Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
595.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • otomatik 2004-2005 lacetti kullanan arkadaşlar araçları hakkında bilgi verebilirlerse sevinirim
  • Arkadaşlar lacettimin amortisörlerini değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz.Tayvan malı alman malı filan var yan sanayi.Siz ne önerirsiniz?
    Bir de lastik olarak 195 60 15 yerine 195 65 15 kullansam nasıl olur artı ve eksileri ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

Arkadaşlar lacettimin amortisörlerini değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz.Tayvan malı alman malı filan var yan sanayi.Siz ne önerirsiniz?
    Bir de lastik olarak 195 60 15 yerine 195 65 15 kullansam nasıl olur artı ve eksileri ne olur?

Amortisörleri eğer çok külfet olmayacaksa orjinal ile değiştirmeye çalışın bence. Çok iyi yan sanayi bulursanız ne ala. Ama yarın öbürgün kat kut vurmaya başlarsa sıkıntı olur.

Birde lacettilerde ne zaman 195 60 15 kullanıldı ki siz yanağı 65 yapmayı soruyorsunuz? Orjinali 195 55 15 zaten. Burayı bir kesinleştirin isterseniz? asıl ölçüsü 55 olan yanağı 65 e çıkarmak bence çok akıl karı olmaz. Ha lastikçi "birşey olmaz" diyecektir ama lastik çapında %6 lik bir fark oluşur ki bu bence aracın sürüş, yay vb aerodinamikleri için büyük bir yüzde. Benim nacizane tavsiyem 65 e çıkmamanız yönünde (bu fikrimi orjinalinin 55 olduğuna göre söylüyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: denmus

quote:

Arkadaşlar lacettimin amortisörlerini değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz.Tayvan malı alman malı filan var yan sanayi.Siz ne önerirsiniz?

Amortisörleri eğer çok külfet olmayacaksa orjinal ile değiştirmeye çalışın bence. Çok iyi yan sanayi bulursanız ne ala. Ama yarın öbürgün kat kut vurmaya başlarsa sıkıntı olur.

Birde lacettilerde ne zaman 195 60 15 kullanıldı ki siz yanağı 65 yapmayı soruyorsunuz? Orjinali 195 55 15 zaten. Burayı bir kesinleştirin isterseniz? asıl ölçüsü 55 olan yanağı 65 e çıkarmak bence çok akıl karı olmaz. Ha lastikçi "birşey olmaz" diyecektir ama lastik çapında %6 lik bir fark oluşur ki bu bence aracın sürüş, yay vb aerodinamikleri için büyük bir yüzde. Benim nacizane tavsiyem 65 e çıkmamanız yönünde (bu fikrimi orjinalinin 55 olduğuna göre söylüyorum).

Pardon hocam o gözümden kaçmış ben normalde orjinal yanağın 60 olduğunu zannediyordum.Çünkü ilk defa lastik değiştireceğim üzerinde de 60'lık var.Önceki sahibi araç konusunda çok çok titizdi olması gereken ebatlarda kullanmayacağını hiç düşünmedim.Şuan bile olması gerekenden %3'lük fark var haklısınız.

Amortisörler için de iyi bir yan sanayi bulmaya çalışıyorum o yüzden soruyorum buradaki arkadaşlardan tecrübesi olanlar var mı diye.

• quote:

Pardon hocam o gözümden kaçmış ben normalde orjinal yanağın 60 olduğunu zannediyordum.Çünkü ilk defa lastik değiştireceğim üzerinde de 60'lık var.Önceki sahibi araç konusunda çok çok titizdi olması gereken ebatlarda kullanmayacağını hiç düşünmedim.Şuan bile olması gerekenden %3'lük fark var haklısınız.

Amortisörler için de iyi bir yan sanayi bulmaya çalışıyorum o yüzden soruyorum buradaki arkadaşlardan tecrübesi olanlar var mı diye.

Valla kendi adıma tecrübem yok amortisör konusunda. Bizim araçlar 5 sene garantili olduğu için ve bende 2008 olduğu için hiç servis harici parça değişimi veya araştırması yapmadım. Gerçi araç daha 60000 km de yani ihtiyaç da hasıl olmadı ama isterseniz aşağıdaki linke bir bakın. Bu site fena değil diye duyuyorum kullanan opelci arkadaşım da var. İsterseniz telefonda bilgi de alırsınız. Gerçi yazmamışsınız ön mü arka mı ama siteden bulabilirsiniz. Ben arka için olan linki veriyorum.

http://www.opelgm.com/Arka-Suspansiyon-ve-Aks,LA_807-2.html#labels=807-2

• otomatik lacetti kullanan yokmu ?

