Değerli Arkadaşlar…uzun süreden beri bu formu ve yorumları çok inceledim sorunları okudum…güvenerekten lacetti aldım.Genel alarak memnunum ama herkesin ortak sorunları bendede var.şu soruyu soruyorum kendime demek ki her araçta ortak sorunlar var neden bir çözüm bulunamıyor.Servisler bu sorunların %20 çözebiliyor.geri kalan %80 ne olacak. Biz bu arabaları sıfır aldık diye bu sorunları çekmek zorunda mıyız….Benim aracımı 15/03/2011 tarihinde aldım ve hala servise gidiyorum sorunlarımı şöyle sıralamak gerekirse…
1-amortisörlerden ses geliyor (Yan sanayi amortisör servis tarafından değişim yapıldı deneme aşamasında) 2-lastikler Çin malı çıktı hafif bir virajda savrulma yaptı.(mchelin lastiklerle üste para karşılığı servis tarafından değişim yapıldı) 3-sol kapı direğinin içinden takırtılar geliyordu (servis söküp yaptı ama ne yapıldı görmedim) 4-araba çalıştığı zaman lifterlerden ses geliyor (bekleyin km yaptıkça geçer dediler) 5-motor üst kapağı vidalarının dibinden yağ sızdırıyor ve vidalarda anahtar izleri var (servis bu konuda bir açıklama yapamadı bende İzmir bölgeyle görüştüm şu anda cevap bekliyorum)
Bugün aracı alalı 14 gün oldu ve bu sorunlar var daha benim bilmediğim veya daha henüz başlamayan ne tür sorunlar var kim bilir.Nasıl oluyor da sıfır alınan bir araçta bu denli sorunlar olabiliyor tamam kabul ediyorum bu kul yapısı ama neden kimse arkasında durmuyor ilgilenmiyor.
Benim bir düşüncen var.GM sorumlusuna veya firmaya orta mail veya mektup yazalım.Ortak bir yazı yazalım (Bu konulara hakim bir kişi tarafından yazılan yazılara isin ekleyerek ortak bir mail)ne kadar çok mail giderse bence GM o kadar rahatsız olur belki basına yansıması çözüme katkı sağlayabilir.Aramızda avukat arkadaşlar var ise veya tanıdıkları vasıtasıyla yardım isteyebiliriz diye düşünüyorum…. Biz burada sadece sorunlarımızı paylaşıyoruz ama çözümü GM bulacak……
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme