Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tabiki ekleyebilirsin.bende onay vedim zaten.
  • desevigne arkadaşım,CAPTİVA yı yakından inceledinizmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ustaşenol

desevigne arkadaşım,CAPTİVA yı yakından inceledinizmi?

evet yakından görmek fırsatım oldu. bayaa güzel
  • Resimden görünüşü bile heybetli ve güven veriyor.Hem 5 hemde 7 koltuklu süreceklermiş ki sürmüşlerdir piyasaya.
  • doğrudur. 2007 de çıkacak olan opel`in suv`u ile ortak platform üretimi. özellikle bagajı aşmış.
  • Türkiye pazarına iki litrelik 150 hp common rail turbo dizel VGT ( değişken geometrili turbo şarj)ile girmiş.Fena değilde.150 Hp gayet iyi.
  • Chevrolet Captiva’nın boyutları 4,635 / 1,850 / 1,755 mm (uzunluk / genişlik / yükseklik) olup dingil mesafesi 2,705 mm’dir.Gayet iyide .Tam TR şartlrına uygun.....
  • keşke fiyatı da uygun olsaymış.85.000 YTL den başlıyor
  • chevrolet dünyadaki ilk SUV`u üreten firma. auto bild testine göre şu anda sınıfının en iyisi
  • yapma yaw.desene tazminatlar bile alamıyor.şimdilik resimler le idare edelim aRTIK
  • evet.ilkleri başarmış.
  • sıfırın altında da (kanada)denenmiş ve yüksek performans alınmış.Bir gün olur inş.
  • Bir gün bizimde olur inş.varsın 2 el olsun.Bunlarınyakıtları nasıl acaba...
  • desevigne arkadaşım bilgi aktarımını yarın devam ederiz.iyi geceler.
  • abi araban hayırlı olsun.dediklerinize bende katılıyorum .bence chevrolet kalos lar super bi arabadır
  • abi sikayetim lastiklerin kalitesiz olmasından ve lastigim bozuldu.markası kumho powermax 769.seninkilerin mar. ne. lastikler cok kalitesiz byyyyyys
  • Evet bugün takılan yok clüb'e
  • tartısılmaz arkadaşım bu kadar kötümü lastikler.Benim ki şimdiye kadar sorun yaşatmadı...
  • Evet beklemeye devam.Yeni yeni arkadaşlarımı bekliyorum.
  • Ne yapalım bugün Clüb e giren olmadı.Sabırla beklemeye devam edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.