Arkadaşlar genelde alarm butonları, araba kapıları kapanırken kaportanın ordaki içeri giren düzeneğe bağlanıyo sanırım. Yani kapı kapanırken, kapı o düzeneği içeri doğru ittiriyo. TAbi bu alarm, kumanda ile açıldığında sorun olmuyo. Benim eski arabada da olmuştu, o düzeneği değiştirdim (ucuz bişey-plastik) halloldu. Büyük ihtimalle o takılı kalıyo yada bozulmuştur. Sadece tahmin ediyorum....
Arkadaşlar selam. Ben de bi Lacettili olarak aranıza yeni katılıyorum ve ilk aşamada tecrübelerinize ihtiyacım olacak. Aracımın bugün parasını ödedim ve LPG takılacağı için 3-4 gün sonra teslim alıcam. Ancak ben Lacettinin ilk olarak 1.4 wtcc hb modeline bakmıştım ve çok hoşuma gitmişti. Daha sonra almaya karar verdim İstanbul Opel Odak tan Kurşuni Gri renk olarak siparişi açtılar. Sonrasında ise arabanın 1.4 wtcc hb değil 1.4 sx hb donanımıyla geldiğini ve ona bakmam ve son kararımı vermem gerektiğini söylediler. İlk olarak göze çarpan farklılık çelik jant olmaması ve spor gövde kitinin olmamasıydı. Tabi fiyat 1050 TL aşağıya düştü ama yine de aklıma acaba wtcc olsaydı daha mı iyi olurdu şüphesi takıldı. Benim gördüğümden başka arada fark varsa söyleyebilir misiniz? Teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: mevnil09
Arkadaşlar selam. Ben de bi Lacettili olarak aranıza yeni katılıyorum ve ilk aşamada tecrübelerinize ihtiyacım olacak. Aracımın bugün parasını ödedim ve LPG takılacağı için 3-4 gün sonra teslim alıcam. Ancak ben Lacettinin ilk olarak 1.4 wtcc hb modeline bakmıştım ve çok hoşuma gitmişti. Daha sonra almaya karar verdim İstanbul Opel Odak tan Kurşuni Gri renk olarak siparişi açtılar. Sonrasında ise arabanın 1.4 wtcc hb değil 1.4 sx hb donanımıyla geldiğini ve ona bakmam ve son kararımı vermem gerektiğini söylediler. İlk olarak göze çarpan farklılık çelik jant olmaması ve spor gövde kitinin olmamasıydı. Tabi fiyat 1050 TL aşağıya düştü ama yine de aklıma acaba wtcc olsaydı daha mı iyi olurdu şüphesi takıldı. Benim gördüğümden başka arada fark varsa söyleyebilir misiniz? Teşekkürler
bildigim kadarıyla wtcc ler daha sportif malzemeler sahip helezon vs.vs gibi ama yinede aracları karsılşaştırmak gerekir
Beni su siralar debiryaj pedalina basinca surekli cikan gicirdama sesi delirtiyor, serviste yaglandi, tekrar gicirdamaya basladi. nedir bu yahu...?
valla ben eskı kalosumdada oluyodu yenı seatımdada oluyor.yaz gelınce yuzde 50 kısılere oluyor
Merhaba ;
Chevrolet Club TR Forum Açıldı. Sizleri Bekliyoruz Artık ...
Benzinde olduğu gibi LPGde de fark ediyor.ş.dışına ilk çıkışımda 90-100 arası gittim 1 litre ile 16 km;daha sonra ki seferdeyse hızlı gittiğim için (4000 devire yakın) 1 litre ile 13 km civarı gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: Holefter
Lacetti Sedanın daha satılmayacağı doğrumu, bende bir 2008 lacetti sedan kullanıcısıyım, aracım lpg li hızın lpg tüketiminde nasıl bir etkisi oluyor, şunun için soruyorum, ne kadar hızlı gidersen git lpg aynı yakar diyenler var bu konularda bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
evimin önünde duran arabamın yanındaki dut ağacına çıkan çocuk, dengesini kaybedip kaportanın üzerine düşmüş. alarm çalınca balkondan baktım, çocuk ağlayarak uzaklaşıp gitti. arabamın yanına gittiğimde el büyüklüğündeki bir alan kadar hafif göçme olmuş, üzüldüm biraz. Allah'tan çocuğun bir yeri kırılmamış, yoksa haklıyken haksız duruma düşerdik bir de. yok ağacın etrafını neden çevirmedin, yok arabayı neden altına koydun... can sıkıcı bir durumdu, sizinle paylaşmak istedim.
