Şimdi Ara

chip pes 2008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu ayki chip dergisini su an okudum pes 2008 icin agustos ayında cıkacak yazıyor ayrıca ogrenen yapay zeka sayasinde oynama stilimize gore computer savunma belirliyomus ve de frikik ler gelismiş kendi barajimizi kendimiz kurabiliyormusuz.insallah gercekten agustosta cıkar.bunlar chip in temmuz sayısında yazıyor arkadaslar.

• arkadaslar gercektende chip te yazildigi gibi agustosta cıkabilir mi bilgisi olan yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckymaster

arkadaslar gercektende chip te yazildigi gibi agustosta cıkabilir mi bilgisi olan yok mu
    Eminmisin? Gaming monthlyde ekimde çıkacağını yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: margornn

Eminmisin? Gaming monthlyde ekimde çıkacağını yazıyor.

Alıntıları Göster
    bende oyle biliyodum ama bugun chip dergisini aldim orada agustos yazıyor bende sasırdım eger gercekten oyleyse muhtesem olur.
  • quote:

bende oyle biliyodum ama bugun chip dergisini aldim orada agustos yazıyor bende sasırdım eger gercekten oyleyse muhtesem olur.

Alıntıları Göster
    Valla öyle olursa süper olur ama zannetmiyorum. Chip nerden duymuş acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuvelle

Valla öyle olursa süper olur ama zannetmiyorum. Chip nerden duymuş acaba?

Alıntıları Göster
    İnanasım gelmiyor ama olursa tam super olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

İnanasım gelmiyor ama olursa tam super olur bence

Alıntıları Göster
    hadi hayırlısı güzel bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurban50

hadi hayırlısı güzel bir haber

Alıntıları Göster
    arkadaşlar chip dergisi neye dayanarak öyle yazmış bilmiyorum ama hiç boş yere ümitlenmeyin.amazon.co.uk de oyunun çıkış tarihi ilk günden beri 19 ekim olarak gözüküyor ve hala da değişmedi.amazon çok nadiren yanılır veya değişiklik yapar tarih konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

arkadaşlar chip dergisi neye dayanarak öyle yazmış bilmiyorum ama hiç boş yere ümitlenmeyin.amazon.co.uk de oyunun çıkış tarihi ilk günden beri 19 ekim olarak gözüküyor ve hala da değişmedi.amazon çok nadiren yanılır veya değişiklik yapar tarih konusunda.

Alıntıları Göster
    bilmiyorum bende pek inanamadim ama chip te ole yazinca bi umut işte ekim cok gec ya
    ps3 almak icin bu oyunu bekliyorumda.
  • quote:

bilmiyorum bende pek inanamadim ama chip te ole yazinca bi umut işte ekim cok gec ya
    ps3 almak icin bu oyunu bekliyorumda.

Alıntıları Göster
    PS3 asıl bu oyun çıktıktan sonra şenlenecek.... İnşallah Düşündüğümüz kadar iyi olur..az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

PS3 asıl bu oyun çıktıktan sonra şenlenecek.... İnşallah Düşündüğümüz kadar iyi olur..az kaldı

Alıntıları Göster
    bence super olacak bu oyun bekledigimize degecek
  • quote:

bence super olacak bu oyun bekledigimize degecek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarında dediği gibi , oyun çıkış tarihlerinde her zaman "Amazon" a güvenin arkadaşlar. Nadiren hata yapar.

Chip'in çıkış tarihine inanmadım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

Arkadaşlarında dediği gibi , oyun çıkış tarihlerinde her zaman "Amazon" a güvenin arkadaşlar. Nadiren hata yapar.

Chip'in çıkış tarihine inanmadım açıkçası.

Alıntıları Göster
    Japonyada Ağustos'ta çıkabilir bir ihtimal.Çünkü ben PS2 de Ağustos'ta yeni çıkan We alırdım,Ekimde ise pes(her ikiside aynı oyun harbi ki,... bak)

• quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Japonyada Ağustos'ta çıkabilir bir ihtimal.Çünkü ben PS2 de Ağustos'ta yeni çıkan We alırdım,Ekimde ise pes(her ikiside aynı oyun harbi ki,... bak)

Alıntıları Göster
    Ağustosda w. eleven 11 japonca olarak, ps2 için çıkabilir...Çünkü her sene böyle olmuştur...Ps2 versiyonunda oyunun grafik motoru değişmediği için oyun şimdiye kadar tamamlanmış olabilir...Ağustosda çıkarsa PES7 keyfini erkenden yaşayacağız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 16 Temmuz 2007; 14:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Ağustosda w. eleven 11 japonca olarak, ps2 için çıkabilir...Çünkü her sene böyle olmuştur...Ps2 versiyonunda oyunun grafik motoru değişmediği için oyun şimdiye kadar tamamlanmış olabilir...Ağustosda çıkarsa PES7 keyfini erkenden yaşayacağız....

Alıntıları Göster
    bence ağustos ta cıkacak olsa E3 te tanıtımı falan olurdu keşke cıksada ağustos taartık nextgen futbol oynasak o gelene kadar PES6 online ile idare ediyozz

• quote:

Orijinalden alıntı: K.i.T.S

bence ağustos ta cıkacak olsa E3 te tanıtımı falan olurdu keşke cıksada ağustos taartık nextgen futbol oynasak o gelene kadar PES6 online ile idare ediyozz

Alıntıları Göster
    yaw şu oyun bi çıksada rahatlasak kafayı yiycez yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysrjf444

yaw şu oyun bi çıksada rahatlasak kafayı yiycez yakında

Alıntıları Göster
    Bu oyun, tahminime göre Ağustosta Winning eleven 11 adıyla ,sadece ps2 için eski grafik ve yeni oynanışla, çıkar....Next gen konsollar için ise PES7 adıyla ekim ayında çıkar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 17 Temmuz 2007; 0:56:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Bu oyun, tahminime göre Ağustosta Winning eleven 11 adıyla ,sadece ps2 için eski grafik ve yeni oynanışla, çıkar....Next gen konsollar için ise PES7 adıyla ekim ayında çıkar....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neo23

arkadaşım ps2 de wining eleven 11 2 aydır oynuyorum ben, istiyorsanız bakırköyde sercom dan alabilirsiniz
    askerlik şubesi yanı fiyatı normalde 5 ama w.e.11 olduğu için 10 ytl haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: metflower

quote:

arkadaşım ps2 de wining eleven 11 2 aydır oynuyorum ben, istiyorsanız bakırköyde sercom dan alabilirsiniz
    askerlik şubesi yanı fiyatı normalde 5 ama w.e.11 olduğu için 10 ytl haberiniz olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metflower

quote:

winning eleven 10'un patchli hali o

• quote:

Orijinalden alıntı: megamefta

quote:

Orjinalden alıntı: metflower

quote:

winning eleven 10'un patchli hali o

Alıntıları Göster
    Evet bahsettiğiniz, gerçek W.eleven 11 değil w.eleven 10 un patchli hali......W.eleven 11 yakın bir zamanda çıkar.....Konami her zamanki oyun çıkış zamanlarını bu yıl değiştirirse bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 17 Temmuz 2007; 11:48:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.