Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
595.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir arkadaşın tanıdığında 2005 model Lacetti 1.4 SE var. 152binde, LPG'li. Kaza, değişen, boya yok, triger 135bin'de değişmiş.

En çok kafama takılan husus şu; genel olarak Opel motorlu araçlara LPG takıldığında erken subap eritmesi olduğundan bahsedenler var.
    Sizce bu hususu ne kadar ciddiye almalıyım? Satıcıya ve ustaya hangi soruları sormalıyım? LPG çok önceden (mesela 100bin öncesi) takılmış ise
    bugüne kadar bu sorunun yaşanmış olması gerekir miydi? Yaşanmamışsa iyiye alamet midir yoksa bir sürprize her an hazır olmalı mıyım?
    Yakın zamanda takılmış ise sorun yaşama ihtimalim ne zaman belirir?

Başta km'si yüksek lpg'li Lacetti kullanıcıları olmak üzere yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sairfilmenam58 -- 26 Mayıs 2014; 15:41:58 >
  • Lacetti motorları çelik subaplıdır ve günümüz araçlarının lpgde subap erimesi problemine hasıl değildir.Yeni aveolar ve cruze lar aliminyum alaşım subaptır erime yeni nesil motorlarda mevcuttur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam,
    2004 model 1.4 benzili lacettim var geçenlerde farkettim radyatörün olduğu yerden su sızdrıyor ve motor suyu kapağını açtığımda içinde hiç su kalmadığını gördüm, bu durumda sanırım radyatörün değişmesi gerekecek. başına daha önce böyle bir hadise gelen oldu mu, radyadör işcilik dahil 500 tl sanayide değiştiriyorlar ama çok güvenemiyorum. fikri olan yada yardımcı olabilecekler lütfen paylaşsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkarakoyun

Lacetti motorları çelik subaplıdır ve günümüz araçlarının lpgde subap erimesi problemine hasıl değildir.Yeni aveolar ve cruze lar aliminyum alaşım subaptır erime yeni nesil motorlarda mevcuttur.

emin misiniz çelik olduğundan , ben bunu bilmiyordum.......

arkadaşlar 5 yıldır bindiğim lacetti 1.6 sx sedan aracım var...gerçekten aracımdan son derece memnunum....ama malum erkek adam arabayı yeni alsa bile hep aklında değiştirme fikri olur , böyle bakarsak gayet iyi süre bindim aracıma.....satmaya kıyamıyorum aracımı ama bi taraftan da şu avrupadan çekilme mevzu kafamı bulandırıyor... araba piyasasına bakıyorum uçmuş , satsam bu konfor-genişlik-ekonomi-donanım-temizlikte araç almak için ne kadar koyacam üstüne bilemiyorum...

fikirlerinizi bekliyorum , bu arada sizce aracımı max. hangi fiyatlara verebilirim sizce....orjinal , 2007 , 1.6 sx , sedan , 44000 km de....tertemiz bir araç........

• astrafe A kullanıcısına yanıt
    1.4 motorlar lacetti kalos ve aveo da aynıdır.2009 ve sonrası lacettileri bilemem ancak öncesi çelik subaplıdır.

• farukisin F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sızıntının borulardanmı yoksa radyatördenmi bunun kestirilmesi lazım bazı durumlar yanıltıcı olabiliyor şayet radyatördeyse sanayide 500 tl çok yüksek bi fiyat.Şayet ist avrupa yakasındaysanız yıllardır araçlarımızı götürdüğümüz opel-chevrolet uzmanı ustamız var.

• SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR ŞİMDİ BAZI İNSANLAR YOK CHEVROLET PARÇA SIKINTISI VAR YOK ÇOK KÖTÜ ARABA FALAN DİYOLAR AMA ÖYLE BİR ARAÇ DEĞİL BENDE 2006 16 SX VAR BENZİNLİ TUP TAKTIRMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM TAMAM ÇOK YAKIYO AMA Bİ HONDA Bİ TOYOTA COROLLA BENZİNLİLERİDE AYNI YAKIYO BEN ALDIM KULLANIYORUM ÇOKDA MEMNUNUM HELE SÜRÜŞ KEYFİ ÇOK GÜZEL SIK SIK ARZA ÇIKARMIYOR BAKIMLARINI ZAMANINDA YAPTIRIRSAN HİÇ SIKINTI YOK BEBEK GİBİ ARABA EĞER DEĞİŞTİRİCEK OLURSAMDA BUNUN YÜKSEK MODELİNİ ALIRIM OKADAR DİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: astrafe

quote:

Lacetti motorları çelik subaplıdır ve günümüz araçlarının lpgde subap erimesi problemine hasıl değildir.Yeni aveolar ve cruze lar aliminyum alaşım subaptır erime yeni nesil motorlarda mevcuttur.

emin misiniz çelik olduğundan , ben bunu bilmiyordum.......

arkadaşlar 5 yıldır bindiğim lacetti 1.6 sx sedan aracım var...gerçekten aracımdan son derece memnunum....ama malum erkek adam arabayı yeni alsa bile hep aklında değiştirme fikri olur , böyle bakarsak gayet iyi süre bindim aracıma.....satmaya kıyamıyorum aracımı ama bi taraftan da şu avrupadan çekilme mevzu kafamı bulandırıyor... araba piyasasına bakıyorum uçmuş , satsam bu konfor-genişlik-ekonomi-donanım-temizlikte araç almak için ne kadar koyacam üstüne bilemiyorum...

