Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 lacetti için kılavuzda 5 30 yağ yazıyor ama herkes 10 40 öneriyor. Siz ne dolduruyorsunuz?
    Diğer bir sorum ise lastikle ilgili. Lastikler 195 55 15, bu lastikler hem ses yapıyor hem de arabada küçük görünüyor. Lastikci bana 185 65 15 önerdi. Sizin yorumunu nedir? Aracında farklı lastik ebadı olanlar yazarsa sevinirim

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • destannn kullanıcısına yanıt
    Kendi kendine duzeldi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar selamlar. 1999 1.9 Tdi Audi A3 aracim var bugun bi ariza cikardi degisyirmeyi dusunuyorum.

2004 lacetti hb 1.6 lpg li 190.000 km de
    Fiyat 19.700 pazarlik var

Sizce fiyat nasil?

• -Antonio- - kullanıcısına yanıt
    Km yuksek hocam az daha km asagisina bakin derim

• Arkadaşlar merhaba 2004 1.6 otomatik beyaz HB Lacetti alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. 3000 km kadar yol yaptım ,çok memnunum.
    Bir sorum olacak, aracımda sağ ön taraftaki far ve sis farında buğulanma var , damla damla oluyor içi. Bu durumla bağlantılı olduğunu düşündüğüm bir sorun fark ettim, sağ ön yolcu koltuğu tarafında ayak bölümünde klima açık iken biraz su damlaları ,ıslanma farkettim.
    Klima sorunsuz soğutuyor, uzun süre kullanıldığımda da sorun çıkarmıyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu ? Saygılar.
  • forbidden_man kullanıcısına yanıt
    Bende de sol farda bugulanma var onu arastiriyorum ama bulamadim hala nedenini. Eger bulursaniz cozumu yazarsaniz sevinirim

• arkadaşlar merhaba sıfır araç alacağımdan dolayı kazasız değişensiz 73 bindeki aracım satılıktır.

İlan linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-tertemiz-kazasiz-degisensiz-chevrolet-lacetti-232494439/detay/

teşekkürler
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı satışlar , bu arada lastik ebadını öğrenebilir miyim? :)

teşekkürler hocam :) fiyat sizce nasıl pazarlıkla bir miktar daha düşeceğim sizce kaça vermeliyim en son.

Lastik ebadı 195/55/15 hocam sanırım orjinal ebad
  • CoderAdam C kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam verdiğiniz ilanı 22.500 a pazarlıkla verirseniz gayet iyi bir satış olur. Arabanız gayet iyi görünüyor:) Arabayı satınca haberimiz olsun

son 22500 e mi vereyim diyorsunuz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderAdam

son 22500 e mi vereyim diyorsunuz ? :)

Aslında tofaşların 15 bine efsane kasa dedikleri 20 yıllık corollaların 20 bin liralara gittiğini düşünürsek sizin araç için 25 bin çok değil.

Ama işte ilginç dengesiz bir piyasa var.Sonuçta siteden bakınca 18 19 aralığında bir sürü ilan da var.
  • Arkadaşlar yaklaşık 14 ay önce severek aldıgım ilk göz agrımı satıyorum.
    İlgilenen varsa gerçekten bir göz atmalarını öneririm.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-boyasiz-hatasiz-emsalsiz-orjinal-223640650/detay/
  • Prafoll kullanıcısına yanıt
    Maşallah araba harika olmuş. Hayırlı satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: destannn

Maşallah araba harika olmuş. Hayırlı satışlar

Teşekkür ederim hocam Allah razı olsun
  • 2005 lacetti 1.4 SE sedan kullanıcısıyım. LPG ölçümlerime göre uzun yolda 19-20 kuruş yakıyor. Motorunun opel motoru olduğunu biliyorum. Yedek parçaları opel servislerinin hemen hemen hepsinde bulunabilir. Konforu, geniş iç hacmi ve motorunun sessizliği en güzel yönleri. Şahsen torpidonun sadeliği çok şık görünüyor. Direksiyonu bana göre biraz kalın daha ince yapılabilirdi. Genel olarak sorduğunuzda gayet eğlenceli ve hoş bir araç.
  • Merhaba akadaşlar, 2004 1.6 16V SX otomatik lacettim şehir içi LPG 320 kuruş yakıyor, gaz ayarı yaptırdım yeni sonra birdaha doldurmadım. bu durum normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forbidden_man -- 16 Ekim 2015; 10:05:48 >
    Normal değil hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: destannn

Normal değil hocam

gaz ayarını yaptırdıktan sonra, dün ölçüm yaptım ve yine 320 kuruş gibi bir değer yaktı, gaz filtresini değiştirsem diye düşünüyorum şimdide.
    Olabilir. LPG beyni nasil, kaç yıllık?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.