Şimdi Ara

CHEVROLET YENİ AVEO TAKIMI (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.845
Cevap
24
Favori
130.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chevrolet aveo 1.3 dizel ltz paket, 70 bin km de temiz. sağ ön far değişmiş. sağ ön tampon lokal boya..
    değişim düşünüyorum
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    Nissan note var 2012 dizel 1.5 dci temiz araç takas yapabiliriz. İlan no : 647180153 telefon ile arayın uygun ise

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • castrol bot 402 yerine ne kullanıyorsunuz beyler?
    piyasada bulamadım da.
  • arkadaşlar merhaba;
    ÖNEMLİ**
    2013 dizel ltz sahibi olarak aranızdayım severek de takib ediyorum.

aracımın bakımlarını serviste yaptırmaktayım, full bakımdan 6 ay sonra yağ değişim uyarısı verdi (change)
    servise gittim , partikül filtresi uyarısı verince devirli kullanın dediler.. yağ ve yağ filtresini orjinal alarak dışarda bilen bir arkadaşa değiştirttim. 2 ay geçmedi tekrar uyarı verdi. aralarda partikül filtresi dolu uyarısı veriyordu, çevre yolunda basıyordum sönüyordu.. genelde şehir içinde kullanıyorum.. bu sureç içinde enjektör ve motor temizlensin diye mazot yakıt katkısı attım.. faydasını da gördüm. yağı ve filtreyi tekrar değiştirdik ( servis bakımdan sonra bir yıl içinde 3. yağ değişimi) ancak geçen gün tekrar verdi..bende yağ değişimi yapılmış gibi sıfırladım. sanayiye götürüyorum.. yağ güzel motor sesi iyi sorun yok devam diyorlar.. ama bugün de partikül filtresi yanıyordu artık daha şiddetli uyarı olan yanıp sönmeye geçti..

bu araba iki ayda bir yağ mı bozacak böyle ve bu acaba dolmuş ise partikül filtresinden midir?
    teşekkürler.
    herkesin fikrine ihtiyacım var. sağolun.

• muritu kullanıcısına yanıt
    en az 25 dk boyunca 3000 devirin altına inmemeniz gerekiyor, eger kesinti olursa dpf sistemi hasar goruyor.
    asıl yagı bozanlar katkılardır, kullanmayınız.
    ısıgın yanması aracın rejenerasyona ihtiyacı var demektir, yanıp sonmesi islem basladı kesintiye ugratmayın demektir.
    umarım ısık yanıp sonerken islemi kesintiye ugratmamıssınızdır, sayet soz konusu ise gecmis olsun yeni dpf alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muritu

arkadaşlar merhaba;
    ÖNEMLİ**
    2013 dizel ltz sahibi olarak aranızdayım severek de takib ediyorum.

aracımın bakımlarını serviste yaptırmaktayım, full bakımdan 6 ay sonra yağ değişim uyarısı verdi (change)
    servise gittim , partikül filtresi uyarısı verince devirli kullanın dediler.. yağ ve yağ filtresini orjinal alarak dışarda bilen bir arkadaşa değiştirttim. 2 ay geçmedi tekrar uyarı verdi. aralarda partikül filtresi dolu uyarısı veriyordu, çevre yolunda basıyordum sönüyordu.. genelde şehir içinde kullanıyorum.. bu sureç içinde enjektör ve motor temizlensin diye mazot yakıt katkısı attım.. faydasını da gördüm. yağı ve filtreyi tekrar değiştirdik ( servis bakımdan sonra bir yıl içinde 3. yağ değişimi) ancak geçen gün tekrar verdi..bende yağ değişimi yapılmış gibi sıfırladım. sanayiye götürüyorum.. yağ güzel motor sesi iyi sorun yok devam diyorlar.. ama bugün de partikül filtresi yanıyordu artık daha şiddetli uyarı olan yanıp sönmeye geçti..

bu araba iki ayda bir yağ mı bozacak böyle ve bu acaba dolmuş ise partikül filtresinden midir?
    teşekkürler.
    herkesin fikrine ihtiyacım var. sağolun.
    olduğu yerde çalıştıracağınıza bir yerlere gidin fakat devirli 2500-3000 d/d kullanın kendisi otomatik temizler.

