Şimdi Ara

Chicco Lite Way Ön Barlı Baston Bebek Arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzun süredir kullanıyorum bu arabayı ve internette karşılaştığım tüm iyi ve kötü yorumlara rağmen indirimde gördüğüm için bir cesaret alıp kullandım. bebek bakımı konusunda tecrübesi olanlar az çok Chicco ürünleri hakkında fikir sahibidir ancak yine de gerçekten çok kaliteli olduğunu yazmadan edemeyeceğim. Chicconun tekstil, ayakkabı ürünlerinden tutun da bebek şampuanı, bebek oyuncakları, mama sandalyesi gibi birçok ürününü zaten beğenerek kullandık. ancak konu bebek arabası olunca başlarda biraz kafam karışmıştı.

bildiğiniz üzere bebek arabaları en pahalı bebek ürünlerinden biri. bu yüzden en iyi fiyata en kullanışlı ve en dayanıklı olanını aradım. az fiyat çok performans arayışı

birkaç marka ve model arasında kalınca Chicco liteway almaya karar verdim en son. ürünü ceybebe adlı bir siteden indirimli olarak aldım. Ceybebe

şimdi gelelim ürünle ilgili memnun kalıp kalmadığım kısımlara.

ürünün ilk vaadi tek elle açılıp kapanabilir özelliği. gerçekten de yoğunluğu hiç bitmeyen anneler için düşünülmüş güzel bir özellik bu konuda hemen hemen hiç sıkıntı yaşamadım. sadece birazcık pratik gerekiyor.
    ürünün 5 kademede durma özelliği var bu da yeni doğan bebeğin tam yatabilen kademede de rahat etmesini sağlıyor. aylar geçtikçe, uyku, yemek yedirme durumlarındada kolaylık sağlıyor.
    ön tekerlekleri çıktığı için araba bagajına da kilere de kapılardan geçirirken dar alanlardada taşıma konusunda sıkıntı yaşamadım.
    frenleri gayet kullanışlı. emniyet kemerleri sağlam. bebeğim için de epey rahat olduğunu düşünüyorum. altında bir sepeti, çıkarılabilen güneşliği, ön barı, rüzgarlığı ve yağmurluğu da var. tek problem ön barın sert bir malzemeden yapılmış olması. esnek değil yani o yüzden arabayı kapatırken ön barı çıkartmak zorunda kalıyorsunuz.
    tüm bunların dışında ayrıca bu bebek arabası piyasadaki diğer ürünlere göre çok hafif. kumaşı gayet güzel leke tutmuyor. ben kırmızı olanını tercih ettim zaten resimlerini de paylaşacağım.

• Kilometrede kaç kuruş yakıyor kardeş ?
  • biraz kilo verdiriyor açıkçası
  • Sitesine adam çekmeye çalışan forumdaşıma şirin bir şaka yapayım.

Senin sitende bu ürün 449 TL iken,

Hepsiburada.com sitesinde 379 TL

N11.com sitesinde 379 TL

Hayırlı satışlar...

• ben kırmızı rengi en ucuz burada buldum. verdiğiniz en ucuz burada linklerine de baktım birinde zaten daha pahalı ötekinde kumaş özellikleri farklı. iyi günler dilerim size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kraft City Bebek Arabası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.