Şimdi Ara

Chevrolet mi Seat mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar.2 araçtan hangisini almalıyım?her yönüyle değerlendirirseniz.2012 Cruze Hb LT plus mı yoksa 2012 Seat ibiza Sport Tourer Style 1.2 Tsi Dsg mi? yardımlarınızı bekliyorum.

• Cruze LT Plus derim.

Ama yine de ikisini de test sürüsü yap hangisi hosuna giderse onu al
  • Cruze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahfb42

iyi akşamlar arkadaşlar.2 araçtan hangisini almalıyım?her yönüyle değerlendirirseniz.2012 Cruze Hb LT plus mı yoksa 2012 Seat ibiza Sport Tourer Style 1.2 Tsi Dsg mi? yardımlarınızı bekliyorum.

seat sc kullanmıştım, 1.2TSI ve DSG uyumu çok güzel.
    ama donanım, güvenlik ve sınıf farkı yüzünden cruze demek zorunda kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Cruze

katılıyorum. ha leon olurdu leon derdın seat dıyınce ztn oyle dusundum ama ıbıza olmaz. CRUZE
  • Sinif farki dolayisiyla Cruze. Sinif farkini bir yana koyarsak Ibiza.
  • Yeni Aveo Sedan LTZ+1.3 95 hp dizel motor+Elektrikli sunroof diyorum ve uzaklaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 11 Aralık 2011; 23:41:53 >
  • Seat İbiza Sport Tourer cidden güzel araba ama donanım ve segment bakımından Cruze önde.
  • Cruze
  • bende cruze derim ancak acaba cruze diyen diğerleri ibiza sport tourer ı resimleri hariç canlı olarak gördüler mi acaba sınıfı farkı önemli değilse daha az yakan ve daha performanslı olan ibizada tercih edilebilir!karşılaştırdığımız araba cruze sonuçta astra,jetta yada civic falan değil!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Cruze

katılıyorum. ha leon olurdu leon derdın seat dıyınce ztn oyle dusundum ama ıbıza olmaz. CRUZE

ayni düsüncedeyim.
  • Cruze
  • Cruze
  • Arabam Seat ama Doğuş Oto'ya kurban giden güzelim arabada yıl olmuş 2012 hala 2 hava yastığı ve ne yaparsınız yapın arttırılamıyor.

Bu sebeple Cruze... ESP + ön,yan,perde airbag. Güvenlik her zaman önce gelmeli, başta kendi canımızı sonra sevdiklerimizin canını taşıyoruz, şaka değil...
  • seat ibiza iç tasarım çok sade hatta demode ben cruze ile kıyaslamaya bile sokmazdım ama seatın 1.2 tsi dsg si de ayrı bi güzellik zor seçim
  • Cruze çok güzel araç bence
  • ikiside degil bence leon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.