Şimdi Ara

...:::CHEVROLET KULÜBÜ:::... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.070
Cevap
11
Favori
463.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA.BENDE 2005 MODEL CHEVROLET 1.4 SX 4AB KALOS SAHİBİYİM.YAKLAŞIK 2 SENE OLDU VE HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM.GERÇİ DAHA 9500 KM'DE. ARABANIN YERDEN YÜKSEK OLMASI BÜYÜK BİR AVANTAJ.FİYAT/PERFORMANS DURUMU İYİ.GAYET MEMNUNUM.CLUBE BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM.İYİ AKŞAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: rommy6719

ARKADAŞLAR MERHABA.BENDE 2005 MODEL CHEVROLET 1.4 SX 4AB KALOS SAHİBİYİM.YAKLAŞIK 2 SENE OLDU VE HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM.GERÇİ DAHA 9500 KM'DE. ARABANIN YERDEN YÜKSEK OLMASI BÜYÜK BİR AVANTAJ.FİYAT/PERFORMANS DURUMU İYİ.GAYET MEMNUNUM.CLUBE BENİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM.İYİ AKŞAMLAR

aramıza hoşgeldiniz. yavaş yavaş da olsa sayımız artıyor.yanlış yer olmasına rağmen bende aracımın resimlerini "kendi arabalarımız" başlığının altına attım. onu buraya taşımaya çalışacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tartısılmaz

abi sikayetim lastiklerin kalitesiz olmasından ve lastigim bozuldu.markası kumho powermax 769.seninkilerin mar. ne. lastikler cok kalitesiz byyyyyys

vallahi öncelikle iyi dilekjlerin için teşekkür ederim. benim lastikler hankook 185/55/15 ebatlarında. uzantılarını yalnız şimdi hatırlamıyorum. ancak ben lastiklerden memnunum. sadece dişlerinin arası çok açık. sürekli taş giriyor ve otobanda sürat yaparken rahatsız ediyor. mecburen sağa çekip taş ayıklıyorum millette bana bakıyor

• arkadaşlar sizlerle birazda chevrolet ve GM hakkında bilgilerimi paylaşmak istiyorum.
  • derlemiş olduğum notları bulamıyorum.
  • üye sayımız zaten az birde bütün üye arkadaşlar anladığım kadarıyla sürekli geceleri sayfamızı ziyaret ediyorlar. bense gündüzleri nette takılabiliyorum. (evde laptop var adsl yok) lütfen arkadaşlar araçlarınızı tanıtın, izlenimlerinizi paylaşın, sorunlarınızı falan yazın da hem forumu canlandıralım.
  • halama bugun Aveo HB S aldık ama araç hafta sonu elimize geçeçek o zaman bende iyi kötü birşeyler yazarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

halama bugun Aveo HB S aldık ama araç hafta sonu elimize geçeçek o zaman bende iyi kötü birşeyler yazarım...

çok seviniriz. sizede halanızada kazasız günler dilerim.şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

quote:

halama bugun Aveo HB S aldık ama araç hafta sonu elimize geçeçek o zaman bende iyi kötü birşeyler yazarım...

çok seviniriz. sizede halanızada kazasız günler dilerim.şimdiden hayırlı olsun

sagol hiç aklımızda olmayan bir araç aldık bakalım ne derece tatmin olacagız...
  • önceki sayfalarda bende bulunan 1.4 16 valfli sx modeli hakkındaki izlenimlerimi ve teknik özelliklerini yazmıştım. belki size bir fikir verir. inşallah aracınızla mutlu olursunuz
  • arkadaşlar daha önce karter konusunda bir sorum olmuştu ve bir tek Alpi_Turk arkadaşımız sağolsun cevaplamıştı. acaba başka taktıran varmı? ve illaki serviste mi taktırmak lazım?(garanti problemi nedeniyle) servis 75 YTL fiyat verdi. sizce normal mi? cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 16 Kasım 2006; 18:07:42 >
  • quote:

sorması ayıp aracı kaça aldınız?
  • desevigne chey hakkındaki bilgi birikimin takdire şayan doğrusu...
    Bu arada sana bir şey sormak istiyorum
    motorsilk diye bir ürün var bu konuda bi bilgin var mı,,,
    yani tavsiye eder misin....
    yakıt tüketiminde ve beygir gücünde faydaları olduğu söyleniyor...
    ne dersin........
  • evet bugün clüb e yeni katılan arkadaşlarıma hoşgeldiniz diyorum.Tüm chevy arkadaşalarıma iyi akşamlar.
  • visualize arkadaşım halanıza aldığınız araba hayırlı uğurlu olsun.Her zaman 4 teker yolda olsun.
  • desevigne dostum seninle akşamları görüşemeyeceğiz yani.sağlık olsun.en azından güzgdüz yazdığın yazıları akşamları okuruz artık.
  • Beklemeye devam
  • tüm chevy lilere iyi geceler.
  • selam arkadaşlar....
    İnternet de şikayetvar sitesine girdiginizde chevy ile ilgili olan bölümde kalos kullancılarının ortak şikayetinin motor arıza ışığı olduğunu görürsünüz..
    yazın benim aracımında motor arıza ışığı yandı ve reis otomotiv e servise götürdüm..motorun silindir kapağıını değiştirdiler...
    bana her ne kadar arızanan alınan yakıttan kaynaklandığını söyleselerde(motor kurum bağlamış denildi)12.000 kmde bi aracın motorunun kurum yapması bana pek olası (yakıttan dolayı) gelmedi açıkçası
    bo konuda sıkıntı yaşayan başka arkadaş var mı acaba...
    üretimden kaynaklanan bi hata olması ihtimali var mı sizcede
  • quote:

Orjinalden alıntı: badilhan

selam arkadaşlar....
    İnternet de şikayetvar sitesine girdiginizde chevy ile ilgili olan bölümde kalos kullancılarının ortak şikayetinin motor arıza ışığı olduğunu görürsünüz..
    yazın benim aracımında motor arıza ışığı yandı ve reis otomotiv e servise götürdüm..motorun silindir kapağıını değiştirdiler...
    bana her ne kadar arızanan alınan yakıttan kaynaklandığını söyleselerde(motor kurum bağlamış denildi)12.000 kmde bi aracın motorunun kurum yapması bana pek olası (yakıttan dolayı) gelmedi açıkçası
    bo konuda sıkıntı yaşayan başka arkadaş var mı acaba...
    üretimden kaynaklanan bi hata olması ihtimali var mı sizcede

sayın badilhan, bahse konu arıza EGR valfinden kaynaklanmaktadır. tüm GM motorlarında mevcuttur. sadece chevy lere özgü değildir. 10.000 km de yada her serviste carbon clean yaptırılırsa problem ortadan kalkar. yada kesin çözüm valf bağlantı noktasına düz metal bir conta kesip valfi iptal etmektir. servis değiştirelim derse sakın değiştirmeyin. pahalı bir parça

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.