Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
595.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

navi al tak geç.

navitech kumanda destekliyor. ben taktırdım, memnunum.

http://www. chevrolet kulubu.org /forums.php?m=posts&q=8337 konuda detay mevcut.

Linki açamadım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

Orijinalden alıntı: _KoLCu_

navi al tak geç.

navitech kumanda destekliyor. ben taktırdım, memnunum.

http://www. chevrolet kulubu.org /forums.php?m=posts&q=8337 konuda detay mevcut.

Linki açamadım hocam.

adres satırı aralarındaki boşlukları kaldırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VİTES BAŞBELASI

Arkadaşlar Allah rızası için şu vites konusunda yardımcı olabilecek varmı ? 2005 lacetti sedan sahibiyiz vitesler arası maşallah 1 metre gibi yani insan vites değiştirmekten bıkıyor ve hiç rahat değil.Bu vites takımını değiştirmenin yolu yokmu ? Yeminle arabadan soğutur bu vites.Kullanım rahatlığı sıfır yahu.Vites değiştirirken yanlış vites atmamak kaçınılmaz oluyor bazen.Yahu 1993 bmw aracımızda var yeminle vites yağ gibi değişiyor.Ufacık ve çok ufak hamle ile istediğin vitese geçiyor ama maşallah 2005 lacetti sedanda otoban yolu gibi vites.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

VİTES BAŞBELASI

Arkadaşlar Allah rızası için şu vites konusunda yardımcı olabilecek varmı ? 2005 lacetti sedan sahibiyiz vitesler arası maşallah 1 metre gibi yani insan vites değiştirmekten bıkıyor ve hiç rahat değil.Bu vites takımını değiştirmenin yolu yokmu ? Yeminle arabadan soğutur bu vites.Kullanım rahatlığı sıfır yahu.Vites değiştirirken yanlış vites atmamak kaçınılmaz oluyor bazen.Yahu 1993 bmw aracımızda var yeminle vites yağ gibi değişiyor.Ufacık ve çok ufak hamle ile istediğin vitese geçiyor ama maşallah 2005 lacetti sedanda otoban yolu gibi vites.

bendede aynı sorun var. bu vitesi nas
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuEzO

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanizmir74

Sedan olarak bakıyoruz ama yakıtta hiç cimri görünmüyor

opetten gaz aldığımda s.içi 1 depoda(31lt) 350km yol yaptım... daha sonra öğrendim ki opet gazı (aygaz)rusyadan alınan yağlı gaz mıymış neymiş ayrıca içine fazla miktarda propan gazı varmış kışın iyi yansın diye bu yüzden performansı çok iyi ama km çok fazla gitmio :(

fakat bp den aldım(cezayir gazı kullanıomuş yağ oranı ve propanı azmış) şu an 350km geçecek gibi görünüo 450 yaparım diye umuyorum.. cevabını yazarım size bitince.. bu arada iki depoyuda tamamen boşaltmıştım ve ikiside (bp ve opet) 31lt gaz almıştı fullediğimde... fakat çekiş konusunda fark var gerçekten.. çok fazla yokuş çıkmadığım için umursamıorum...

2001 model astraya yada focusa 20bin verene kadar(150bin km den yukarısına bile bu parayı istiolar saçmalık!!!) lacetti aldım 2007 model sedan 1.6sx ve kesinlikle tavsiye ediyorum... tabiki temiz olması koşuluyla benimki orjinal 80binde....

ben anlamadım buişten 1 yıldır 2007 hb 1.6 lacetti kullanıyorum. şehiriçinde gaz 100 kmde 13 lt den aşağıya hiç düşmedi. pekde devirli kullanmıyorum.bütün bakımlarınıda yaptırdım birşey değişmedi. şu 100 km de 10 lt gaz yaktıran arkadaşlardan cvp bekliyorum .saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih1907

