Şimdi Ara

Chevrolet LACETTİ kullanıcıları (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.848
Cevap
33
Favori
593.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2005 1.6 sx sedan lacetti aldım. Ancak Aracın far ayar düğmesi çalışmıyor sebebi ni bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degerli arkadaslar. Araba alicam. 2006 120binden bir lacetti var birde 180binde astra 2001 var ikiside otomatik. Lacetti 22 astra 25 fiyat. Ne yapim karar veremedim. Lacetti sedan. Lutfen fikir verin

• quote:

Orijinalden alıntı: mycepi

Degerli arkadaslar. Araba alicam. 2006 120binden bir lacetti var birde 180binde astra 2001 var ikiside otomatik. Lacetti 22 astra 25 fiyat. Ne yapim karar veremedim. Lacetti sedan. Lutfen fikir verin

Sizce de bu durumda astra almanın mantığı var mı?
  • Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    Oylede kardesim milleti biliyorsun. Alnirimi elinde kalir satamazsin vs vs. Astra diyince herkss ooo diyor. Lacetti diyince bir garipsiyorlar. Napim bilenedim. Sagolasin fikrin icin

• Arkadaslar merhaba bogaz kelebegini temizlettim fakat arac rolantide 2bin devirde calisiyor. Napilmasi gerekir?

• mycepi M kullanıcısına yanıt
    Bu gibi durumlarda akıl veren çok olur :) O zaman bir iki yardım et de diğerini alayım desen kimseden ses çıkmaz. Etraftan konuşanlara kulak asma. Şahsi kanaatim km az modeli yüksek lacetti yi al.

• mycepi M kullanıcısına yanıt
    Bu arada aynı şehirdeyiz.

• merhaba arkadaşlar

2.0 dizel lacetti sw ile ilgili bilgi bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı.( hatta kasko değerini bile bulamıyorum tramerde )
  • arkadaşlar 2006 1.6 lacetti (90000 km ilk sahibinden kazasız 20000 TL ) mi almalıyım yoksa 2008 aveo 1.2 aveo (60000 km bir kaç parça boya var 18750 TL ) mu almalıyım...acillll yardım....

• quote:

Orijinalden alıntı: mycepi

Oylede kardesim milleti biliyorsun. Alnirimi elinde kalir satamazsin vs vs. Astra diyince herkss ooo diyor. Lacetti diyince bir garipsiyorlar. Napim bilenedim. Sagolasin fikrin icin

Hala almadıysanız lacetti.

• Arkadaşlar boğaz kelebeğini temizletirken fişini ve gaz telini çıkarttırmayın yoksa adaptasyon ister, 2000 devirde takılı kalıyorsa adaptasyon yaptırmanız gerekiyor, çoğu marka araçta bu sorun meydana geliyor ve çoğu zaman yenisi ile değiştiriliyor.
  • merhaba arkadaşlar.lacetti 1.6 sx otomatik alırsam yakıtı ne yakar acaba.tavsiye edermisiniz?
    yoksa 1.4 sx kalos mu almak daha mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpcore -- 7 Mart 2016; 9:06:52 >
  • ruyagemisi kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba dediginiz sorunu yasamaktayim. 1.4 lacetti kullaniyorum fakat adaptasyon olmadigi soylendi. Bu durumda ne yapabilirim? Degistirmek 600 tl den az olmaz dendi oneriniz var mıdır

• sarpcore kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle lacetti. Ben tek bir sorun yaşadım şu ana kadar oda ustanın bilinçsiz müdahalesinden kaynaklanıyor. Çok memnun olduğum bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

hocam kesinlikle lacetti. Ben tek bir sorun yaşadım şu ana kadar oda ustanın bilinçsiz müdahalesinden kaynaklanıyor. Çok memnun olduğum bir araç

