Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
464.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratogretmen25
    arkadaşlar aranızda kapıları kilitledikten sonra açık klan camllar için cam kaldırma modülü kullanan var mı? aracım 2008 aveo sedan sx

vardesi alarm kitinde bu özellik mevcut ayrıca giderken camları kitlediğinde kapıları açıyor kapıları kitlediğinde cam kilidini kaldırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkarakoyun -- 20 Temmuz 2009; 10:11:30 >
  • quote:

orta konsolda yarım marşta sarı abs ışığı yanıyorsa ve yolda giderken dip frende lastikler kitlemeyip fren pedalı ayağına vuruyorsa abs vardır

demek ki abs yokmuş... sağlık olsun. bi sorum daha var. ben aracın göstergelerinin rengini değiştirmek istiyorum ama bu islem nasıl olur acaba? ve dijital kısımları deiştiremem değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen89 -- 20 Temmuz 2009; 19:32:56 >
  • bir de önceki sayfada 2004 model bi aveodan bahsetmiştim sport model. adama mesaj attım ruhsatta da aveo yazdığını söyledi. acaba chevy 2004 yılında aveo isminde az da olsa tek kapı araç getirmiş olabilir mi:D hem bu araç 2004 olmasına ramen makyajlı. neyse bunlar gereksiz konular sadece paylaşmak istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen89 -- 20 Temmuz 2009; 19:35:05 >
  • Merhabalar arkadaşlar,

Bende ilk araç olarak bir adet 2004 model 1.2 se 8v kalos almayı düşünüyorum. Forumun tümünü olmasada bir kısmını okudum. Etrafımda bilmeden ahkam kesen insanlar, kalos neymiş alma fln diolar ancak ben baya bi niyetlendim. Aracı yoğun pazarlıklar sonucu 11.000 TL ye alıcam inşallah. 64000 km'de. Sadece ön ve arka tamponunda boya var, başka bişi yok diyo sahibi. Tabi detaylı inceleme görecek araç.

İlk arabam olacağı için biraz heyecanlı ve tecrübesizim. Sizce 11.000 TL edermi bu araç???

şimdiden teşekkür ederim.

Umarım en kısa zamanda klübe bende üye olurum.

İyi günler...
  • Benim fikrim
    Araç yıpranmamışsa güzel bir fiyat. fakat forumun hepsini okuyun isterseniz, bir yerde 8v ve 16v arasındaki farklar yazılmıştı, tam hatırlayamadım, şimdi.
  • ben 11.500e 2004 1.2 se kasım ayında galeriye sattım .4sene kullandım anlatayım.

+YÖNLERİ

1.2 MOTORUNA GÖRE FENA GİTMİYOR ARABA.
    GÜZEL DURUŞU.
    KOLTUKLARI RAHAT
    ÇOK YAKMAZ...
    MOTORUNDAN PROBLEM YAŞAMAZSIN...
    -YÖNÜ

KAPORTA BİRAZ ZAYIF

ARABAMIÖZLEMİYOR DEGILIM İYİ ARAÇ BENCE KALOS
  • Eğer performanslı kullanmayacaksan 1.2 güzel tercih az da yakar.Ama yüksek devirli kullanımda benim araba kadar yaktığını duymuştum 1.2 lerin fiyatta iyi bence.Bu arada senelik izindeydim yeni döndüm arkadaşlar.Arkadaş ziyaretine eskişehire gittim.Otobanda 120 km sabit hızla klima kapalı olarak 0,126 krş lpg yaktı km de.Dönüşte klima açık 140-180 km hız periyodunda geldim 0,146 krş yaktı.Ama açık hava filtresi var aracımda uzun yolda klima kullanmayıp cam açarsan kafa şişiriyomuş bunu gördüm
  • 2005 model bir 1.4 SX 16V Kalos satın almış bulunmaktayım. Sıkı pazarlıklar sonucu 12.250 tl'ye satın aldım. Motoru ustaya ve test sonuçlarına göre çok iyi. Kasasında ufak tefek hasarlar ve boyalar mevcut ancak şasi direkler fln sağlam. Ne olsa bende biyerlere tıklatırsam çizersem ( ki ilk arabam olacaktır böyle şeyler ) üzülmeyim diye, böyle bir araç aldım. Araçta aynı zamanda geçen sene takılmış Atiker sıralı otogaz sistemi mevcut. Umarım hayırlı olur. Benide klübümüze dahil ederseniz sevinirim.
  • Hoş geldiniz...
    Hayırlı olsun, kazasız belasız binersiniz İnşallah.
  • hayırlı olsun hoşgeldin sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olabilirim
  • Hayırlı olsun ...
  • Daha evvel zayıftır kullanmam almam diye öngörülerim olduğu halde
    2005 model 1.4 - otomatik bir kalos sahibi oldum.

bravamdan ayrılalı 2 ay olmuştu. otomatik uygun araç arıyordum.

genel izlenimim gayet geniş büyük bir araç kullanıyorum.