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

VİTES BAŞBELASI

bendede aynı sorun var. bu vitesi nas

Kimse yardım etmez hocam. Bu forumun araba bölümü çok ilgisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-lacetti-cdx-sinifinin-en-donanimlisi-144692107/detay/

aracımı satıyorum arkadaşlar... ilan hakkındaki görüşleriniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur1984

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-lacetti-cdx-sinifinin-en-donanimlisi-144692107/detay/

aracımı satıyorum arkadaşlar... ilan hakkındaki görüşleriniz...

sattınız mı?
  • evet 19.700 e sattım...
  • beyler 90 liralık gaz (2.95 ten aldım en son ) ile 290 km yaptım şehiriçi (ankara).1.6 sx otomatik 2005 , 100binde arabam yakıt iyi dimi.yeni aldım arabayı da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemcad -- 29 Ocak 2014; 12:08:21 >
  • lacetti gerçektende hem görünüm hem performas hem sağlamlık chevrolete binmeyen onu anlayamaz
  • http://www.milliyet.com.tr/chevrolet-ten-ust-uste-rekor--otoguncel-1697702/

adamlar satış rekoru kırıyor bazı çekemeyenler markayı karalamaya çalışıyor alacak arkadaşlara tek tavsiyem hiç tereddüsüz alım aracın keyfine varın satışıda çok hızlı parça sonunu yok ayrıca sanayi yüzü görmezsiniz kolay kolay (gm-ecotec) motor
  • selamun aleykum.bir aydır araba bakıyordum sonunda sizlerin sayesinde bi kaç gün önce 2010 model lacetti 1.4 se aldım.öncelikle burada üşenmeyipte insanlara fikir veren bütün herkese teşekkür etmek istiyorum.binlerce insan bir konu hakkında fikir edinmek istediğinde buraya girip siz değerli kullanıcıların yorumlarından faydalanarak fikir sahibi oluyor.şimdi bende lacetti hakkında ilk edindiğim bir kaç izlenimi paylaşmak istiyorum.öncelikle almayı düşünen arkadaşlar alsam satabilirmiyim parçası bulunurmu motoru iyimidir yakıtı düşükmüdür vs vs düşünüyorlardır.bunlara belki onlarca kere cevap verilmiştir ama bende bir lacetti kullanıcısı olarak artısını eksisini söyleyeyim
    aracın artıları;aracın motoru gerçekten sınıfı olan araçlara göre çok iyi ve güçlü geldi bana göre,yol tutuşu gene 140 150 yapışıyor yere(daha fazlasını denemedim) ki bu hız uzun yolda çok makul,şehir içinde çok atak kullanılabiliyor,aracın içinde 4 hoparlör olmasına rağmen 6 hoparlörden güçlü ses çıkışı yaptığı kendimce kanaatimdir,yakıtı kendisi için uygun gibi geldi bana 100 km şehir içi 30 35 arası yaktı ki gaz fiyatları malumunuz birde ben ataklığına kapıldım sanırım.arka diz mesafesi ve bagaj hacmi gerçekten iyi olmuş.motorun sesi haz verici seviyede.frenlemesi çok iyi güven veriyor.virajlarda araba yerden kesilmiyor öyle kolay kolay.
    aracın eksi yanı;aracın içerden kitlenmesi gibi bir olay yok.sonra yandaki aynaları elle ayarlıosun,amortisörler biraz sert gibi ama uzun yol için yol tutuşunu arttırdığı kanaatindeyim.vites geçişleri yumuşak olsada mesafe biraz fazla gibi geldi ikiden üçe atarken bazen elden kayıp gidio kalıosun öyle.iç tasarımı gövdesi adına konuşmak gerekirse bize bir dvd teyp aldırcak gibi teybin altındaki boşluk çok kötü duruyor.
    aracı 21.500 e aldım kendi sınıfı araçlara göre fiyatı gerçekten uygun kalitesi çoğundan iyi.iyikide almışım diyorum içinden zımba gibi araba resmen
    bide bu trafik sigortası fiyatları nedir allah aşkına 610tl ödedim en düşük fiyattı allah bu devlete vicdan versin araç alacaklar arabanın kalitesinin dışında şu kaskosunu sigortasını vergisini yakıtını muayenesi düşünsün.resmen soygun aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bohem3301