üzüldüm olsun olur böyle vakalar.gelcek varmış çocugun da arabanında başına bişeyler:)
Geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.
quote:
Orjinalden alıntı: ahmethazine
evimin önünde duran arabamın yanındaki dut ağacına çıkan çocuk, dengesini kaybedip kaportanın üzerine düşmüş. alarm çalınca balkondan baktım, çocuk ağlayarak uzaklaşıp gitti. arabamın yanına gittiğimde el büyüklüğündeki bir alan kadar hafif göçme olmuş, üzüldüm biraz. Allah'tan çocuğun bir yeri kırılmamış, yoksa haklıyken haksız duruma düşerdik bir de. yok ağacın etrafını neden çevirmedin, yok arabayı neden altına koydun... can sıkıcı bir durumdu, sizinle paylaşmak istedim.
quote:
Orjinalden alıntı: tartısılmaz
valla ben eskı kalosumdada oluyodu yenı seatımdada oluyor.yaz gelınce yuzde 50 kısılere oluyor
ACL servise gidip yaglattim, simdi ses yok... birde bizim Kaloslarda onlerden ses gelmesi yagsizliktan oluyormus gidip arada bir yaglatin bence mersi,,,,
uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba. bakıyorumda aramıza yeni katılımlar olmuş. herkese hoşgeldiniz diyorum ve kazasız sürüşler.
desevigne nerelerdesin kanka yha?
Selam arkadaşlar,
Yaklaşık iki ay önce LPG kiti taktırdım(atiker).herhangi bir sorun yoktu.Havalar ısınınca klimayı kullanmaya başlayınca sorunda başladı,2-3 gündür. Araba harekat halindeyken debriyaja basınca motor stop ediyor.Yarın LPG servise uğrayacağım.
İnternetten biraz araştırma yaptım.Aynı sorunu yaşayanlar olmuş.Forumdaki mesaj 2007 yılına ait.Acaba daha güncel bilgisi olan var mı?
Yaklaşık iki ay önce LPG kiti taktırdım(atiker).herhangi bir sorun yoktu.Havalar ısınınca klimayı kullanmaya başlayınca sorunda başladı,2-3 gündür. Araba harekat halindeyken debriyaja basınca motor stop ediyor.Yarın LPG servise uğrayacağım.
İnternetten biraz araştırma yaptım.Aynı sorunu yaşayanlar olmuş.Forumdaki mesaj 2007 yılına ait.Acaba daha güncel bilgisi olan var mı?
dostum 1 seneyi geçkin lpg yi full klima yüküyle kullanıyorum bende hiçbir sorun yok 1.4 olduğundan.Fakat yaptırırkende (benimkide atiker) 1.2 lerde bu sorunu duymuştum.Çözüm ise bu link verdiğin 2007 senesinin konusu gibi yapılabildiğiniğ söylemişlerdi bana.Bilgine...
Bir iki gündür egzoz gazı emisyon lambası devamlı yanıyor (araç 1.4 kalos otomatik ) yeni lpg taktırdım onla alakalı birşey olabilir mi, gerçi dün denemek için 3-5 km benzinde gittim bişey değişmedi, aracın çekişinde gidişinde falan bir problem yok,neden olabilir acaba?..
quote:
Orjinalden alıntı: badlucky
Bir iki gündür egzoz gazı emisyon lambası devamlı yanıyor (araç 1.4 kalos otomatik ) yeni lpg taktırdım onla alakalı birşey olabilir mi, gerçi dün denemek için 3-5 km benzinde gittim bişey değişmedi, aracın çekişinde gidişinde falan bir problem yok,neden olabilir acaba?..
Bende captiva var. Heniz 1300k'de. 1250km'de iken egzost emisyon ışığı yandı. Chevrolet danışmayı aradım çekişten düşme ile gaz yememe var mı diye sordular. Olmadığını söylediğimde sorun yok bir ara servise uğrayın dediler. Servisi aradığımda ise 20-30km sonra o ışık kendiliğinden söner dediler. Gerçi benimki dizel. Dizel partikül filtresi kurum yakıyormuş. Sönmze ise getirin biz yakalım sönsn dediler. Belki seninki de buna benzer birşeydir. Aracınız yeni mi?
quote:
Orjinalden alıntı: desevigne
uzuuuun bir aradan sonra herkese merhaba. bakıyorumda aramıza yeni katılımlar olmuş. herkese hoşgeldiniz diyorum ve kazasız sürüşler.
Nerelerdesiniz? Gözlerimiz yollarda kaldı. Araban hala aynı mı abi? Değiştirdin mi yoksa:)