Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
595.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IAmSpartacus

Sevgili lacetti kullanıcı dostlarım hepinize selamlar. Ufak bi sorunum var. Bugün sol farım yanmamaya başladı. Uzunları yakınca yanıyor ama normalde yanmıyor. Acaba sorunu ne? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ya kısa farda sıkıntı vardır ya da sigortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Türkiye satışları GM in satış politikası sebebiyle durduruldu. 2024 yılına kadar yetkili servisler hizmete devam edecek. Zaten yetkili servise gerek bile yok tüm parçalar sanayide ziyadesiyle var. Örneğin iki ay önce trigeri değiştirmek için sanayide parçaları bulup almam yarım saat sürmedi. Dükkân sahibi istediğin parçayı gerekirse bir günde tedarik ederiz demişti. Maalesef bizim millet boş konuşmayı ve çamur atmayı sever, o yüzden etraftan temeli olmayan ifadeler duyarsınız. Ben şahsen lacetti den hem konfor hem de yakıt açısından çok memnunum.

• destannn kullanıcısına yanıt
    aslında cok kafama yatıyor bu araba ama o kadar cok kafası karısıyoki insanın cok da cazip geliyo ama yarın öbür gün satarken sorun olmaz mı ya sizce
  • 2004 yılından 2011 yılına kadar üretilip satılan bir arabanın piyasada "satılmaz" etiketi yemesi çok doğru değil. Elbette piyasada daha yer etmiş bir marka gibi çabuk satılmasa da mutlaka bir alıcısı olacaktır. 20-25 bin aralığında aynı özelliklere sahip günümüz piyasasında hurda diye nitelendirebileceğim arabalar mevcut iken lacetti o fiyat aralığında alınabilecek iyi bir araç olacaktır diye düşünüyorum.

• destannn kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam görüşleriniz için yeni memur olduk inş düzgün bişey denk gelirse alıcaz ya :)
  • İnşallah hakkında hayırlı olana kavuşursun :)

• merhabalar.
    iki gün önce 2011 model 1.4 se lacetti alarak aranıza katılmış oldum.
    lpgli olmasına rağmen gerek hızlanması ve çekişi,gerekse verdiği his olarak araçtan memnunum fakat aracın direksiyonu bana çok sert geldi.
    manevralarda tek elle aracı toparlamak oldukça zor gibi.(önceki kullandığım ve geçen ay çalınan seat ibiza aracım parmakla dahi kontrol edilebiliyordu) bu durum genel olarak bu araçlara özgü bir şey midir yoksa benim araçta mı böyledir.
    araç sahibi arkadaşların yorumları faydalı olacaktır.
  • kalema K kullanıcısına yanıt
    Direksiyon simidinin inceliği ve direksiyon çapının büyüklüğü de benim beğenmediğim bir durum. Sizin bahsettiğiniz sorun değil aslında, eski aracınızla mukayese edince göze çarpan bir farklılık
    Ama o durumdan ben de muzdaribim
    Şöyle tek parmakla çevirebilsek harika olurdu.

• Uzun yol için düşünüldüğünde aslında iyi bir şey ama şehir içi kullanımda,park vs manevralarda biraz kasıntı yaşatıyor insana.hidrolik yağı vs.yenilense faydası olur mu veya yapılabilecek başka bir şey var mıdır bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalema -- 22 Aralık 2015; 19:37:06 >
  • kalema K kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum ama yine de servise veya sanayide birine danışmak gerekir.

• benim araç otomatik lpg li.araç yolda giderken birisi arkadan arabayı çekip bırakıyormuş gibi oluyor.Boğulma oluyor yani.devir göstergesi dalgalanıyor.gaz yemiyor.az basarsam gaza yavaş yavaş hızlanıyor ama biraz gaza bassam araba zorlanıyor.şanzımanda mı sorun var acaba yoksa başka bişey mi?istanbul asya tarafında servis önerisi var mı?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-temiz-bir-aile-arabasi-253899825/detay arkadaşlar bir kaç gündür bu araba ile ilgileniyorum.pazarlıkla 21 e düşüyor ama daha aşağı olmaz diyor.tüpü ruhsata işli değilmiş. benim maksimum bütçem 21000 ne dersiniz? opel astra sedan kasaların 2000 modelleri bile 21000 üstelik boya durumu ve km de muamma çoğunda. doğuda görev yaptığım için uzaklara gitme şansım da yok malesef. Bu araba almaya değer mi? Tecrübelilerden orum bekliyorum.teşekkür ederim

Edit: link gitmiş.satılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mogorgon -- 8 Ocak 2016; 21:15:21 >

• chemcad C kullanıcısına yanıt
    benim araçta 1.6 otomatik LPG'li dediğiniz sorun şanzımanla alaklı değil gibi geldi bana ama tatbiki bir chevrolet servisine götürmekte yarar var. sadece LPG demi yoksa benzinde demi yapıyor buda önemli?
    Ben bir de aynı araçtan olduğu için bir soru size sormak istiyorum. Aracınız şehir içi kullanımında LPG'de kaç kuruş yakıyor?
  • Memlekete dönüşte 100-120km süratle ortalama uzun yol 1000kilometrede 210tl yani 21 kuruş yaktım uzun yolda çok güzel rahat bir yolculuk oldugunu söyleyebilirim

Yalnız dikkatimi çeken bişey var araçtan çıkarken teypi kapatıyorum araca gelince teyp kendiliğinden açılıp çalıyor bunların teyplerinde kronik mi anlamadım bilen varsa

cevaplarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claretred -- 18 Ocak 2016; 15:57:51 >
  • forbidden_man kullanıcısına yanıt
    25 kuruş yakıyor.bujileri değiştirdim sorun kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemcad

25 kuruş yakıyor.bujileri değiştirdim sorun kalmadı

benim araç 30 kuruştan aşağı yakmıyor. sizin yakıt gayet iyiymiş. Bende buji buji kabloları lpg filtresi vs değiştirdim ama yakıtı düşüremedim bir türlü.!!
    siz bahsettiğiniz sorununuzu çözebildini mi?
  • forbidden_man kullanıcısına yanıt
    sorunu çözdüm ben evet bujiymiş sıkıntı
  • Mudurum sen bence EGR valfini kontrol ettir 30 kr cok yani buji kalbo felan degilse bence EGR valfi tikanmis olabilir cunki yanmayan yakiti egzost manifolta gitmeden feedback yapip tekrar yanma odasina gonderiyor buda daha az yakit + performans demektir... nitekim bu sorunu yasamamak icin her 15000 km den sonra yakit katkisi bos depoya dokmek iyi olacaktir. Allah (c.c) kazasiz belasiz bizleri yollara cikartmasini temenni ederim...

• YamanFerhat Y kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı yeni fakettim, verdiğiniz bu bilgi için teşekkürler, en kısa zamanda ustaya gidip bu durumu söyleyecem, sorunu çözememekde innsanın canını sıkıyor.
  • Arkadaşlar 2007 70binde hatasiz 26 diyor fiyat cok geldi bana manual 1.6

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.