Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: destannn

Olabilir. LPG beyni nasil, kaç yıllık?

LPG 2012 de 57 binde takılmış BRC, ben aracı yeni aldım 105 binde şuan
    gaz ayarını yaptırırken cihaza bağlandığında beyinde arıza olsa çıkardı diye düşünüyorum ama, bilemiyorum.
  • forbidden_man kullanıcısına yanıt
    1- LPG yı kactan alıyorsunuz?
    2- Şehir içi trafik nasıl, bu trafikteki ortalama hızınız nedir?
    3- Şehir dışı ölçümü yaptınız mı?

Olayı çözeceğiz merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG yi 2.10 dan alıyorum, araç şehir içi hemen hemen her gün trafikte kullanılıyor. 40-50 hızla da gidildiği oluyor. 80-90 lada ışık, dur kalk fazla oluyor.
    şehir dışı 230-250 arası yaktı, ama hızım yüksek ve araba devirli kullanılmıştı.

gaz filtresi ve hava filtresinin yakıtta önemli olduğunu düşünüyorum, fırsatını bulup onlarıda değiştirecem, yağ bakımı yapılırken sanırım hava filtresi değiştirilmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden_man

LPG yi 2.10 dan alıyorum, araç şehir içi hemen hemen her gün trafikte kullanılıyor. 40-50 hızla da gidildiği oluyor. 80-90 lada ışık, dur kalk fazla oluyor.
    şehir dışı 230-250 arası yaktı, ama hızım yüksek ve araba devirli kullanılmıştı.

gaz filtresi ve hava filtresinin yakıtta önemli olduğunu düşünüyorum, fırsatını bulup onlarıda değiştirecem, yağ bakımı yapılırken sanırım hava filtresi değiştirilmemiş.

Aynı model araca sahibiz.Lpg'yi de ucuza almana rağmen o değerler bana yüksek geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

LPG yi 2.10 dan alıyorum, araç şehir içi hemen hemen her gün trafikte kullanılıyor. 40-50 hızla da gidildiği oluyor. 80-90 lada ışık, dur kalk fazla oluyor.

Aynı model araca sahibiz.Lpg'yi de ucuza almana rağmen o değerler bana yüksek geldi.

1.6 sx otomatik benimki, sizin araçla aynıysa sizin ki ne kadar yakıyor acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

1.6 sx otomatik benimki, sizin araçla aynıysa sizin ki ne kadar yakıyor acaba?

Ben lpg yi 2.3-.2.4 civarı alıyorum.Şehir içi benzini hesaba katmazsak 230-250 arası yakıyor.

• Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım lacetti kullanıcısıyım aracımı alalı 2 hafta oldu şimdlik memnunum akıcı güzel bir araba sevdim
    İstanbuldayım arabama arka cam üsttü spoiler istiyorum lacivert arabam nereden bulabilirim parça aksesuar hakkında bilgisi olan varmıdır yer bildirebilirmi? İstanbulun heryerine gidebilirim
    2004 1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rencber62 -- 3 Kasım 2015; 0:43:53 >
  • rencber62 R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Kaça aldınız biraz bilgilendirirseniz seviniriz :)
    Sahibinden sitesinde aksesuar seçeneği çok bir bak istersen

• Prafoll kullanıcısına yanıt
    Merhaba jantların markasını öğrenebilir miyim acaba?

• Merhaba arkadaşlar 2005 lacetti 1.6 sx Sedan alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Benim sorum şu; araç 150.000 km de bu aracın 150.000 bakımında neler yapılmalıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • destannn kullanıcısına yanıt
    Hocam bn 17 aldım kasko sigorta 19 a geldi

• 2004 se 1.4 hb 84000 km lpg yok hasar kayıtsız değişensiz 3 parça boyalı :18000tl
    2006 sx 1.6 hb 180000km lpg var 4000tl hasar kayıtlı değişensiz 2 parça boyalı : 18000tl
    Hangisi daha mantıklı olur arkadaşlar?

Bir de aracını son zaman sigorta yaptıran var mı ne kadar civarı bunların sigorta fiyatları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunay34 -- 15 Kasım 2015; 13:54:48 >
  • gunay34 kullanıcısına yanıt
    1.6 olanın km si çok yahu!!! Ama temiz kullanıldıysa sıkıntı olmaz. İkisi arasında kâğıt üzerinde seçim yapmak gerekirse 1.4 olan derim

• Bu arada sigorta yaşadığınız yere gore değişir. Yeni dosya açılacaksa fiyat yüksek olur. Eski araçlarınızdan indiriminiz varsa fiyatı düşürebilirsiniz. Benim aracı aldığımda 450 TL sigorta çıktı ama eski arabamdan sigorta indirimlerimi kullandım 230 a hallettim

• 2011 1.6 lacetti wtcc kullanıcısıyım 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum bu fiyata alınabilecek en mükemmel araba diyebilirim kasım 2015 itibariyle 653 tl ye kasko 295 tl ye de trafik sigortasını yaptırdım. düzenli bakımları yapıldığı taktirde yokda bırakmayan bir araç bence. Kullanıma göre lpg de şehir içi 200 - 250 arası yakar ama şehir dışı 200 ün altındadır aldığınız fiyata göre değişir standartta karma 100 km de 10 yakar. sportif atik ve geniş bir araba ben seviyorum ve uzun yıllarda kullanırım. Ama kısa zamanda değiştirmek isteyenler almasın Türkiyede 2. eli çok iyi değil maalesef bizim halkımız araçtan anlamıyor kuş türü araçlara bayılıyor Herkese hayırlı yollar olsun...
  • mezitha M kullanıcısına yanıt

• gunay34 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba 2004 se modelini tavsiye ederım bende yenı aldım cok memnunum
    mükemmel bır araba kim ne derse desin birçok markadan ıyıdir
    km si ne baktır eger orijinal ise fiyatıda güzel hiç kaçırma ama mutlaka exper e sok arabanı
  • Slm arkadaşlar 2010 model üstü lacetti hb araç bakıyorum.Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

• arkadaşlar 25000 e kdr araba almayı düşünüyürom chevrolet Türkiye üretimini durdurcak diye bir şey duydum bunun nasıl bi sonucu olur bir de lacetti tavsiye edermisiniz ? aveo da düşünüyorum.
  • Sevgili lacetti kullanıcı dostlarım hepinize selamlar. Ufak bi sorunum var. Bugün sol farım yanmamaya başladı. Uzunları yakınca yanıyor ama normalde yanmıyor. Acaba sorunu ne? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.