Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
464.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana30bin bakımı için 350 lira tahmini masraf cıkardılar. Bana epey bi fazla göründü ve bakıma sokmadım en azından sımdılık. Sanırım bu servislerin keyfiliğinden kaynaklı bir olay. BU arada benım dış kapı kollarının boyaları atmaya basladı ve adamlar bunu bile garantiye sokmadılar. Garanti olayına kaldıysa işimiz gercekten zor anladıgım kadarıyla. Ama ne varki arabamdan son derece memnunum. Gercekten içime sinirek kullanıyrm ve bana göre en önemlisi de budur.
    Yaw arkadaşlar lacetti otomatık lpgli aracımın sehir içi 0,23 kurus sehir dısı ıse 0,14 kurus yakıt sarfıyatı normal mı?Yani arada haylı fark var...Biri bir fikir verirse sevinirim :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacor

Bana30bin bakımı için 350 lira tahmini masraf cıkardılar. Bana epey bi fazla göründü ve bakıma sokmadım en azından sımdılık. Sanırım bu servislerin keyfiliğinden kaynaklı bir olay. BU arada benım dış kapı kollarının boyaları atmaya basladı ve adamlar bunu bile garantiye sokmadılar. Garanti olayına kaldıysa işimiz gercekten zor anladıgım kadarıyla. Ama ne varki arabamdan son derece memnunum. Gercekten içime sinirek kullanıyrm ve bana göre en önemlisi de budur.
    Yaw arkadaşlar lacetti otomatık lpgli aracımın sehir içi 0,23 kurus sehir dısı ıse 0,14 kurus yakıt sarfıyatı normal mı?Yani arada haylı fark var...Biri bir fikir verirse sevinirim :D

Gm garanti konusunda çok ama çok kurnaz. Canının istediğini garantiye sokuyor. İstemediğini sokmuyor. Kimi zaman özellikle de aracın garanti süresi dolmak üzereyken parça yok diye sallıyoralar. Garanti bitince parasını söke söke alıyorlar. Sahip olduğumuz bütün Opel'lerde bunu yaşadık. Neysa ki Lacettimiz hiç arıza yapmadı. Garantiye muhtaç kalmadık.
    Daha önceki arabam Nissan Noteydi. Müşteri memnuniyeti konusunda bence çok başarılılardı. Frene bastığımda ses geliyor diye talebim doğrultusunda fren disklerini ve balataları ücretsiz değiştirmişlerdi.

• benim seat dada oldu aynı flaşor olayı arıza degıl özellik birisi arabayı zorlayınca oluyor bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tartısılmaz

benim seat dada oldu aynı flaşor olayı arıza degıl özellik birisi arabayı zorlayınca oluyor bu

selam tartışılmaz arıza değil derken arabanın özelliğinden dolayımı oluyor yani biri arabayı kurcalaştırsa veya setçe bir darbe olsa bu olaymı oluyor biraz açıklarmısın
  • evt aynen öyle yeni arabalarda alarm öyle arabaya top geldiğinde hemen otmuyor arabaları zorlandıgında kurcaladıklarında camlara sert tepkıme yaptıklarında yanabılıyor...
  • quote:

evt aynen öyle yeni arabalarda alarm öyle arabaya top geldiğinde hemen otmuyor arabaları zorlandıgında kurcaladıklarında camlara sert tepkıme yaptıklarında yanabılıyor...

valla pek ole deil benim arabaya bırak top vurması parmagınla sertce vur çalıyor onuda gec yanından eksozu açık araba gecse yine otuyor o alarmın seviye ayar mekanizması var bildiğim kadarıyla ona bi baktırmak gerekir bence
  • quote:

evt aynen öyle yeni arabalarda alarm öyle arabaya top geldiğinde hemen otmuyor arabaları zorlandıgında kurcaladıklarında camlara sert tepkıme yaptıklarında yanabılıyor...

ama bizim arabalarda alarm yokki benim dediğim olay arabada alarm yok ama alarm varmış gibi sessiz 4lü flaşör yanıp sönüyor buna ne diyeceksiniz
  • Lacetti'nin yedek anahtarı kaça yapılır sizce (kumandasız olanlar)bi de dışarıda bir anahtarcıda yaptırsak immobilaser dalgasından araba çalışmayabilirmi???
  • Selam beyler ben de Cruze ile klübe katılıyorum.:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak0708

Lacetti'nin yedek anahtarı kaça yapılır sizce (kumandasız olanlar)bi de dışarıda bir anahtarcıda yaptırsak immobilaser dalgasından araba çalışmayabilirmi???

çalışmıyor ben benimkinde denemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkarakoyun

quote:

Lacetti'nin yedek anahtarı kaça yapılır sizce (kumandasız olanlar)bi de dışarıda bir anahtarcıda yaptırsak immobilaser dalgasından araba çalışmayabilirmi???

