan ayarlı radyo mp3 çalar.Beğenmediğim yanları bagajı küçük,korna sesi rezalet (kesinlikle değiştirilmeli).Arac sıralı lpg li olmasına karşın atak 93 beygir.

Yalnız direksiyon ayarlanabiliyormu onu beceremedim.Sıralı lpg hangi marka ve kaç litre bakmadım.Araç şehir arabası bende o niyetle aldım.

Saygılar

hocam hayırlı olsun öncelikle

Direksiyonun alt kısmında bir kol var onu yukarı kaldırdığınızda direksiyonu oynatabiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf.Hitler -- 15 Kasım 2014; 4:08:17 >

• Merhabalar,

Araçla ilgili birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.

1- Aracın teybi sadece track cdleri mi çalıyor yoksa bilgisayarda içinde bilmem kaç tane şarkı olan mp3 cdsi yapsak yine çalar mı?
    2- Bu araca uygun navigasyon, dvd vs. gibi özellikleri olan ekran panel bulunur mu? Bulunursa kaç TL civarıdır?
    3- Aux kablosu nereden bulunur? Oto teyp işi yapan heryerde bulmak mümkün müdür?
  • miractopal M kullanıcısına yanıt
    Teyp sadece track çalıyor mp3 çalmaz.Uygun navigasyonlu double teyp derseniz navitech almıştık kuzenime 600 tl idi.Araçta müzik sistemi olduğu için ses çıkışını beğenmedik (orjinal kolonlarda fark edemezsiniz) pioneerla değiştik daha sonra oda 1550 tl idi.Aux kablosunu oto teypçilerden bulabilirsiniz.

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • herkes bir şeyler yazmış bende 2004 1.2 se lpgli ve 2006 1.2 se benzinli kullanmış biri olarak yorum yapayım;

bir kere yok alırsan elinde patlar satamazsın falan filan yazmasın kimse yalan 0, her malın alıcısı vardır arkadaşlar:)

ben poposunu araba koltuğundan kaldırmayan biri olarak baya gezerim 3 ayda 10000 bin km devirdiğim çok olmuştur bu nedenle lpg li yada dizel alırım arabamı, aracın hem lgp hem benzinlisini kullanmış biri olarak kesinlikle LPG lisini tavsiye ederim satmanızda daha kısa sürer:)

yedek parça bakım olayını fena saçmalamış arkadaşlar var, bakımı ve yedek parçası gayet ucuz ve bulunması kolay ben fren disk taşlama dahil 10000 bakımını 200 tl den fazla hiç para vermedim.

performans derseniz eğer evet sert yokuşlarda kösülür biraz cam açtırır sigara yaktırır:) ama düz yol ve hafif rampalarda gayet başarılı ve performansı iyi.

gelelim benim her iki aracımın da başıma gelen soruna belki kronik belki ben agresif sürüyorum ama her iki aracımında 2. vites senkromeçi arızlandı, zaten direk sattın bu nedenle ama hiç zarar etmedim satışlardan;) buda ilginçtir dedim ya her malın alıcısı vardır diye,

alacak arkadaşlara tavsiyem alırsan lgp li al ıkıncı el alıyorsanda bir ustayı direksiyona oturt vites kutusunun işlevine baktır; bunun haricinde yakıt performans ve bakım olarak ben memnun kaldım

selamlar

• banabunlarlagelme B kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum siz birde 1.2 sini kullanmışınız.İnanın 1.4 16V olanı çok daha iyi performans donanım tam fiyat performans araçları...

• kkarakoyun kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim:) 1.4 kullanma şansım olmadı ama eğer güzel fiyata bulursam düşünmeden alırım ve kış aylarında da 1000 lıra ustune rahat satarım, en çok üzüldüğüm konu ön yargı, adam hayatı boyunca fordan poposunu kaldırmamış gelmiş chevrolet fiat arabalara yorum yazıyor:) araba yorumu almak istiyorsanız kullanıcılarıdan alın diğer tüm yorumlar kulaktan dolma ve google beye sorulup buraya yazılmış cevaplardır:)
  • Selam arkadaşlar :) Bir aydır ufak yollu bir araba bakıyorum. Araba sürmeyi bilmediğim için küçük motorlu bir araba bakıyorum. Hiç söförlüğüm yok, maksat arabayı sürmeyi öğrenmek ve daha çok şehir içinde kullanmak. Bir de ayda bir sanayiye gidip beni sürekli masrafa sokacak bir araba istemiyorum. Bütçem 10/12 bin TL. Arkadaşların tavsiyesi üzerine 97/98/99/2000 model civarı Twingo, Fiesta, Mikra vs baktım. Hatta Ankara'da bir tanıdıktan çok temiz bir 97 model 160 binde tüpsüz 1.2 Twingo denk gelmişti. Tüpsüz kullanıldığı için motorunun tüplü kullanılan twingolara göre iyi olacağını söyledi ev arkadaşım.Alayım mı almayayım mı derken araba satıldı, pişman oldum almadığıma. Twingo için da kullanıcı yorumlarını okudum, güzel şeyler yazmış kullanıcıları. Benim gibi araba kullanmayı öğrenecekler için tam bir şehir içi arabası imiş. Dün ev arkadaşım kaloslara bir bak bakalım dedi. Ben hiç anlamam bu arabalardan, ev arkadaşım az çok anlar. Her kalikarda benden çok iyi. Neyse dün sahibinden'den kalos baktım, sonra bu forumdaki bu yazıyı buldum. Aha dedim tam benlik bir araba 😁😁😁 Araba fiyatına göre oldukça donanımlı. Benim gibi yeni öğrenecek, masraf istemeyen, şehir içi kullanım için gayet güzel bir araba imiş. Ama gelin görün ki bütçemi aşıyor. Bütçem 12 bin en fazla, temiz bir kalos için 15.500/16.000'i gözden çıkarmak lazım. Araba için benim gözüme takılan tek olumsuzluk ikinci eli biraz zayıf, satmak isteyince biraz zaman alabilecek bir araba ama ben binmek için alıyorum. O yüzden bunu sorun yapmıyorum. Her malın alıcısı vardır. Kalos güzel de almak istersem beni çok zorlayacak. Buraya yorum yazan herkese teşekkürler, özlelikle kullanıcı yorumları benim gibiler için çok faydalı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaelmaslim -- 16 Aralık 2014; 9:49:57 >

• arkadaşlar çoktandır giremiyorum foruma çünkü hiç arıza yapmadı şimdi yaptı sorun şu arabam otomatik ve rölanti ayarında stop ediyor giderkende bazen stop ediyor yani bir anormallik var ayağımı gazdan çektiğim anda stop ediyor yarın servise vereceğim acaba ne olabilir bilgisi olan varmı? arabadan anlamayan biri değilim eskiden olsa karbüratör memesi pislik geldi tıkandı platin meme yaptı derdimde şimdikiler böyle değil otomatik ateşleme ve enjeksiyon püskürtme
  • tecrübeli T kullanıcısına yanıt
    Gaz kelebeğini temizletip rola ti sensörünü kontrol ettir lpg varsa ayarına bi baktır.Bunlardan yapabilir.Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.