• merhaba arkadaşlar, 2011 LT paket otomatik bir aveo araç gördüm almaya niyetlendim, kime sorsam chevrolet alma diyor ama tabi kulaktan dolma bilgiler. Bu araçlara opel servisleri bakıyor diye biliyorum. 5 sene gibi süre sonunda desteğini çekme parça bulamama gibi sorunlar yaşanabilir mi ?
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    2024 e kadar yedek parça servis v.s. kesin olarak var.
    2024 sonrası motor parçalarını rahatlıkla bulursunuz (1.3 CDTI = 1.3 Multijet) (Aveo = Corsa D)
    kaporta parçalarına gelirsek, TR de pek satmadığı için bulamama ihtimaliniz var. (60.000 den az sattı)
    büyük şehirde yaşıyorsanız, çıkmacılarda ve sanayii sitelerinde bulursunuz diye tahmin ediyorum.

ancak anadoluya küçük bir şehire alıyorsanız parça sıkıntısı olacaktır.
    USA da hala üretimi ve satışı var, dolar kuru ve vergilerini göze alırsanız ithal ederek de bulabilirsiniz ancak hiç ucuz olmaz.
    Ben alacağım hurdası çıkana kadar da kullanacağım derseniz alın, ama 6 yıl sonra satacağım derseniz önermem.

şuan 0 araç alsanız zaten 10 yıl sonra ona da parça üretimi duracak; 0 fiyatları ve kaliteleri de ortada,
    yarısı fiyatına 5 yıldızlı, teknolojik ve konforlu araç almış oluyorsunuz.
  • yeni aveo sedan 1.3 ltz olmadı lt arıyorum izmir deyim km 80000 e kadar 1 kaç parça önemsiz boya olabilir.
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    hangi şehirdesiniz araç duruyor sanırım fiyat ne
  • muritu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

2012 dizel lt aveo sahibiyim. Bu güne kadar 1-2 istisna dışında dpf ile ilgili hiç sorun yaşamadım.

Ama sorun yaşamamk içinde dikkatli davrandım.

- Shell'den hep aynı ve Shell'in kendi işlettiği istasyondan yakıt aldım hiç sorun yaşamadım.
    - Başka bir yere taşınınca yine başka bir Shell istasyonundan almaya başladım devir düşüklükleri dpf sürekli devreye girmeye başlama gibi sorunlar yaşamadım.
    - Opet'ten yakıt almaya başladım daha beter
    - Son olarak başka bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Petrol Ofisinden yakıt almaya başladım yaşadığım tüm sorunlar gitti ve nazar değmesin 2 yıldır hiç bir sorun yaşatmıyor.

Tavsiyem mümkün olduğu kadar güvenilir bir istasyon ve Petrol Ofisi'ni tercih etmeniz olur.
  • Ayrıca amortisörler ile ilgili sıkıntı yaşayan varmı ?

Bir süredir yoldaki en ufak tümseği bile içeride aşırı bir şekilde hissetmeye başladım. Sanki Amortisörler engebeleri yeteri kadar absorbe edemiyor gibi.

Amortisörlerden patlak sesi vs.. gelmiyor.

Daha konforlu hale getirmek gibi bir durum olabilirmi amortisörleri değiştirmek gibi.

Forumda amortisör değişimi yaptıran varmı ? Varsa hangi marka tercih ettiniz ?
  • Aracın fiyatları cruze u geçti :))

Fiyat performansda eser kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiymetli aveo kullanıcıları. Benimde 2013,5 lt aracim var. Cok memnunum. Hic sorun yasamadim ilk gunden bu yana. Dun avm den cikarken aynayi kolona çarptım aynadaki sinyalin ucundan plastik kırıldı. Aynayi değiştirmeden led sinyal bolumunu bulabilir miyim. Bildiğiniz yer var mi. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel 75 beygirin baskı balata neden çok pahalı 95 olanlarınki ucuz
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    ne kadar fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

ne kadar fiyatları
    75 olan 1000 civarı. 95 olan 420

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    neymiş o ya yanlışlık olmasın ne fark var daha ucuz bile olması lazım
  • Arkadaşlar merhaba
    Bir alışveriş neticesinde tarafıma ilk sahibinden 1.3 Dizel 95 Hp Aveo Sedan 81.000 km de Kazasız boyasız oeğişensiz bir araç geçmek üzere.

Tarafımdan istenen para 45.000 TL .Ben bu aracı hiç bilmiyorum ve kullanmadım.Fiyat nasıl sizce?

İkinci el satışları yavaş mı bu aracın ?

Teşekkürler.
  • turquaz60 T kullanıcısına yanıt
    ancak aliexpress gibi yerlerden bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 29 Nisan 2019; 15:32:41 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.