öngörüye gerek yok araç genel bakımında japon parçacısı yerine opel parçacısından daha uygun fiyatla parçalarını temin ettik.

otomatik performasına gelince sakin kullanırsanız sakinden köklerseniz uçup giden cinsten bir performans
    sol ayağınızı dinlendirmenizde cabası

şimdilik birtek park sensörü istiyorum
    en basitinden sadece sesli ikazda verse kafi
    önerisi olan varmı?
  • Hayırlısı olsun aracınız...

İstediğiniz özellikte sensörlere istinaden, Çin malı garantili sensözler işinizi görür sanırım. Servisiniz ile görüşürseniz size yardımcı olurlar. Çünkü Çin malı oldukları için zaten çok fazla bir maliyeti olmuyor. Ve şuan için güvendiğimiz yerler olan Chevrolet servisinde taktırırsanız, ilerde başınız ağrımaz.

Saygılarımla...
  • sonunda forumuma kavustum 15 gündür yoktum senelik izne cıktım takibide chavroletim le ilk uuzn yol deneyimim söyle özetleyim

bagaj full dolu
    aracta 6 kişi
    lpg ile gidiş (: 56 tl ye 320 km
    140 ile 160 km arası gidiş hızı ve gayet sorunsuz bir gidiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirdeciler

2005 model bir 1.4 SX 16V Kalos satın almış bulunmaktayım. Sıkı pazarlıklar sonucu 12.250 tl'ye satın aldım. Motoru ustaya ve test sonuçlarına göre çok iyi. Kasasında ufak tefek hasarlar ve boyalar mevcut ancak şasi direkler fln sağlam. Ne olsa bende biyerlere tıklatırsam çizersem ( ki ilk arabam olacaktır böyle şeyler ) üzülmeyim diye, böyle bir araç aldım. Araçta aynı zamanda geçen sene takılmış Atiker sıralı otogaz sistemi mevcut. Umarım hayırlı olur. Benide klübümüze dahil ederseniz sevinirim.

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesi.
  • arkadaşlar ben bu hafta chevrolet kalos 1.2 2006 alacağım ama herkes araba için kötü diyor bilgilerinizi aylaşır mısınız ne gbi kötü yanları var
  • Ben, bahsettiğiniz araç HB ise sürücü belgemi o aracın 2005 modeli ile almıştım. Açıkcası hiçbir dez avantajını da görmedim. Zaten Aveo kullanıyorum. Biliyorsunuz Aveo, Kalos'un yeni adı ve sadece makyaj diyebileceğimiz değişiklikler yapılmış hali.

Söyledikleriniz ve benim hatırladığım kadarıyla 1.2 motor size sorun yaratabilir. Çünkü ne yazık ki 1.2 DHOC motorlar Türkiye'nin (güzel) ve rampalı yollarına biraz yetersiz kalıyor.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak DEMİRAL -- 20 Ağustos 2009; 1:45:41 >
  • 2006 kalos da or,tomatik kilit sistemi olması gerekmez mi arkadaşlar kapıyı elle açıyosunuz bir de ben acemi kullanıcıyım kalos benm içiçn bi dez avantaj oluşturu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: beco61

2006 kalos da or,tomatik kilit sistemi olması gerekmez mi arkadaşlar kapıyı elle açıyosunuz bir de ben acemi kullanıcıyım kalos benm içiçn bi dez avantaj oluşturu mu

merhaba,
    bu başlığın önceki sayfalarında sorduğunuz soruların cevapları bulabilirsiniz. gayet detaylı bilgilere ulaşabileceksiniz. bence önceki sayfalara bir göz atın.
    şimdiden hayırlısı olsun diyelim. chevrolet sizi üzmeyecektir.
  • sehir içi kullanacaksan vede aracta tıkabasa kışi binmeeycekse 1.2 ideal bence senın için yok tam tersi olur dersen 1.4 tercih et derım
    acemıyım demışşın kasko mutlaka yaptır yoksa altından kalkamazsın parçaları pahalıdır biraz
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.