fikirlerinizi bekliyorum , bu arada sizce aracımı max. hangi fiyatlara verebilirim sizce....orjinal , 2007 , 1.6 sx , sedan , 44000 km de....tertemiz bir araç........

bizim arabanın subapları daha yeni eridi hocam ve çelik değil.
    bir daha bakın bakayım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mus4

SELAMUNALEYKÜM ARKADAŞLAR ŞİMDİ BAZI İNSANLAR YOK CHEVROLET PARÇA SIKINTISI VAR YOK ÇOK KÖTÜ ARABA FALAN DİYOLAR AMA ÖYLE BİR ARAÇ DEĞİL BENDE 2006 16 SX VAR BENZİNLİ TUP TAKTIRMAYIDA DÜŞÜNMÜYORUM TAMAM ÇOK YAKIYO AMA Bİ HONDA Bİ TOYOTA COROLLA BENZİNLİLERİDE AYNI YAKIYO BEN ALDIM KULLANIYORUM ÇOKDA MEMNUNUM HELE SÜRÜŞ KEYFİ ÇOK GÜZEL SIK SIK ARZA ÇIKARMIYOR BAKIMLARINI ZAMANINDA YAPTIRIRSAN HİÇ SIKINTI YOK BEBEK GİBİ ARABA EĞER DEĞİŞTİRİCEK OLURSAMDA BUNUN YÜKSEK MODELİNİ ALIRIM OKADAR DİYORUM

+1
    Aynen hocam
    Daha önce 7-8 farklı araç değiştirdim şu son 2 yıl içinde
    hondalardan hr-v ve city de kullandım opel vectra ve citroen c4 de.
    ama aralarında beni en çok etkileyen citroen c4 dü.ve full serisi cam tavan bordo modeliydi.
    tek canımı sıkan şey amortisorlerinin çukur-badala düştüğünde aşırı derecede sert bir etki yaratması idi.
    3 hafta kadar önce Lacetti sahibi oldum.almadan önce yorumlardan edindiğim bilgiye göre aynı sıkıntı bunda da var diye okumuştum.Ama aracı aldım ne bir sertlik ne bir yorma hissiyatı.
    2006 c4 e göre lacetti gerçekten şahanne kalıyordu.yakıtı olarak ben brc lpg ile kullanmaktayım evet biraz fazla tam olarak hesaplamaya zamanım olmadı malum yeni aldım ama tahminen 27 krş felan yakıyor şehir içinde.
    ki bence çok iyi.
    normal bir cruze serisi 1.6 35 krş dan aşşağı değil.. :)
    iyi günler,iyi forumlar.

• arkadaşlar 2007 lacetti 1598 hacimli sedan sx modeller kaç beygir......benim ruhsatta 55 kw yazıyor.....ne ayak bu...ben 109 bg diye biliyordum....
  • astrafe A kullanıcısına yanıt
    109 hp aracınız.Ruhsatta yazan kw cinsi ancak çoğu araçta yanlış yazılıyor.Sizin gerçek değeriniz 80 kw.

• quote:

109 hp aracınız.Ruhsatta yazan kw cinsi ancak çoğu araçta yanlış yazılıyor.Sizin gerçek değeriniz 80 kw.

böyle saçmalık mı olur ya....nasıl yanlış yazılır....emniyette mi oluyor bu yanlışlık.......
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-lpg-li-sport-paket-lacetti-150682115/detay/ arkadaşlar adamla anlaştık şu an için 18900 diyor sadece sağ arka çamurlukta ve tamponda boya var napayım alayım mı birazda araç başında pazarlık olur diyor ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frosteo

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-lpg-li-sport-paket-lacetti-150682115/detay/ arkadaşlar adamla anlaştık şu an için 18900 diyor sadece sağ arka çamurlukta ve tamponda boya var napayım alayım mı birazda araç başında pazarlık olur diyor ne dersiniz?

Anlaşılan herif 18.500 e bırakacak. Tamam de fiyat makul tek sorun bence ist. Olması ve siyah olması

• quote:

Orijinalden alıntı: astrafe

arkadaşlar 2007 lacetti 1598 hacimli sedan sx modeller kaç beygir......benim ruhsatta 55 kw yazıyor.....ne ayak bu...ben 109 bg diye biliyordum....

Hocam bizim lacetti hb makinedd felan 100 hp çıktı. Doiru biliyorsunuz 2007 de o civarlar.

• bende istanbuldayım o sorun değil
  • quote:

bende istanbuldayım o sorun değil

Ahaha :D yok ben ondan demedim. Hani Istanbul nemli şehir ya ondan ben takıntılıyım.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KAHVECİİ

quote:

bende istanbuldayım o sorun değil

Ahaha :D yok ben ondan demedim. Hani Istanbul nemli şehir ya ondan ben takıntılıyım.. :)

anladım abicim;)
  • Selamlar, 80 liralık tüp ile -2.57tl litresi- 349km yol yaptık ş.içi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Enson1

Selamlar, 80 liralık tüp ile -2.57tl litresi- 349km yol yaptık ş.içi.

şehir içi için süper değer...31 litre ile 350 km yol.....benim aracım şehir dışı sizinkinden biraz daha az yakıyor...şehir içi felaket....1.6 lacetti sedan
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.