selamun aleykum.bir aydır araba bakıyordum sonunda sizlerin sayesinde bi kaç gün önce 2010 model lacetti 1.4 se aldım.öncelikle burada üşenmeyipte insanlara fikir veren bütün herkese teşekkür etmek istiyorum.binlerce insan bir konu hakkında fikir edinmek istediğinde buraya girip siz değerli kullanıcıların yorumlarından faydalanarak fikir sahibi oluyor.şimdi bende lacetti hakkında ilk edindiğim bir kaç izlenimi paylaşmak istiyorum.öncelikle almayı düşünen arkadaşlar alsam satabilirmiyim parçası bulunurmu motoru iyimidir yakıtı düşükmüdür vs vs düşünüyorlardır.bunlara belki onlarca kere cevap verilmiştir ama bende bir lacetti kullanıcısı olarak artısını eksisini söyleyeyim
    aracın artıları;aracın motoru gerçekten sınıfı olan araçlara göre çok iyi ve güçlü geldi bana göre,yol tutuşu gene 140 150 yapışıyor yere(daha fazlasını denemedim) ki bu hız uzun yolda çok makul,şehir içinde çok atak kullanılabiliyor,aracın içinde 4 hoparlör olmasına rağmen 6 hoparlörden güçlü ses çıkışı yaptığı kendimce kanaatimdir,yakıtı kendisi için uygun gibi geldi bana 100 km şehir içi 30 35 arası yaktı ki gaz fiyatları malumunuz birde ben ataklığına kapıldım sanırım.arka diz mesafesi ve bagaj hacmi gerçekten iyi olmuş.motorun sesi haz verici seviyede.frenlemesi çok iyi güven veriyor.virajlarda araba yerden kesilmiyor öyle kolay kolay.
    aracın eksi yanı;aracın içerden kitlenmesi gibi bir olay yok.sonra yandaki aynaları elle ayarlıosun,amortisörler biraz sert gibi ama uzun yol için yol tutuşunu arttırdığı kanaatindeyim.vites geçişleri yumuşak olsada mesafe biraz fazla gibi geldi ikiden üçe atarken bazen elden kayıp gidio kalıosun öyle.iç tasarımı gövdesi adına konuşmak gerekirse bize bir dvd teyp aldırcak gibi teybin altındaki boşluk çok kötü duruyor.
    aracı 21.500 e aldım kendi sınıfı araçlara göre fiyatı gerçekten uygun kalitesi çoğundan iyi.iyikide almışım diyorum içinden zımba gibi araba resmen
    bide bu trafik sigortası fiyatları nedir allah aşkına 610tl ödedim en düşük fiyattı allah bu devlete vicdan versin araç alacaklar arabanın kalitesinin dışında şu kaskosunu sigortasını vergisini yakıtını muayenesi düşünsün.resmen soygun aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Aracınızla aynı motoru sx donanımlı kalosumda kullanıyorum.İnanın aracımın en hoşuma giden özelliği motoru ve seriliği.Aracı değiştirdiğimde bu serilikten daha hantal bi araca binemem heralde.Basmazsan az yakıyor (şiçi 27 krş).Basarsanda hakkını veriyor.