Servis kaça yapar peki,2 anahtar yetmiyorda arabanın 3 e bölünme durumu var

• quote:

quote:

quote:

chevroleyi bilmemde biz doblonunkini gecen yıl 120tl verdik onun için anahtara gozumuz gibi bakıyoruz altı ustu kenarı ufacık ezilmişdi

• quote:

Orjinalden alıntı: volkanankara

quote:

quote:

quote:

chevroleyi bilmemde biz doblonunkini gecen yıl 120tl verdik onun için anahtara gozumuz gibi bakıyoruz altı ustu kenarı ufacık ezilmişdi

kumandasız anahtara mı bu kadar fiyat çektiler hocam

• kumandasız anahtara mı bu kadar fiyat çektiler hocam

evet normal kumandasız anahtara bu fiyat şimdi muhtemelen daha yuksektir onun için 100tl verip dandikde olsa alarm taktırmak en azından anahtarın omrunu uzatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanankara -- 23 Mayıs 2009; 13:22:53 >
  • Aynı sıruyu burada da sorayım

Arkadaşlar birşey soracağım, ben sıfır spor mavi Chevrolet Aveo 1.4 HB aldım aklıma birşey takıldı, bu aracın kontağını çevirince OFF konumdayken bile PARK LAMBASI yanıyor, marşa basınca ise KISA FARLAR yanıyor. Bu normal midir? Servisi aradım telefonla, aynı şey diğer araçlarda da var otomatik yanıyor normal dedi... OFF konumunda OFF olmuyor nasıl iş anlamadım ben bunu :) Sizde de öyle mi?

Bir sorum daha var, DESİ den alarm taktırmayı istiyorum sustalı kumandası var, sustalı kumandanın anahtar gövdesini bir yerde yaptırmak gerekiyor, bunu normal anahtarcı yapamaz sanırım, nerede yaptırılır? Çip mi takılması gerekiyor, nasıl oluyor bu?
  • yaklaşık 1200 km lik bir yolculukla geçirdiğim tatilden sonra sorunsuz ve ucuz bir seyahat etmenin mutluluğunu yaşıyorum. artan benzin fiyatlarını gördükçe lpg nin ne kadar mantıklı bir seçim olduğu anlaşılıyor.
    yaklaşık 150 tl gaz kullandım. klima sürekli açıktı ve bagaj dolu 2 kişi seyahat ettik.
    bu arada chevroletinde sorunlarla karşılaşanlara, otelde tanıştığım bir ailenin başından geçen olayı nakledeyim;
    araç 2008 toyota corolla. ankaradan alanyaya yola çıkan aile konya civarında (yollar buraya kadar eğimsizdir) motorun teklemesiyle yolda kalıyorlar. daha sonra araç çalışmıyor. aracı konyaya çekip bırakıyorlar, kendileri araç kiralayıp alanyaya geldiler. sonuç; araçta yağ kalmamış ve motor bitmiş. bu duruma gelene kadar araçta hiç bir uyarı lambası yanmamış ve araç daha 10.000 km de. daha kötüsü servis bunun kullanıcı hatası olduğunu söyleyip garanti kapsamına almamış, 10.000 tl civarında masraf çıkarılmış.
    her araçta sorun çıkar ama bu durum pes dedirtti bana.

• arkadaşlar malum bende 2007 aveo 1.2s var bir iki kısmetlisi çıkdı bugun eger olurda satarsam lacvetti dusunuyorum sole temiz 2005 lpgli kmsi az bi lacetti sedan tercihim kaça aalabilirim+bunlar nekadar yakıyor kaliteyi sorgulamayacam bvile aveo bana yeterli keyifi verdi birde 1.4 ne kadar max hız yapar 1.6 nekadar hız yapar rampada bayılıyolarmı sende 2 defa net ankara _tekirdag yapıyorum aveo 1.2 o yolda en dik rampada 80 altına inmedi
  • Ben 2005 lacettımı almadan once hayli araştırdım. Acıkcası bulabılırsen cdx modelını almanı tavsıye ederım. Lpg bıldıgın uzere bu aracların olmazsa olmazlarından artık. 1.6 motor 109 beygır ancak surus keyfı ınanılmaz...Rampa kesınlıkle sorun olmuyr. Sana fıkır vermek ıcın soyluyrm, 2 ay once 2005 model lpglı otomatık vıtes 35bınde lacettı cdx model aracıma 17bın lıra verdım. Daha uygunu da daha pahalısıda var tabı. Yakıt konusunda kendı aracımla ılgılı olarak su bılgılerı paylasabılırım, sehır ıcı 0,22 kurus, şehir dışı 0,139 kurus yakıyr. Bu arada overdrıve dedıklerı yuksek hız ıcın ozel olan vıtese gecınce otomatıgın keyfıne varıyrsun arac 140 km hızla gıderken devir göstergesi 2500-3000 uzerınde gösterıyr. Arabada ne bır zorlanma ne de motor sesı.
    Umarım yazdıklarım sana yeterlı bılgı saglar.
  • Merhaba, arkadaşlar dün itibariyle bende kalos sahibi oldum. 2004 model 1.2 se 75.000 de 12.000 e saydım takasta araba ahkkındaki yormlarınız nelerdir. Direksiyon biraz teopkisiz geldi bana sanki saga sola atyor araba kendini bu normal mi acab
  • Merhaba, arkadaşlar dün itibariyle bende kalos sahibi oldum. 2004 model 1.2 se 75.000 de 12.000 e saydım takasta araba ahkkındaki yormlarınız nelerdir. Direksiyon biraz teopkisiz geldi bana sanki saga sola atyor araba kendini bu normal mi acaba? Birde kasislerde ve cukurlarda cok ses geliyor
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.