havayla 3000+ yapan işlemci benim soğutmayla 3200 yapar Bi hayrın dokunsunda şu sandiegoyu yolla kurcalayalım biraz demi? illa biz mi söleyelim
iyide voltaj vermişsin hani.. o vcore değerinde idle ve load değerleri nedir dostum?
valla -20 derece su -2 derece işlemci sıcaklığı
sıcaklık degerlerin cok iyi ben -13.4 yaptım en fazla
Değerler ii
Daha fazlasını bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: ertug
sıcaklık degerlerin cok iyi ben -13.4 yaptım en fazla
Pegasus u kafaladım işlemciyi yollayacak Gelsinde biraz kökleyem barü...
Günlük 3200mhz kullanilabilirse bende yaptıracam bi tene bu meretden
İşlemciyi eline alırsan vay haline senın baha
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
Günlük 3200mhz kullanilabilirse bende yaptıracam bi tene bu meretden
İşlemciyi eline alırsan vay haline senın baha
Suyu dolaba koy olm şimdiden
CİDDEN ÇOK ETKİLEYİCİ HATTA ŞAHANE BİR ÇALIŞMA OLMUŞ DAHA ÖNCE NİYE BU TOPİĞE BU KADAR DİKKAT ETMEMİŞİM HAYRET DOĞRUSU..BENDE GAZA GELDİM..BÖYLE BİR ALETE SAHİP OLMAYI ÇOK İSTERİM..
TEBRİKLER BAHA...inşallah daha iyi sonuçlara ulaşırsın..
quote:
Orjinalden alıntı: garfield
CİDDEN ÇOK ETKİLEYİCİ HATTA ŞAHANE BİR ÇALIŞMA OLMUŞ DAHA ÖNCE NİYE BU TOPİĞE BU KADAR DİKKAT ETMEMİŞİM HAYRET DOĞRUSU..BENDE GAZA GELDİM..BÖYLE BİR ALETE SAHİP OLMAYI ÇOK İSTERİM..
TEBRİKLER BAHA...inşallah daha iyi sonuçlara ulaşırsın..
Teşekkür ederim garfi..Sonunda vega bilgisayar kanuni süreleri dolduğu için ekran kartımın parasını iyade etmeyi kabul etti.Bakalım bi x850xt çakacaz Pega san diegoyu yollasın birlikte kökleyecem bunları bakalım...
güzel sistem..elinize sağlık..devamını ve hız rekorlarını bekliyoruz
helal olsun sana.....
Baha sanayi gibisin arkadaşım. Ekipmanlarda sıkı hani, digital kumpasa kadar her bişi tam. AR-Ge ye ayırdığın bütçe ile sanırım yeni bir bilgisayar alınırdı
Paylaşımın için çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: targetay
Baha sanayi gibisin arkadaşım. Ekipmanlarda sıkı hani, digital kumpasa kadar her bişi tam. AR-Ge ye ayırdığın bütçe ile sanırım yeni bir bilgisayar alınırdı
Paylaşımın için çok teşekkürler
Sağol dostum.Ekipmanlarımın çoğu daha önceden vardı zaten benzer projelerim olmuştu geçmişte..Yani harcadığım para ile vapochill getirtebilirdim çok rahat..
@Baha seni yürekten tebrik eder çalışmalarının devamını dilerim. Ben bu işten pek anlamam ama bunu görünce insanın sana özenesi geliyor.Tekrardan çalışmalarına devam etmen dileğiyle .Kendine iyi bak .İyi çalışmalar...
Valla Bahacım.
Gördüğüm en iyi bilgilendiren ve uğraş isteyen çalışma .
Tebrik ederim ki çok başarılısın .
Yalnız bir de bazı arkadaşlardan 3200 Venice olan lar sana bir süreliğine versinler de onda ne yapacak ona bakalım . Zira 3200 ler 10 çarpanı ile 3000 rahatlıkla görüyor. Senin sisteminde tahminimce 3200-3300 görebilirler.
quote:
Orjinalden alıntı: OverClocKing
Yalnız bir de bazı arkadaşlardan 3200 Venice olan lar sana bir süreliğine versinler de onda ne yapacak ona bakalım . Zira 3200 ler 10 çarpanı ile 3000 rahatlıkla görüyor. Senin sisteminde tahminimce 3200-3300 görebilirler.
iletirim kendilerine
tebrikler valla
Baya iyi ve eğitici bir topic olmuş.Tebrikler dostum.Bu ay içinde bende bir chiller yapına başlayacam.önemli ve başına gelen aksilikleri anlatırsın artık da hatasız bir iş yaparız.Tekrar tekrar TEBRİKLER
tek kelimeyle harika olmuş baha gerçekten böyle şeyler çok hoşuma gidiyor hani zaman ve imkan olsada biz de uraşsak