2007 aveo aldım.lacetti çok istedim ama bulamadım güzel bir şey malaesef.şu an için memnunum sadeec bagaj küçük o sıkıntı oldu benim için.
  • Merhaba arkadaşlar, Lacetti hatchback(5) araba almayı düşünüyoruz. Arabanın +ları -leri nelerdir, yardım edebilir misiniz özetle : ) Umarım bu grubu katılırım yakın zamanda : ) .
  • Nikolagulucan N kullanıcısına yanıt
    Tavsiye ederim pişman olmazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruyagemisi -- 31 Mart 2016; 0:18:23 >
  • okulaptus O kullanıcısına yanıt
    sorunun geçtimi devam ediyormu kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruyagemisi

Tavsiye ederim pişman olmazsın.

Teşekkür ederim, Ankara'da temiz araç bakıyorum. Bulduğumda alacam inşallah.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar, Lacetti ile ilgili konunun hala güncel kalması beni mutlu etti ve 1 yılı aşkın süredir lacetti kullanıcısı olarak almayı düşünen veya kararsız kalan arkadaşlara bir yorumda ben eklemek istedim. Aracım 2011 WTCC 1.6 manuel Lacetti, BRC LPG kiti eşliğinde kullanmaktayım.
    İlk olarak yakıt tüketimi ve bakımları konusunda ki ön yargılarımın zamanında ne kadar gereksiz olduğunu aracım bana ilk 3 ayında kanıtladı. Bakım kitapçığı 15.000 km demesine rağmen benim 10.000 km de bir yaptırdığım periyodik bakımın temel parçalarını Bursa' da çok uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz. Daha önce megane 1 kullanıcısıydım ve fiyatlar birbiriyle nereyse aynıydı. İkisininde yağ, polen, hava filtreleri ortalama 20-25 TL civarlarındaydı. 65.000 de triger setini değiştirdim ve gayet uygun fiyatlarda bakımımı tamamlamıştım. Zaten birçok parçanın fiyatını internet sitelerinden de görüp temin edebilirsiniz. Gelelim yakıt sarfiyatına, öncelikle şunu belirtmeliyim eğer aracı şehiriçinde kullanacaksanız " Shell " eğer şehirler arası yola çıkacaksanız " Opet " bu benim altın kuralım, deneyin farkı göreceksiniz. Bu şekilde ve arabayı sıkıştırmadan kullanımda şehiriçi : (yakıt lt : 2.09TL ) 15 TL = 72 km "20 krş", şehirdışı ise en son ölçüm fırsatımı bir hafta önce yakaladım ve kış lastiklerim vardı ve veriler şu şekildeydi. (yakıt lt : 2.02TL) 38,60TL = 275 km "14 krş" şeklindeydi.
    Gelelim konfor ve yol tutuşuna, aracımı 195/60/15 Continental yaz lastiği, 185/65/15 Nokian kış lastiğiyle kullanmaktayım. Denge çubukları ve ağırlığı sayesinde olsa gerek yol tutuşuyla ilgili bi problem yaşamadım. Aracın iç döşeme ve iç alan kalitesine geldiğimiz zaman bu paraya bu kadar arkadaş diyebiliyorsunuz. Yol bilgisayarı, otomatik klima, usb aux, hız sabitleyici gibi özellikler ne yazıkki yok, torpido ve göğüs kalitesine bakıcak olursak bence ortalama düzeyde, bi jetta malzemesi tabii ki yok ama peugeot 301 den, symbolden kat kat iyidir. Parça deri koltuklarından da ayrı memnunum, aracın rengi de siyah ve birbirlerini güzel tamamlıyor. Düşük hızlarda sessiz bir araba sayılabilir ama özellikle şehirlerarası yollarda 140 km/h ın üzerine çıktığınızda rüzgar sesinden dolayı teybin sesini artırmanız gerekebilir. Bu arada ses sistemi bu fiyattaki bir araca göre beklentilerinizin çok üzerinde olacak fakat aracın orjinal teybi gerçekten berbat, blaupunkt kaliteli bir marka olarak bilinse de araç içindeki görünümü bence çok çirkin.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.