şanzımanı hakkında neler söyleyebilirsiniz ?

kronik sorunları varmıdır ? 2004-2005 model
  • SATILIK

LACETTI WTCC

http://www.sahibinden.com/135091434

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [cLone]:: -- 16 Eylül 2013; 0:08:46 >
  • Selam benim adım onur bende 20 gün önce otomatik 2004 lacetti sedan aldım su ana kadar memnunum yakıtı makul uzun yolda 225 ykr yaktı şehir içinde denemedim arabanın hem görünüşü güzel kasasıda sağlam öyle dısarıdan soylenenlere fazla kulak asmayın yalnız bir sorunu var uzun yolda giderken tekerlek sesini biraz içeriye veriyor bir de onu kesebilirsek ses yok diye biliriz
    sürüşü rahat direksiyonu birz sert altı yüksek şu anda banım anlatacaklarım bu kadar tecrube kazandıkca devam ederım bu arada araba temızse gercekten dısarıdan ilgi çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur978 -- 24 Eylül 2013; 15:24:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur978

Selam benim adım onur bende 20 gün önce otomatik 2004 lacetti sedan aldım su ana kadar memnunum yakıtı makul uzun yolda 225 ykr yaktı şehir içinde denemedim arabanın hem görünüşü güzel kasasıda sağlam öyle dısarıdan soylenenlere fazla kulak asmayın yalnız bir sorunu var uzun yolda giderken tekerlek sesini biraz içeriye veriyor bir de onu kesebilirsek ses yok diye biliriz
    sürüşü rahat direksiyonu birz sert altı yüksek şu anda banım anlatacaklarım bu kadar tecrube kazandıkca devam ederım bu arada araba temızse gercekten dısarıdan ilgi çekiyor

Ben onuda çözdüm.4 tane sıfır michelin energy saver lastik alın yol sesi falan kalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benım arabada performans lastığı var onun ıcınmı lastık sesını alıyor 4 mıchelin lastığı ne kadara aldınız öğrenebılırmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur978

benım arabada performans lastığı var onun ıcınmı lastık sesını alıyor 4 mıchelin lastığı ne kadara aldınız öğrenebılırmıyım

Michelin energy yumuşak hamurlu olduğu için yalıtıma olumlu etki ediyor ancak bozuk yolda kullanıyosanız tavsiye etmem zira asfalt lastiği bu hemen yaralanabiliyor.3 sene önce 145 tl idi şimdi nedir bilmiyorum.

• ben gıresundayım genel olarak yollar iyi ama bazen koye gıdıyruz bozuk yerler cok lastiğin yqarılma ihtimali var
  • buda benım lacettim

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur978 -- 1 Ekim 2013; 10:25:50 >

• Maaşallah Allah kaza bela vermesin.Araç diri gözüküyor.

• selam arkadaşlar 2005 cdx fulu 1.6 atiker sıralı sistem lpg li lacetti var bir akrabada araba 87 binde araçta bi kaç yerinde petrolde yakın su tutmasından kopan yerler var onun dışında sol ön farı çatlak olmasından dolayı değişmiş fiyat olarak 20.500 istiyor fiyatı nasıl sizce bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim tşkk
  • lacetti iyi arabadır pazarlık yapın alınabılır pişman olmassın rahat araba
  • Selam arkadaşlar,
    Artık gına geldi cd'lerle uğraşmaktan.Aslında yeni bir teyp almayı düşünüyordum usb girişli fakat bizim teyp aux yazılımı destekliyor.Bunu deneyen var mı?Sanırım teybi söküp aux kablosunu arkasına takabiliyoruz.Bu sayede mp3'ü takıp daha pratik bir şekilde müzikleri ayarlayabileceğiz.Asıl sorum şu:
    Lacetti uyumlu kabloyu yurt içinden nasıl temin edeceğiz.Farklı markaları denesek uyum sorunu yaratır mı?
    Araçtaki teyp ve hoparlörler orjinal ve ses kalitesinden memnunum o yüzden teyp değiştirmek istemiyorum ayrıca teyp değiştirdiğimiz takdirde bu direksiyondaki fonksiyonlardan yararlanabiliyor muyuz?
  • navi al tak geç.

navitech kumanda destekliyor. ben taktırdım, memnunum.

http://www. chevrolet kulubu.org /forums.php?m=posts&q=8337 konuda detay mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 21 Ekim 2013; 12:22:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.