• bohem3301 kardeş hayılı olsun aracın bende 3 ay önce aldım 2006 1.4 se hb lacetti gerçektende bende çok menunum hem performansından hem konforundan parça ucuz kolay kolayda arıza yapmıyor.ustaların hepsi aynı düşüncede ben tadına doayamıyorum aracın özellikle uzun yolda banamısın demiyor çok seri diğer araçların 1.6 bile bu performansı vermez. 1.4 95 beygir sonuçta ecotec motor ayrıcalıktır.yakıttada şehir için 0,260 kuruş yakıyor şuanda ben çok memnum.kullanmayan ve araştırmayan bilemez denecek tek söz 10 üzerinden bence 10
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Araç gerçekten on numara hele ki bundan önceki aracım punto 1.4fire active di eski aracıma göre üç beş küçük donanımsal eksikliğe rağmen lacettinin harika performansı yol tutuşu konforu beni çok fazla cezbetti. Ne zaman direksiyon başına geçsem içimde ulan harbi zımba gibi araç yorumu geçiyor. Güven veriyor araç punto boyutlarında olduğu için park sıkıntısı manevra sıkıntısı zaten yok. Hala anlamış değilim bu ülkede insanlar bilmeden binmeden bir arabayı niye kötüler. Dışarda kime sorsan kardeş o araba ne ya hurda pert kötü kaka modunda. Hepiniz çok saolun allah razı olsun sizlerin sayesinde içim rahat aldım ve iyikide almışım. Hem bütçeme hem kafana yattı içimede sindi. Verdiğim paranın hakkını fazlasıyla ödüyor çok şükür

• Anladığım kadarıyla 1.4 95 hp motor lacetti kasasınıda rahat kaldırıyor.Benimkinde ufak oynamalarda yaptım.Katalizör iptali,4tırnak spor buji ve ateşleme kabloları,spor açık hava filtresi.Ustam diyor 100-105 hp arası oldu.Ancak sizin aracın 1.6 110 hp olanı nasıl gider merak ediyorum...

• lacettinin 1.4 ama 95 beygir 131 tork var araçta çoğu 1.6 dan daha güçlü benim focus 1 vardı performan bakımından
    lacetti ile aynı focus 1.6 100 beygir.bende iyiki almışım diyorum insanlar bilip bilmeden yorum yapıyorlar takmak lazım bence geçen gün bir yerde laf oldu adamın altındaki araba
    magane 2 kalkmış lacetti ile kıyaslama yapıyor ordada motor ustası vardı gel soralım hangisi iyi diyecek dedik usta piyasası meganın iyi ama ben Renault arabasını kapıya koymam dedi kaporta bağalit kırılıyor.kaza yapsan dağılır dedş lacetti motoruda kaportasıda çok sağlam araç
    dedi saç kalınlığı 4.5 mm ama bizim insanımız tutturmuş reno-fiat-ford başkası yaramaz.
    usta Renault-pejodan uzak durun dedi lacetti çok düzgün ve rahat bir araç diyince içim çok rahatladı meganecı çok bozouldu harbidende çamurluklar bağalit renoultların
  • insanlara bazı şeyleri anlatmak çok zor onun için ben artık çaba sarf etmiyorum arabadan anlayanda anlmayanda yorum yapıyor.bir konu hakkında yorum yapacaksan iyi araştırıp net bilgin olması gerek sokaktan duyduğunla yorum yapmak çok saçma ama ne yapacaksın cahil çok ülkede
    şimdi renault-pejo vb. araçlar evet kaporta aksamı bagalit kırlıyor güvenlik açısındn çok tehlikeli ama o araçları karalamak yakışmaz onunda kendine göre alıcısı var özelliği var.ben alırmıyım asla almam ama hakkındada tam bilgim yoksa yorum yapmam.
    chevrolet gerçektende hem kaporta hem motor hem komfor çok güzel bence ben çok memnum ama daha çok param olsa audi alırım
    bilmem anlata bildimmi
  • Lacetti 1.4 se aracim var yeni body kıt de yaptirdim cok memnunum aracımdan bi de bu katalizör mu ne onu iptal ettiriyo herkez bu işlemin artisi ve eksisi nedir acaba ?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.